Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Bilmiyorum ben dalga geçildiğini hissediyorum senin yorumlarından

Hayır ayrılmadı,küslükte yok konuşuyoruz sıkıntı yok. Ben yılbaşından sonra gitmeyi planlıyorum hala
aaa şaşırdım. Çok yerinde bir karar olur sizin için. Yoksa piskolojiniz mahvolacak. Siz çok hassas birisiniz çünkü

Bilmiyorum ben dalga geçildiğini hissediyorum senin yorumlarından

Hayır ayrılmadı,küslükte yok konuşuyoruz sıkıntı yok. Ben yılbaşından sonra gitmeyi planlıyorum hala
Dikkat ettim de, Sizin adamla aranız iyi olunca buralara uğramıyorsunuz zaten. Ne zaman ki pas vermiyor, engeli basıyor o zaman buradasınız. Sessiz kalmanızdan anlamıştım sıkıntı olmadığını😏

Dikkat ettim de, Sizin adamla aranız iyi olunca buralara uğramıyorsunuz zaten. Ne zaman ki pas vermiyor, engeli basıyor o zaman buradasınız. Sessiz kalmanızdan anlamıştım sıkıntı olmadığını😏
Ben kendim yazmadım ki
Durum ne diye soruldu, bende açıklama yaptım. Ha istersen bütün gelişmeleri yazarım ama sonra da neden bu kadar çok takıyorsun, neden hala bu konuyu açıyorsun diye yazarsın

Ben kendim yazmadım ki
Durum ne diye soruldu, bende açıklama yaptım. Ha istersen bütün gelişmeleri yazarım ama sonra da neden bu kadar çok takıyorsun, neden hala bu konuyu açıyorsun diye yazarsın
Hayır aranız bozuk olsaydı sorulmadan burada bir dolu mesaj yazacaktınız zaten, şimdiye dek hep böyle oldu. Hafta hafta gelişmeleri yazdınız. İlk konunuzla ikinci konunuz arasındaki boşluk cümle aleme nispet yapmayı düşündüğünüz zamanlardı ki o zaman yazmadınız 🤭. Şu an iyisiniz diye yzmıyosunuz. Bunu demeye çalıştım. Yoksa yazmayın tabi, ben derim neden yazıyosunuz diye.. ama merak edenler varmış bişey diyemiyorum o yüzden.

Hayır aranız bozuk olsaydı sorulmadan burada bir dolu mesaj yazacaktınız zaten, şimdiye dek hep böyle oldu. Hafta hafta gelişmeleri yazdınız. İlk konunuzla ikinci konunuz arasındaki boşluk cümle aleme nispet yapmayı düşündüğünüz zamanlardı ki o zaman yazmadınız 🤭. Şu an iyisiniz diye yzmıyosunuz. Bunu demeye çalıştım. Yoksa yazmayın tabi, ben derim neden yazıyosunuz diye.. ama merak edenler varmış bişey diyemiyorum o yüzden.
Cümle aleme nispet derken

İyiyim diye yazsam bu kez o kadar mutlu oluyorsun ki elin adamıyla aranın iyi olmasından diye bir dünya yorum yazardınız
Sorulduğu için yazıyorum, eskisi kadar da kafama takmıyorum artık

Cümle aleme nispet derken

İyiyim diye yazsam bu kez o kadar mutlu oluyorsun ki elin adamıyla aranın iyi olmasından diye bir dünya yorum yazardınız
Sorulduğu için yazıyorum, eskisi kadar da kafama takmıyorum artık
Konunu kapattırsana. Madem yanlış anlaşıldığını düşünüyorsun. Bence çok gereksiz uzadı bu konu.

14. sayfaya kadar okudum dayanamıyorum artik umarim son sayfalarda özet vardır:deli:
Yok öyle bedavadan özet bak okudum ben hepsini niye okudum bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ ah bu merakım🤦🏼‍♀️
Sabahtan beri hatta dünden beri okuyorum arada uykum geldi uyudum :uykucu: uyandım yemek yedim :kk77: geldim gene okudum ama o kadar sey değişti bir günde bile ama konu sahibinde bir milim değisme yok çok istikrarlı aşkına takıntı adını vermiş bekarım diyemediği içinde çünkü daha fazla linç yiyecek evli ve çocuklu olduğunu iddia etmesi ayrı olay :27:
Ne dutmuş arkadaş neyse ki sevmem hiç halim nice olurdu :deli:

Yok öyle bedavadan özet bak okudum ben hepsini niye okudum bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ ah bu merakım🤦🏼‍♀️
Sabahtan beri hatta dünden beri okuyorum arada uykum geldi uyudum :uykucu: uyandım yemek yedim :kk77: geldim gene okudum ama o kadar sey değişti bir günde bile ama konu sahibinde bir milim değisme yok çok istikrarlı aşkına takıntı adını vermiş bekarım diyemediği içinde çünkü daha fazla linç yiyecek evli ve çocuklu olduğunu iddia etmesi ayrı olay :KK53:
Hahaha tebrik ederim sizi ben işsiz biriyim okurdum da gerçekten konu sahibinin cevapları o kadar değişikti ki 14. Sayfaya kadar dayandim, daha sonra eski konusuna gidip ilk sayfayı okudum, daha sonra bu konuya gelip son 1-2 sayfayi okuyup hata verdim :KK45:

Hahaha tebrik ederim sizi ben işsiz biriyim okurdum da gerçekten konu sahibinin cevapları o kadar değişikti ki 14. Sayfaya kadar dayandim, daha sonra eski konusuna gidip ilk sayfayı okudum, daha sonra bu konuya gelip son 1-2 sayfayi okuyup hata verdim :KK45:
Aslında mesajlar hep aynı ama işte meraktan okudum okudukça kara deliğe düstüm kurtulamadım :70:

İş arkadaşımla ilgili konu açmıştım ve baya eleştri almıştım. Son gelişmeleri yazmak istemiyorum, bir nevi dertleşmek
Arkadaşım benimle konuşmak istedi.Tamam dedim. Ben hatamı kabul ediyorum. Keşke söylemeseydim ben seni uyarmak istedim, çok ilgileniyordu seninle dedi. Ben de öyle birşey olsa bile bıraksaydın kendim fark etseydim kaç yaşında insanım kendim fark ederdim dedim. Eşi seninle konuşmasını istemiyormuş, Bana çok bağırdı, üzerime yürücek diye korktum,ben seni yakın gördüğüm için söyledim ama eşinin seninle konuşması filan çok saçma çok abarttı dedi.
İş dışında konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi.
Evet arkadaşımla mesafeliyim, iş dışında konuşmuyorum. O abi dediğim kişiyle de konuşmuyoruz.
Burdaki çoğu kişi galiba haklıydı. Keşke söylemeseydim. Böyle olucağını bilseydim söylemezdim. Eşinin benimle konuşmak istemesi ve adama benden için konuşmucaksın demesi kocasına güvenmediğini gösteriyor. Saçma sapan işin içine girdim. Adamın morali çok bozuk. Yakında bu bölümden gidebilir.
Beni eleştirenlere haklıymışsınız demek için açtım konuyu
üzülmeyin iş ortamı uzun vadeli bir süreç tecrübe edinmiş oldunuz ilerdede aynı durumda karşılaştığınızdazne yepmenız gerektiğini daha iyi biliyorsunuz.

Sabahtan beri hatta dünden beri okuyorum arada uykum geldi uyudum :uykucu: uyandım yemek yedim :kk77: geldim gene okudum ama o kadar sey değişti bir günde bile ama konu sahibinde bir milim değisme yok çok istikrarlı aşkına takıntı adını vermiş bekarım diyemediği içinde çünkü daha fazla linç yiyecek evli ve çocuklu olduğunu iddia etmesi ayrı olay :KK53:
Evliyim, evliyim, evliyim
Çocuğumda var, neden inanmak istemiyorsunuz?
Aynı şeyleri yazdım çünkü ısrarla adam konuşmak istemiyor dendi, bende olmadığını anlatmaya çalıştım. Bu yüzden uzadı konu.

Back
X