- 20 Ağustos 2020
- 158
- 321
- 53
- 43
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ben de şunu merak ediyorum.adam seninle hiç konusmaya calisiyor mu,yine bakisma oluyor mu?? yani gercekten ilgisi olsaydi isi bahane eder konusurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk zamanlar iş olarak konuşmaya çalıştı ama ben konuşmayı kestim bir anda.selam vermiyorum. Ben konuşmayı kesince oda konuşmuyor haliyleBen de şunu merak ediyorum.adam seninle hiç konusmaya calisiyor mu,yine bakisma oluyor mu?? yani gercekten ilgisi olsaydi isi bahane eder konusurdu
Yanlız son yazdığım adamın davranışıyla ilgili değil. İşi bilerek üzerime yıkmasına sinir oluyorumEvet gerçekten hepimizin bazı tuhaflıkları var. Bazılarımız sinir olsa da yorum yapmaktan geri duramıyor, mesela bazılarımız da muhabbeti kesmek istediği adamların davranışlarına kafa yormaktan hayatına odaklanamıyor, iş tanımları belli değil şikayet ediyor falan![]()
Ooo beni engelleme kısmını geçtim ben artık, artık onu takmıyorumkonuyu tam takip edemedim de profil resmini kaldırmış da olabilir, engellemiş olacagı anlamına gelmiyor ki bazen ben de kaldırıyorum
Herkesin yaptığı bir iş var benimde öyle ama bazen öyle işler geliyor ki bir kimse bilmiyor. Mesela dünkü işi bölümde ki 30 senelik memur bile bilmiyormuş. Tek bilen o adam ama oda hiç sesini çıkarmadı, yapmak istemedi.Siz devlet kurumunda çalışmıyor musunuz? Herkese sanki ayrı ayrı garip garip işler mi düşüyor? Aynı birimdeki herkes hemen hemen aynı işi yapıyor. Atom parçalamıyorsunuz başka birine sorun illa bilen başka insanlar da vardır.
Okuyamiyorum ben artik brezilya dizisine donduYa hala devam mı ediyor bu konu![]()
Adamın değil kadının ilgisi var benceBen de şunu merak ediyorum.adam seninle hiç konusmaya calisiyor mu,yine bakisma oluyor mu?? yani gercekten ilgisi olsaydi isi bahane eder konusurdu
Ama amir size yapın dediyse o iş artık sizi olmuyor mu? Hiç devlet dairesinde çalışmadım görevlendirme nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden. Ama amir işi size verdiyse sorumluluk sizindir. Ondan gerekli biglileri ve taslakları alıp siz yapmalısınız. Benim işim dediğiniz işleri de zaten amiriniz vermiyor mu size?Evet bana yap dedi, o söylediği için mecbur yapıyorum ama isteyerek yapmıyorum
Bu iş benim işim değil. O yapmış ve bütün bilgiler onda.Amir onu çok tutuyor. Adam ne iş isterse yapıyor, bazen başka bölüme gidiyor bütün gün Amir nerdesin diye sormuyor, o kadar rahat yani
Şu durumda sorgulasam ben suçlu çıkarım
Hey Allahım ya.İlk zamanlar iş olarak konuşmaya çalıştı ama ben konuşmayı kestim bir anda.selam vermiyorum. Ben konuşmayı kesince oda konuşmuyor haliyle
Ama bazen ben yanındaki ile konuşurken bana baktığını görüyorum.benim fark ettiğimi anlayınca hemen kafasını çeviriyor
Gerçi bunların önemi yok ama sorduğun için cevaplıyorum
Bizim görevlendirme biraz karışık ama kendi yaptığım işlerim var benim sorumluluğumda olan, ekstra olan işleri program bilgisi iyi olduğu için adam yapıyordu. Belki de müdür ona ver o almadı bilemiyorumAma amir size yapın dediyse o iş artık sizi olmuyor mu? Hiç devlet dairesinde çalışmadım görevlendirme nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden. Ama amir işi size verdiyse sorumluluk sizindir. Ondan gerekli biglileri ve taslakları alıp siz yapmalısınız. Benim işim dediğiniz işleri de zaten amiriniz vermiyor mu size?
Ya bak gerçekten peşimden koşsun gibi bir derdim yok öyle olsaydı onunla konuyu konuşmazdım, hala benimle ilgilenmeye devam ederdi hatta daha ileri boyuta bile taşırdımEee tamam iş icin konusmaya geldiginde niye konusmadiniz?o zaman soyleseydiniz ya bu isleri paylasalim diye. Ya siz de soyle birsey var,herseyi adam zizin pesinizden kossun diye yapiyorsunuz,kosmayinca da kendinizce küsüyorsunuz.oranin is yeri oldugunun farkinda misiniz? Disaridan nasil gorunuyorsunuz biliyor musunuz?adam sizinle ilgilenmiyor diye surekli trip atan ergen gibi ve muhtemelen siz ondan hoslaniyorsunuz.bunun sonu kötu olacak,psikologa gitmelisin.ben sana ilk yorumlarda yazmistim,erkekler sadece flort eder cekilir kenara.simdi sorsan sen beni yanlis anladin der inan
Valla ben o ofisi baslarina yikardimBin kere söylenmiş ama gerçekten siz bu adamı takıntı yapmışsınız, zaten bütün bunları başınıza açan arkadaşınız değil sizsiniz. Arkadaşınız yalnızca hareketleriniz dışarıdan çok görünür olduğu için sizi uyarmış. Kendi kendinize çeki düzeN vereceğinize işi adama, eşine ve kendi eşinize duyurmuşsunuz. Duygularınız karmakarışık ve bir şekilde sizi sevmediği için Ona küsüyorsunuz. En kısa zamanda ayrılın bu bölümden.
eşim böyle bir şey yaşasa, ofisten arkadaşına aşık olup, bir de ona kendi kendine tripler atsa, çok kırılırdım.
Aklımda fikrimde değil, işi yapmamasına sinir oldum sadece.Hey Allahım ya.
Siz düpedüz eşinizi aldatıyorsunuz. Aklınızda fikrinizde bu adam var. Yazık günah gerçekten.
Ve siz rahat durmayacaksınız. Bu iş zihinde kalmaz böyle giderse, inşallah adam geri durur da işi farklı bir boyuta taşımazsınız.
Terbiyeni takın!Adamla bi sevisseniz butun siniriniz gececek bi rahatlama gelecek sanki
Bugun pazar Alin cocugunuzu bi temiz hava alin esinizle guzel vakit geçirin Ama siz ne yapiyorsunuz kim yorum yapmissa tek tek okuyup cevap veriyorsunuz Özne kim burda O ADAM Hayatinizi o adamin yaptigi yada yapmadigi davranislari yorumlamak uzere kurmuşsunuz Vaktinize yazık...Terbiyeni takın!
Eşimle ve çocuğumla vakit geçiriyorum ama iş yerine gidince kendimi yine kötü hissediyorum. Görmemek için başım hep aşağıda, her yaptığım harekete dikkat ediyorum. Konuşmamak için çabalıyorum.Bugun pazar Alin cocugunuzu bi temiz hava alin esinizle guzel vakit geçirin Ama siz ne yapiyorsunuz kim yorum yapmissa tek tek okuyup cevap veriyorsunuz Özne kim burda O ADAM Hayatinizi o adamin yaptigi yada yapmadigi davranislari yorumlamak uzere kurmuşsunuz Vaktinize yazık...