K kpss_23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2011 122 0 46 İzmir 24 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kpss_23 #1 daha önce pc templates dosyasıı açıyodum ziyaret edilmiş sayfalar saatleri çıkıyordu şuan klasor boş çıkıyor asıl öğrenebilirim
daha önce pc templates dosyasıı açıyodum ziyaret edilmiş sayfalar saatleri çıkıyordu şuan klasor boş çıkıyor asıl öğrenebilirim
K kpss_23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2011 122 0 46 İzmir 24 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kpss_23 #2 erişim engellendi uyarısı çıkıyo ne yapmalıyım
qaRisma Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2011 54 0 36 Ankara 24 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kpss_23 #3 kpss_23 .!.: daha önce pc templates dosyasıı açıyodum ziyaret edilmiş sayfalar saatleri çıkıyordu şuan klasor boş çıkıyor asıl öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... Temporary Internet Files dan bahsedıorsunuz sanırım
kpss_23 .!.: daha önce pc templates dosyasıı açıyodum ziyaret edilmiş sayfalar saatleri çıkıyordu şuan klasor boş çıkıyor asıl öğrenebilirim Genişletmek için tıkla... Temporary Internet Files dan bahsedıorsunuz sanırım
qaRisma Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2011 54 0 36 Ankara 24 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kpss_23 #4 kpss_23 .!.: erişim engellendi uyarısı çıkıyo ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... windows vista we 7 ıcın C:\Users\-----Buraya kendi kullanıcı adını gir-----\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files gızlı dosyalaı goster secenegınız acık olmalıdır yoksa bulamazsınız bu yolu
kpss_23 .!.: erişim engellendi uyarısı çıkıyo ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... windows vista we 7 ıcın C:\Users\-----Buraya kendi kullanıcı adını gir-----\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files gızlı dosyalaı goster secenegınız acık olmalıdır yoksa bulamazsınız bu yolu
K kpss_23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2011 122 0 46 İzmir 24 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi kpss_23 #5 sanırım gizli dosyaları göster kapalı onu nasıl açarım yardımcı olsursanz şimdiden teşşekürler