daha önce bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı?

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
merhaba
bu ay ilk defa 4 yumurtam oluşmuştu.sadece 1 tanesi büyüdü.cumartesi toplanacaktı.dün akşam baktı doktorum ultrasonla cetrotide verdi çatlamasını önlemek için.bugün öğlen e2 testi ve ultrason kontrolü için gittim.ve malesef yumurta çatlamış :( işlem iptal.doktor bugün ve yarın eşinle birlikte olun.belki doğal yoldan hamile kalırsın.şansın tüp bebekle eşit dedi.daha önce bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı acaba?:çok üzgünüm:

merhaba
bu ay ilk defa 4 yumurtam oluşmuştu.sadece 1 tanesi büyüdü.cumartesi toplanacaktı.dün akşam baktı doktorum ultrasonla cetrotide verdi çatlamasını önlemek için.bugün öğlen e2 testi ve ultrason kontrolü için gittim.ve malesef yumurta çatlamış :( işlem iptal.doktor bugün ve yarın eşinle birlikte olun.belki doğal yoldan hamile kalırsın.şansın tüp bebekle eşit dedi.daha önce bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı acaba?:çok üzgünüm:

arkadaşım ben yaşamadım ama hastenede duymuştum üstelik bayan ilacı bittiğinde hemen gidip kontrol olup yeni ilaçlarını almamış yani yarım kalmış tedavisi ve çok ağlamış nasıl yaparım böle hata diye ve o ay hamile kalmış doğal yollarla şimdi 2 yaşında bebeği sende üzme kendini bundada vardır hayır de ve zorunluluk hissetmeden romantik ortam hazırla eşinle öle birlikte ol inşallah bebeğin gelicek(aminnnnnnnnnnnnnnn)

bildigim yok ama eger esinde cok ciddi sperm problemi yoksa neden olmasin. Allah buyuk bazen cikan aksiliklere uzuluruz ama sonradan deriz ki "o zaman iyiki oyle olmus" hic morelini bozma. tup bebek tedavisine girdigimiz an tek yol bu saniyoruz oyle bir psikolojiye hepimiz giriyoruz ama her zaman icin hepimizin dogal hamile kalma sansi var. boyle hikayeler cok okuduk. Insallah en kisa zamanda Rabbim bebegini gonderir canim.

merhaba

canım merak ettim varmı bişi kalabildinmi adet oldunmu

yumurta çatladıktan 2-3 gün sonra yani 23 ekimde kahverengi kanamam oldu.2 gün aralıkla sürdü..
adet tarihim 13 kasım daha var.test yaptırmadım çünkü hiç umudum yok

yumurta çatladıktan 2-3 gün sonra yani 23 ekimde kahverengi kanamam oldu.2 gün aralıkla sürdü..
adet tarihim 13 kasım daha var.test yaptırmadım çünkü hiç umudum yok

hiç belli olmaz geçenlerde adet görüpte gebe kalan bir arkadaşla konuştum bildiğin adetini görmüş peşine fena şkilde kanaması olmuş şimdi iyi bikç aya doğuracak iyi haberlerini bekliyorum canım

Aynı olayı bende şuan yaşıyorum malesef doktor bizede iki günü değerlendirin dedi.Ama eşimdede problem olduğu için hiçççççççç umudum yok tabiki..bnede ara kanama falanda olmadı. adet tarihimde 20-22 kasım arası.. tekrar tedavi başlayacak boşuna 12 tane iğne yedim işte.

Aynı olayı bende şuan yaşıyorum malesef doktor bizede iki günü değerlendirin dedi.Ama eşimdede problem olduğu için hiçççççççç umudum yok tabiki..bnede ara kanama falanda olmadı. adet tarihimde 20-22 kasım arası.. tekrar tedavi başlayacak boşuna 12 tane iğne yedim işte.

canım benimde eşimde sperm canlılığı düşüktü bendede polikistik over vardı tuttu ki ben 4 tane idrar tahlili yaptım hepsi negatifti ekadAR üzülmüştüm 11. gün bi gittim bebişim var

canım benimde eşimde sperm canlılığı düşüktü bendede polikistik over vardı tuttu ki ben 4 tane idrar tahlili yaptım hepsi negatifti ekadAR üzülmüştüm 11. gün bi gittim bebişim var
canım senin tüp bebek sanırım bizim yumurta çatlayınca tedavi iptal edildi normal yoldan 2 gün deneyin dendi o yüzden umutsuzum( ileri hareket %2-3 lerde hep morfoloji %1)

merhaba arkadaşlar
bugün adet günümdü.ama hala bir şey yok:)
yalnız başka bir başlık altında yazmıştım.buradan da yazayım.şöyle bir durum oldu.yumurta çatladı.doktor iki günü iyi değerlendirin dedi.tam ikinci gün bende az miktar kahverengi kanama oldu.ertesi gün biraz daha fazla miktarda ama yine kahverengi.sonra bitti.yani 24 ekimde bitti.doktora sordum olabilir,normal dedi.
bugün adet olmam gerekiyordu.belki bir iki gün geç gelir bekliyorum bakalım...
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın.inşallah buradan müjdeli haberi veririm.
ekin,senin adet tarihin ne zaman?ne zaman belli olur hamile kaldıysan?inşallah hamilesindir ;)

Ben IVI tüp bebek merkezindeyim doktorum emre karatekelioğlu canım ben kesin adet olacağım belirtiler onu gösteriyor Rabbim umarım senin yüzünü güldürsün..İNŞALLAHHHHHHH

Ben IVI tüp bebek merkezindeyim doktorum emre karatekelioğlu canım ben kesin adet olacağım belirtiler onu gösteriyor Rabbim umarım senin yüzünü güldürsün..İNŞALLAHHHHHHH

:nazar: hiç belli olmaz hamilelik belirtileri adet belirtilerine benzer

hııııııııııım anladım canım hayırlısı
gelinim yazmadı bişi bugündü test günü acaba sonuç ne

kızlar alaaha bugün bol dua edelim ne olur hepimize nasip etsin kuzucuklardan kucağımıza almayı emzirebilmeyi koklayabilmeyi bende artık arkadaşlarımın değil kendi bebeğimi koklamak istiyorummm:nazar:

Back
X