Düğün ne zaman?
Ve konsumak istersen bana yazabilirsin ama sana dyorum vaz gec! Evlenmeden once bitir
Bak yasin daha cok kucuk evlenmek icin cok buyuk hata yaptini anliacan ama bseye yaramiacak! Kaynana evinemi girmeyi dusunionuzDüğüne 2 ay kaldı ben nisanlimi seviyorum ama bazı huyları beni çok kızdırıyor
Bak yasin daha cok kucuk evlenmek icin cok buyuk hata yaptini anliacan ama bseye yaramiacak! Kaynana evinemi girmeyi dusunionuz
O ne ya...18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin
18 yaşında evlenmeyi göze aldigim halde nisanlim hiç beni savunmaz 1 senedir nisanliyiz her zaman sen yanlış anlamışsıdir annem öyle demez babam öyle demez sen çok hassas oldun vs vs ...yani hiç bir zaman ailesine toz kondurmuyor annesi ile yanında konuştuğumuz şeyi yok annem demez diyor hiç bana sen haklsin ben konuşurum ederim demiyor. Tmm onları sevmesin demiyorum ama böyle beni ezdirmesin akşamdan beri ağlıyorum tecrübeli ablalarim bana yardım edin akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?