Daha önce birlikte olduğum bir erkekle suan kız kardesim birlikte

dünden beride kk da ter döküp bedel ödüyorsundur diyeceğimde bence eğleniyorsundur ,ha eğlenmiyorsanda kız kardeşini bir doktora götürmek lazım..ben burda yokken üslup muhabbeti çok değişmiş ağzımdan çıkacak her harfe ban yiyebilirim o yüzden bundan sonra hiyeroglif yazmayı planlıyorum.daha da olmuyorsa kız kardeşin yokmuş gibi yaşa.

gerçekten hiç inandırıcı gelmedi. daha önce adamla kız kardeşiniz çok yakınlarmış. hadi onu bir trafa bakalım bu cinselliği yaşadığınızı kardeşinizin anlamaması garip geldi bana. hiç mi sizinle evde kalmadı bu adam. ya da şuan anlatmadı mı sizce kız kardeşinize. ay ne biliyim ben inanmadım nedense

sizi sorguladıgım ya da kötü bir yorum yaptıgımı düşünmüyorum.

önce bu açıklamayı yapıp ardına onları neden dediğinizi anlamış değilim

Konu sahibi sana kizmadi canim. Yanlis alintilamis. Sana yaptigi yorumun asagisina bak, o hanfendiye demek istemis.

iğrenç bir konu
yeni bir üye ve ilk mesaj
FAKE!
Ben şunu anlamıyorum yeni bir üye ilk mesajını yazınca fake olduguna nasıl kanaat getiriyorsunuz. Fake olmadıgını dusunmenız ıcın uye olunca belli bir süre konu acmaması mı lazım. Yani neye göre kime göre fake? Çünkü ben de bu şekilde üye olmuştum buraya. Şu anki konuyu bilemem belki gerçekten fakedir ama "yeni üye ilk mesaj" genellemesi yanlış. Zaten çaresiz oldugu akıl danısmak istediği için konu açmak istiyor bunun için de üye olması gerekiyor.

Ben şunu anlamıyorum yeni bir üye ilk mesajını yazınca fake olduguna nasıl kanaat getiriyorsunuz. Fake olmadıgını dusunmenız ıcın uye olunca belli bir süre konu acmaması mı lazım. Yani neye göre kime göre fake? Çünkü ben de bu şekilde üye olmuştum buraya. Şu anki konuyu bilemem belki gerçekten fakedir ama "yeni üye ilk mesaj" genellemesi yanlış. Zaten çaresiz oldugu akıl danısmak istediği için konu açmak istiyor bunun için de üye olması gerekiyor.

o kadar konu gördümki burda direkt cinsellik yaşadık eski sevgilim kız kardeşimle beraber denilince hiç inanasım gelmiyor artık bu konulara. konunun devamını da okumadım eğer doğruysa da allah düşmanımın başına vermesin

kardeşin kısa bir süre çıkıp ayrıldığını,zaten çok da aşık olmadığını falan biliyor.bbu durumda adama da aşıksa ,çok da önemesmiyordur bu durumu.
ancak cinzellik yaşadığınızı bilse bence vazgeçecektir.adama çok da bağlanmadan söylemelisiniz..hatta çoktan ösylemiş olman gerekirdi..bence tek çıkış yolu bu.

Aynı olay benim arkadaşımın başına geldi .. Kız sevgiliydi her şeyi yaşadı sonra adam gitti ablasıyla evlendi iğrençler :( bide eniştecim fln die konuşuyor adamla..

dünden beride kk da ter döküp bedel ödüyorsundur diyeceğimde bence eğleniyorsundur ,ha eğlenmiyorsanda kız kardeşini bir doktora götürmek lazım..ben burda yokken üslup muhabbeti çok değişmiş ağzımdan çıkacak her harfe ban yiyebilirim o yüzden bundan sonra hiyeroglif yazmayı planlıyorum.daha da olmuyorsa kız kardeşin yokmuş gibi yaşa.

Ben buraya hakaret işitmek yaptığım bedeli kardeşime itelemek için gelmedim son kez söylüyorum parkbyull hanımefendi laflarınıza dikkat edin! İlgili yere sikayette bulundum sizin için bu nasıl bi vicdandır ya umarım sizin kız kardesleriniz hataya düsmez umarım! Kim böyle bir konunun fakeliğini yapar siz iyimisiniz? Kan dondurucu bi durum ne dediğinizin ne yaptıgınızın farkında degilsiniz! Yazıklar olsunki bana şurada derdimi anlattım size beni anlayan yanımda olan kisi sayısı yadırgayanlardan kat kat az. Vicdanınız yok anladım konuya hakimiyetinizde olmasın artık. Daha fazla üzülüyorum. Konunun kapatılmasını istiyorum artık. Fazlasıyla yardım aldım!

Çok tuhaf ya .
Benim için akrabalarımın bile sevgilileri abidir , kardeştir , eniştedir .
O gözle asla bakamazdım bana gelse bile dünyanın lafını söyler def ederdim .
Kardeşinde en az karşı taraf kadar suçlu .

Cok tesekkürler anlayısınız icin. Bana evlenirler gibi geliyor öyle hissediyorum cok iyi anlasıyorlardı cünkü malesef evlenme sansları cok yüksek
Bak kardeşim bir yorumunda yazmışsın!Evlenirse evine gitmem çocuklarımı yollamam eşi eşimle arkadaş olamaz.Peki şunuda düşündün mü?Kız kardeşin eski erkek arkadaşınla evlenirse ileride mutlaka görüşeceksiniz ya düğün yada cenazede o aşık olmadım cinsellik yaşadığım dediğin kardeşinin şuanda sevgilisiyle yaşadığın geçmişte ki cinsel anlamda ki iç güdüleriniz hareket haline geçecek ve buna nefiste eşlik ederek işte kaçınılmaz trajik yasak aşk,zina kapıya dayanır bu sıraladıklarım kaçınılması imkansız.Bunları yaşamak istemiyorsanız geç olmadan kardeşinize cinselliğin hangi boyutunu yaşadıysanız açıkça anlatın.

biz ki ergenlik dönemlerimizde bile arkadaşımızın sevgilisine enişte gözüyle bakıp dikkatli davranan, onlar ayrılınca da karşı tarafa düşman olan bir nesildik.. şimdi nasıl oldu da bu denli genişledi anlayabilmiş değilim :KK12:

ben evleneceklerini düşünmüyorum. yaşlar henüz çok genç ve üniversitedesiniz(ben o dönemde olan aşkların çok uzun ömürlü olacağını da pek düşünmüyorum), fakat bu ihtimalide göz önünde bulundurarak ilerde seviştiğiniz adama enişte demektense kız kardeşinizi karşınıza alıp benim bir zamanlar koklaştığım adamla sen şimdi nasıl birlikte olursun diye sormanız daha mantıklı..
ayrıntı vermeniz gerekmez çünkü kardeşiniz dahil kimseyi ilgilendirmez. ama anlaştırın, sizinde birşeyler yaşadığınızı farketsin, anlasın..
baktınız ki hala aynı bırakın ne hali varsa görsün!!:KK62:

kardeşin ,çocuğun senin eski sevgilin oldğunu biliyo mu peki. resmen yaprak dökümü vakası. arkadan bıçaklayana kardeş demem ben

Canım çok haklısın bence.
Ama kardeşini uyardın sen, bitti daha fazla üsteleme.
Sen üsteledikçe o ona daha fazla yapışır yasak cazip gelir hep insana.
Bırak bakalım belki kendileri anlaşamayacak bir şey olacak bitecek ilişkileri.

Back
X