Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Kimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Bilindiği gibi arkadaşım, iş yerindeki adam ve ben arasında sorun çıkmıştı.
Adam başka masaya geçti çokta iyi oldu.masasındaki bilgisayarı taşırken, başka biri bana '' komşun gidiyor bakalım kimle konuşucaksın, fısır fısır çok konuşuyordunuz''dedi.hiç birşey diyemedim arkadaşımda o adamda duydu
Karşıdan gerçekten yanlış mı anlaşılıyordu, bunu hiç düşünmemiştim
Adam başka masaya geçti hala morali bozuk bütün gün konuşmuyor vs,. Keşke hiç bizim buraya gelmeseydi.o gelmeden önce çok mutluydum yada bu kadar samimi olmasaydık.zaten başıma ne gelirse samimiyetten geliyor
Karşıdan farklı görülüyormuş demekki, ikinci kişi bunu söyleyince anladım
Daha once de yazmistim, ya fake ya da asiksiniz

Kimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Bilindiği gibi arkadaşım, iş yerindeki adam ve ben arasında sorun çıkmıştı.
Adam başka masaya geçti çokta iyi oldu.masasındaki bilgisayarı taşırken, başka biri bana '' komşun gidiyor bakalım kimle konuşucaksın, fısır fısır çok konuşuyordunuz''dedi.hiç birşey diyemedim arkadaşımda o adamda duydu
Karşıdan gerçekten yanlış mı anlaşılıyordu, bunu hiç düşünmemiştim
Adam başka masaya geçti hala morali bozuk bütün gün konuşmuyor vs,. Keşke hiç bizim buraya gelmeseydi.o gelmeden önce çok mutluydum yada bu kadar samimi olmasaydık.zaten başıma ne gelirse samimiyetten geliyor
Karşıdan farklı görülüyormuş demekki, ikinci kişi bunu söyleyince anladım
Arkadaşınıza saydirirken iyiydi ama.

Siz arkadaşınız hakkinda size söylenenleri duyup gozunuzu kapatmayi tercih ederken kadıncağız sizi uyardi diye kotu oldu. Demek ki onun da kulagina gitmis bir seyler.

Herkes sizin gibi aman bana ne demiyor, uyarmayi tercih edebiliyormus demek ki.

Aşık değilde çok kafama takıyorum.birde şimdi başkasıda dedi fısır fısır çok konuşuyordunuz diye acaba kaç kişi daha yanlış anladı diye düşünüp duruyorum
Emin ol bütün daire sizin dedikodunuzu yapıyordur. Kişi ile sınırlandırma bunu. İşte insan ne ederse kendi kendine ediyor

Siz arkadaşınız hakkinda size söylenenleri duyup gozunuzu kapatmayi tercih ederken kadıncağız sizi uyardi diye kotu oldu. Demek ki onun da kulagina gitmis bir seyler.

Katiliyorum arkadasin da buyuk ihtimal sana ayip olmasin diye "Ondan hoslandigin cok belli oluyor" demek yerine "O senden hoslaniyor" gibi bir sekilde soylemistir. Kibarca uyarmaya calismis iste.

En başından arkadaşın haklıymış demekki.. birde kıskanç vs gibi şeyler yazmıştın arkasından. Kanka moduna girmiştiniz adamın eşiyle falan. Demekki kız başta anladı olayı ve uyarma ihtiyacı duydu. Bari özür dile kızdan az hakkını yemedin hani..O adamda nereye gidiyorsa gitsin başının daha fazla ağrımasını istemiyorsan artık ilgilenme,bakma,konuşma ve unut. Demekki abi hanımından ayarı güzel aldı masasını taşıdığına göre.. evli barklı insanlarsınız biraz ölçülü davranın bundan sonra kimseye malzeme olmayın.

3-5 fesatın lafına ne bakıyorsunuz?İçleri fesatlık dolu belli ki.Kimle kimi yakıştırsak ne desekte ortalığı karıştırsak işleri = boş insan işleri.
Bilmiyorum, aslında arkadaşım için bu şekilde düşünmüştüm ama başka biriside söyleyince kendimden şüphe duymaya başladım.
Aslında kötü bir amacım yoktu ama karşıdan öyle duruyormuş belli ki

Arkadaşımın gerçekten kıskandığını düşündüm yalan yok.
Ama herkesin içinde bir başkası fısır fısır çok konuşuyordunuz bakalım şimdi ne yapıcaksın deyince dank etti. Gerçekten fazla mı abarttık.hatta ben yine de muhabbet etmeye dikkat etmeye, baş başa durmamaya özen göstermeme rağmen yine de böyle düşünülüyormuş şaşırdım.
Adam da bana seninle hiç baş başa kalmadık demişti evet o kadar dikkat etmeme rağmen yinede herkesin dikkatini çekmiş

Elalemin adamıyla gereksiz samimiyete girerseniz boşboğazlıların ağzına sakız olursunuz. Arkadaşınıza laf saymaya değdi mi? demek ki herkes aranızdaki elektriği hissetmiş
O elektriği ben neden hissetmiyorum anlayamıyorum. Kötü niyetle bakmadığım için olaya sanırım
Herkesin içinde muhabbet etmeye çalışmama ve baş başa kalmamaya dikkat etmeme rağmen hala dikkat çekiyor

O elektriği ben neden hissetmiyorum anlayamıyorum. Kötü niyetle bakmadığım için olaya sanırım
Herkesin içinde muhabbet etmeye çalışmama ve baş başa kalmamaya dikkat etmeme rağmen hala dikkat çekiyor
Bu şekilde davranarak dikkatleri daha çok üstünüze çekiyorsunuz. Adamdan kaçarak olmayan bir şey varmış gibi davranıyorsunuz. O sıradan biri ve normal davranmamız gerekiyor. Neden adama özel muamele yapıyorsunuz ki?

Emin ol bütün daire sizin dedikodunuzu yapıyordur. Kişi ile sınırlandırma bunu. İşte insan ne ederse kendi kendine ediyor
Zannetmem, öyle olsa başkasından da duyardım. Evet sanırım samimiyet biraz abartıldı, İyi ki başka masaya geçti

aahhh üfürükten prenses ,yine haklı çıktın.sorduğun sorular bile şunu öğrenmeye yönelik,adam senden hoşlanıyor muydu ,elektrik mi vardı öyle sandılar.bak sen izin vermesen emin ol adam ağzının içine girmezdi.herkesle samimiymişsin yok bilmem ne ... öyle ya da böyle adam eşini tercih etmiş artık kendinize çeki düzen verin.ben baştan da dedim hala aynı şeyi diyorum sen bu konuyu bence adam sana aşık mı onu öğrenmek için açtın.

Katiliyorum arkadasin da buyuk ihtimal sana ayip olmasin diye "Ondan hoslandigin cok belli oluyor" demek yerine "O senden hoslaniyor" gibi bir sekilde soylemistir. Kibarca uyarmaya calismis iste.
Arkadaşım bana, senlik birşey yok ama eğer olsaydı kimseye söylemezdim dedi
Evet aklınca uyardı aslında iyi de oldu, yoksa bu şekilde muhabbet etmeye devam edicek tik

Arkadaşım bana, senlik birşey yok ama eğer olsaydı kimseye söylemezdim dedi
Evet aklınca uyardı aslında iyi de oldu, yoksa bu şekilde muhabbet etmeye devam edicek tik
ben tam tersini düşünüyorum.bu kadar kafaya taktığına göre,bence seni uyarmış.

Arkadaşımın gerçekten kıskandığını düşündüm yalan yok.
Ama herkesin içinde bir başkası fısır fısır çok konuşuyordunuz bakalım şimdi ne yapıcaksın deyince dank etti. Gerçekten fazla mı abarttık.hatta ben yine de muhabbet etmeye dikkat etmeye, baş başa durmamaya özen göstermeme rağmen yine de böyle düşünülüyormuş şaşırdım.
Adam da bana seninle hiç baş başa kalmadık demişti evet o kadar dikkat etmeme rağmen yinede herkesin dikkatini çekmiş
Seninle bas basa kalmak neden adamın umrunda kı? Bir 'abi' ıs arkadası ile neden basbasa kalamamayı sorun eder.

En başından arkadaşın haklıymış demekki.. birde kıskanç vs gibi şeyler yazmıştın arkasından. Kanka moduna girmiştiniz adamın eşiyle falan. Demekki kız başta anladı olayı ve uyarma ihtiyacı duydu. Bari özür dile kızdan az hakkını yemedin hani..O adamda nereye gidiyorsa gitsin başının daha fazla ağrımasını istemiyorsan artık ilgilenme,bakma,konuşma ve unut. Demekki abi hanımından ayarı güzel aldı masasını taşıdığına göre.. evli barklı insanlarsınız biraz ölçülü davranın bundan sonra kimseye malzeme olmayın.
Arkadaşımdan özür dileyemem ancak eskisi kadar kızgın değilim, özellikle geçen gün bölümdeki başka birisi fısır fısır çok konuşuyordunuz bakalım ne yapıcaksın dedi.

Hatta onun masasına gelen kıza senin gelmen çok iyi oldu dedim
Abide yanına gittiği arkadaşına ne zaman kutlama yapıyoruz dedi
O kadar saçma bir durum ki, İyi oldu kendime getirdi beni bu olay, ben fark etmesemde karşıdan nasıl göründüğünü anladım.

Keşke daha fazla uzağa gitse de rahatlasam. Yeni masasında bile karşımda birde üzgün üzgün oturuyor.
ne diye samimi olurum ki elin adamıyla kendime kızıyorum.

Back
X