Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Ben de şunu merak ediyorum.adam seninle hiç konusmaya calisiyor mu,yine bakisma oluyor mu?? yani gercekten ilgisi olsaydi isi bahane eder konusurdu

Ben de şunu merak ediyorum.adam seninle hiç konusmaya calisiyor mu,yine bakisma oluyor mu?? yani gercekten ilgisi olsaydi isi bahane eder konusurdu
İlk zamanlar iş olarak konuşmaya çalıştı ama ben konuşmayı kestim bir anda.selam vermiyorum. Ben konuşmayı kesince oda konuşmuyor haliyle
Ama bazen ben yanındaki ile konuşurken bana baktığını görüyorum.benim fark ettiğimi anlayınca hemen kafasını çeviriyor
Gerçi bunların önemi yok ama sorduğun için cevaplıyorum

Evet gerçekten hepimizin bazı tuhaflıkları var. Bazılarımız sinir olsa da yorum yapmaktan geri duramıyor, mesela bazılarımız da muhabbeti kesmek istediği adamların davranışlarına kafa yormaktan hayatına odaklanamıyor, iş tanımları belli değil şikayet ediyor falan😂😂
Yanlız son yazdığım adamın davranışıyla ilgili değil. İşi bilerek üzerime yıkmasına sinir oluyorum
Olabilir sana benim davranışlarım tuhaf gelebilir, saygı duyarım

Siz devlet kurumunda çalışmıyor musunuz? Herkese sanki ayrı ayrı garip garip işler mi düşüyor? Aynı birimdeki herkes hemen hemen aynı işi yapıyor. Atom parçalamıyorsunuz başka birine sorun illa bilen başka insanlar da vardır.
Herkesin yaptığı bir iş var benimde öyle ama bazen öyle işler geliyor ki bir kimse bilmiyor. Mesela dünkü işi bölümde ki 30 senelik memur bile bilmiyormuş. Tek bilen o adam ama oda hiç sesini çıkarmadı, yapmak istemedi.
Atom parçaladığımı iddia etmedim zaten, beni enayi yerine koymasına sinir oldum sadece

Evet bana yap dedi, o söylediği için mecbur yapıyorum ama isteyerek yapmıyorum
Bu iş benim işim değil. O yapmış ve bütün bilgiler onda.Amir onu çok tutuyor. Adam ne iş isterse yapıyor, bazen başka bölüme gidiyor bütün gün Amir nerdesin diye sormuyor, o kadar rahat yani
Şu durumda sorgulasam ben suçlu çıkarım
Ama amir size yapın dediyse o iş artık sizi olmuyor mu? Hiç devlet dairesinde çalışmadım görevlendirme nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden. Ama amir işi size verdiyse sorumluluk sizindir. Ondan gerekli biglileri ve taslakları alıp siz yapmalısınız. Benim işim dediğiniz işleri de zaten amiriniz vermiyor mu size?

Eee tamam iş icin konusmaya geldiginde niye konusmadiniz?o zaman soyleseydiniz ya bu isleri paylasalim diye. Ya siz de soyle birsey var,herseyi adam zizin pesinizden kossun diye yapiyorsunuz,kosmayinca da kendinizce küsüyorsunuz.oranin is yeri oldugunun farkinda misiniz? Disaridan nasil gorunuyorsunuz biliyor musunuz?adam sizinle ilgilenmiyor diye surekli trip atan ergen gibi ve muhtemelen siz ondan hoslaniyorsunuz.bunun sonu kötu olacak,psikologa gitmelisin.ben sana ilk yorumlarda yazmistim,erkekler sadece flort eder cekilir kenara.simdi sorsan sen beni yanlis anladin der inan

İlk zamanlar iş olarak konuşmaya çalıştı ama ben konuşmayı kestim bir anda.selam vermiyorum. Ben konuşmayı kesince oda konuşmuyor haliyle
Ama bazen ben yanındaki ile konuşurken bana baktığını görüyorum.benim fark ettiğimi anlayınca hemen kafasını çeviriyor
Gerçi bunların önemi yok ama sorduğun için cevaplıyorum
Hey Allahım ya.

Siz düpedüz eşinizi aldatıyorsunuz. Aklınızda fikrinizde bu adam var. Yazık günah gerçekten.

Ve siz rahat durmayacaksınız. Bu iş zihinde kalmaz böyle giderse, inşallah adam geri durur da işi farklı bir boyuta taşımazsınız.

Ama amir size yapın dediyse o iş artık sizi olmuyor mu? Hiç devlet dairesinde çalışmadım görevlendirme nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden. Ama amir işi size verdiyse sorumluluk sizindir. Ondan gerekli biglileri ve taslakları alıp siz yapmalısınız. Benim işim dediğiniz işleri de zaten amiriniz vermiyor mu size?
Bizim görevlendirme biraz karışık ama kendi yaptığım işlerim var benim sorumluluğumda olan, ekstra olan işleri program bilgisi iyi olduğu için adam yapıyordu. Belki de müdür ona ver o almadı bilemiyorum
Çinli daha önce de müdür ona başka bir iş ve iş yapamam demiş o yüzden bu şekilde düşünüyorum
Kendi işimi bıraktım, onun daha önce yaptığı işi yapıyorum zaten sonuçta Amir bana verdi ama beni enayi yerine koymasına uyanıklık yapmasına çok kızıyorum. Neyseki gidicem bölümden

Eee tamam iş icin konusmaya geldiginde niye konusmadiniz?o zaman soyleseydiniz ya bu isleri paylasalim diye. Ya siz de soyle birsey var,herseyi adam zizin pesinizden kossun diye yapiyorsunuz,kosmayinca da kendinizce küsüyorsunuz.oranin is yeri oldugunun farkinda misiniz? Disaridan nasil gorunuyorsunuz biliyor musunuz?adam sizinle ilgilenmiyor diye surekli trip atan ergen gibi ve muhtemelen siz ondan hoslaniyorsunuz.bunun sonu kötu olacak,psikologa gitmelisin.ben sana ilk yorumlarda yazmistim,erkekler sadece flort eder cekilir kenara.simdi sorsan sen beni yanlis anladin der inan
Ya bak gerçekten peşimden koşsun gibi bir derdim yok öyle olsaydı onunla konuyu konuşmazdım, hala benimle ilgilenmeye devam ederdi hatta daha ileri boyuta bile taşırdım
O bu iş için gelmedi bana. Daha önce başka bir iş konuşmaya çalıştı, iş icabı konuştum onun dışında konuşmadım. Bir anda ne iş ne başka birşey için konuşmayı kesti zaten o zaman telefonundan engellemiş
Bunların önemi yok artık ben nefret ediyorum hatta ondan, oda benden
Ama işi yapması gerekiyor

Bin kere söylenmiş ama gerçekten siz bu adamı takıntı yapmışsınız, zaten bütün bunları başınıza açan arkadaşınız değil sizsiniz. Arkadaşınız yalnızca hareketleriniz dışarıdan çok görünür olduğu için sizi uyarmış. Kendi kendinize çeki düzeN vereceğinize işi adama, eşine ve kendi eşinize duyurmuşsunuz. Duygularınız karmakarışık ve bir şekilde sizi sevmediği için Ona küsüyorsunuz. En kısa zamanda ayrılın bu bölümden.

eşim böyle bir şey yaşasa, ofisten arkadaşına aşık olup, bir de ona kendi kendine tripler atsa, çok kırılırdım.

Bin kere söylenmiş ama gerçekten siz bu adamı takıntı yapmışsınız, zaten bütün bunları başınıza açan arkadaşınız değil sizsiniz. Arkadaşınız yalnızca hareketleriniz dışarıdan çok görünür olduğu için sizi uyarmış. Kendi kendinize çeki düzeN vereceğinize işi adama, eşine ve kendi eşinize duyurmuşsunuz. Duygularınız karmakarışık ve bir şekilde sizi sevmediği için Ona küsüyorsunuz. En kısa zamanda ayrılın bu bölümden.

eşim böyle bir şey yaşasa, ofisten arkadaşına aşık olup, bir de ona kendi kendine tripler atsa, çok kırılırdım.
Valla ben o ofisi baslarina yikardim

Hey Allahım ya.

Siz düpedüz eşinizi aldatıyorsunuz. Aklınızda fikrinizde bu adam var. Yazık günah gerçekten.

Ve siz rahat durmayacaksınız. Bu iş zihinde kalmaz böyle giderse, inşallah adam geri durur da işi farklı bir boyuta taşımazsınız.
Aklımda fikrimde değil, işi yapmamasına sinir oldum sadece.
Benim birşey yaptığım yok, geri duran benim aslında ama madem iş arkadaşıyız oraya iş için gidiyoruz neden gıcıklığına işi yapmıyor anlamıyorum.
Yılbaşını dört gözle bekliyorum, amirle konuşucam. İstemiyorum bu bölümde durmayı. Eski halimi özledim. Şu durumda olmak istemiyorum

Terbiyeni takın!
Bugun pazar Alin cocugunuzu bi temiz hava alin esinizle guzel vakit geçirin Ama siz ne yapiyorsunuz kim yorum yapmissa tek tek okuyup cevap veriyorsunuz Özne kim burda O ADAM Hayatinizi o adamin yaptigi yada yapmadigi davranislari yorumlamak uzere kurmuşsunuz Vaktinize yazık...

Bugun pazar Alin cocugunuzu bi temiz hava alin esinizle guzel vakit geçirin Ama siz ne yapiyorsunuz kim yorum yapmissa tek tek okuyup cevap veriyorsunuz Özne kim burda O ADAM Hayatinizi o adamin yaptigi yada yapmadigi davranislari yorumlamak uzere kurmuşsunuz Vaktinize yazık...
Eşimle ve çocuğumla vakit geçiriyorum ama iş yerine gidince kendimi yine kötü hissediyorum. Görmemek için başım hep aşağıda, her yaptığım harekete dikkat ediyorum. Konuşmamak için çabalıyorum.

Vaktime yazık, kendime yazık farkındayım şu durumdan bir an önce kurtulmak istiyorum. Ben böyle birisi değilim, eskisi gibi olmak istiyorum.
Bana dua edin ne olur, gerçekten şu durumdan bir an önce kurtulmak istiyorum

Back
X