• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce evlilik yaşadığım için benimle görüşmeyi kesti..

ya bak ben daha önceki konuyu açmadan önce de çok düşündüm sonra sizle paylaştım yoksa sen biliyorsun ben hemen öyle aaa beni sever beni kabul eder diye eteklerim zil çala çala gitmedim ki...

bir sürü kafa yordum sordum ettim ona izah ettim ama yaşanacak varmış... bu da bana birşeyler öğrettibu da bana gösterdi ki zamanla insanları yaşaya yaşaya tanıyorsun...

Arkadaşım sen bu adamla eteklerin zil çala çala da görüşmüş olsan ayıp değil ki.
Senin durumunu bilen ve evlilik niyetiyle görüşmek isteyen bir adamdı sonuçta.
İnsan neden mutlu olma ihtimaliyle mutlu olmasın ki bunda utanılacak birşey yok.
Burda tek utanması gereken bu kişiliksiz herif.

Bu arada çok özel olmazsa size tam olarak ne dedi de bu kadar kırdı sorabilir miyim?

Evlenmek haksa boşanmak da hak. Elbette boşanmış olmakla ikinci sınıf insan olmuyosunuz. Ama şahsen ben evlenmiş ayrılmış olsaydım aynı şartlarda biriyle birlikte olur, o şarttaki insanlara şans verirdim ki başında ya da sonunda üzülmeyeyim...

Eğer o adam adam olsaydı, normal şartlarda arkadaşça görüşmenizi sağlar, seninle olup olamayacağına kendi içinde karar verdikten sonra sana açılır ya da açılmazdı seni kırmazdı, demek ki ince fikirli biri değilmiş.

Bence kurtulduğunuza sevinin dingile bak anneme sorayım diyor ya şaka gibi adam büyümemişki ne evliliği :57:ama her ne kadar ilerlememiş olsada konu siz kırılmışsınız ki kim olsa kırılır,ben sizin yerinizde olsam hakkımı helal etmezdim niye yolu açık olcakmış banane:19:olmasın lütfen bu kadar iyimser olmayın bu adama(!)karşı pardon çocuk mu demeliydim:27::1:

hakkınızda hayırlısı...

yallaak güle ğülee mns, nine geri dönsünn:))hiçç kafanı yormaya degmezzz....mutlaka bir hayır vardır bunda belkide daha iysi olurr.........

Son düzenleme:
Arkadaşım sen bu adamla eteklerin zil çala çala da görüşmüş olsan ayıp değil ki.
Senin durumunu bilen ve evlilik niyetiyle görüşmek isteyen bir adamdı sonuçta.
İnsan neden mutlu olma ihtimaliyle mutlu olmasın ki bunda utanılacak birşey yok.
Burda tek utanması gereken bu kişiliksiz herif.

Bu arada çok özel olmazsa size tam olarak ne dedi de bu kadar kırdı sorabilir miyim?

bana tam tamına
sonuçta sen kız değilsin chelik
kızlık namusun simgesidir bence
kaç gündür düşünüyorum ben
anneme soracağım ona göre cevap veririm
ben bir evin bir oğluyum ailem herşeyin en iyisi olsun ister
ve bu sanırım seninle olmaz dedi

bende sen bana namussuz mu diyorsun dedim

hayır bu konuda bir çok gördüğüm kadından üstünsün karakterin çok sağlam kaliteli birisin çok da güzelsin sırf bu duruşun bana bu kızlık meselesini aşarım diye düşündürdü ama aşamayacak mışım yanılmışım dedi. ben kendimi tanıyamıyorum bazen ama seni üzmek istemiyorum inan ama boşanmış olduğun için de ilerisini düşünemiyorum dedi..

öyle bir şeylerdi işte

ben bana kız değilsin ve namusun simgesi yok sende demesine çok ama çok kızdım...

ha birde bana o et parçası o kadar basit birşey mi neden bu kadar küçümsüyorsun dedi... bende ben o et parçasını ortalıklarda kaybetmedim namus dediğin şeyi kaybetmedim ben sadece talihsiz bir evlilik yaşadım ve ayrıldım dedim..

bu böyle yani

esasında çok da düşünmeye gerek yok işin aslı

bekaret namusun önünde....

Evlenmek haksa boşanmak da hak. Elbette boşanmış olmakla ikinci sınıf insan olmuyosunuz. Ama şahsen ben evlenmiş ayrılmış olsaydım aynı şartlarda biriyle birlikte olur, o şarttaki insanlara şans verirdim ki başında ya da sonunda üzülmeyeyim...

aynen dediğin gibi oyunu kurallarına göre oynamak lazım zaten bundan sonra bir bekar ölse aşkından dönüp bakmam hevalarına heveslerine geliyorlar olayın ciddiyetini görünce de kafalarına dank ediyor...

Bence kurtulduğunuza sevinin dingile bak anneme sorayım diyor ya şaka gibi adam büyümemişki ne evliliği :57:ama her ne kadar ilerlememiş olsada konu siz kırılmışsınız ki kim olsa kırılır,ben sizin yerinizde olsam hakkımı helal etmezdim niye yolu açık olcakmış banane:19:olmasın lütfen bu kadar iyimser olmayın bu adama(!)karşı pardon çocuk mu demeliydim:27::1:

hakkınızda hayırlısı...

ya ben dedim zaten etsem ne olur etmesem ne olur gönlüm kırılmadı mı Allah görmedi mi kendisi anlamadı mı pekalada anladı... ettim desem ne yani.. ayrıca yolu gerçekten açık olsun çünkü o yoluna bu gözlüklerle bakmaya devam ettikçe hakettiğini bulacaktır...kimsenin kötülüğünden bana hayır gelmez... kimseye de edeceğim bedduadan bana hayır gelmez ben o şahsı önemsemiyorum kırıldığım mesele zihniyet bu fikirler ne zaman oluştu neden oluştu ne hakla oluşturuldu bende 9 aylık doğdum ben de ana kuzusuyum laf değil gerçekten ailem diğer aileler gibi değil.. umarım nasıl bir ailem varsa bana sahip çıkan ender baba ve annelerdense öyle de bir eşim olur.. Allah bana hayırlısını nasip etsinde o ister bakireyle evlensin ister batakhaneden evlesin bana ne...

Olgun biri değilmiş..
Siz evlenip ayrılmışsınız.Helal dairesi içinde.
Ama bunu o beyinlere,zihinlere anlatmak mesele işte.
Allah ıslah etsin,ne diyeyim..

ya evet 5 vakit namazlıydı ama şimdi aklıma geldi 2. yüzyüze görüşmemizde elimi tutmaya kalktığında ben kızdım ve benle helal dairesinde görüşeceksen devam edelim demiştim. bu yaşta kocaman insanlarız daha birbirimizi tanımadan bunlara gerek yok.. neticede Allah razı olmaz demiştim..

bu da bana bende hayat dairsinden bakıyorum haram helal bir kenara bunlara gerek olmadığını düşünmen yadırgayıcı demişti... şimdi aklıma geldi esasında belki de beni yokladı büyük ihtimalle... demek ki açık kapımı sandı ne artık duvara toslayınca da iş çıkmaz mı dedi neyse..

neyse ki kurtulmuşunuz nede olsa zararın neresinden dönersen kardır. Evlensen falan bu adam bunu hep senin başına kakar dururdu. Boşanan bayanlara 2.sınıf muamelesi yapan erkeklere de ailelere de çok kızıyorum sonuçta onlarda insan efendimiz dul hanımlara sahip çıkmamış mı nikah kıymamış yahu​

ya ben dedim zaten etsem ne olur etmesem ne olur gönlüm kırılmadı mı Allah görmedi mi kendisi anlamadı mı pekalada anladı... ettim desem ne yani.. ayrıca yolu gerçekten açık olsun çünkü o yoluna bu gözlüklerle bakmaya devam ettikçe hakettiğini bulacaktır...kimsenin kötülüğünden bana hayır gelmez... kimseye de edeceğim bedduadan bana hayır gelmez ben o şahsı önemsemiyorum kırıldığım mesele zihniyet bu fikirler ne zaman oluştu neden oluştu ne hakla oluşturuldu bende 9 aylık doğdum ben de ana kuzusuyum laf değil gerçekten ailem diğer aileler gibi değil.. umarım nasıl bir ailem varsa bana sahip çıkan ender baba ve annelerdense öyle de bir eşim olur.. Allah bana hayırlısını nasip etsinde o ister bakireyle evlensin ister batakhaneden evlesin bana ne...

sende haklısın tabi bi yerde hakettiğini bulur inş.

neyse ki kurtulmuşunuz nede olsa zararın neresinden dönersen kardır. Evlensen falan bu adam bunu hep senin başına kakar dururdu. Boşanan bayanlara 2.sınıf muamelesi yapan erkeklere de ailelere de çok kızıyorum sonuçta onlarda insan efendimiz dul hanımlara sahip çıkmamış mı nikah kıymamış yahu​

amin çok şükür kurtuldum erkenden teşekkür ederim iyi dileklerin için..

Evlenip ayrılmak zor bir süreç yapılan hatalar yaşananlar zor tekrar bir birliktelik düşündüqünüz de kişi bekarmış evlenip ayrılmış mı çocuklu mu bunların önemi yok tek önemli şey şudur karşınızdaki insanın sizi taşıyacak kocaman bi yüreqe sahip olmasıdır çünkü kişi kabul eder ama şu vardır aile faktörü karşı tarafın ailesiyle evliyken bile sorun yaaşarsınız hatta evliyken bile eşiniz sizi savunmaz burda size ve karşı tarafa düşen bunu kaldırabilcek kadar qüçlümüyüz bazen aile faktörü evlilik bile bitirebiliyor bahsettiqiniz şahıs sizi buqüün yanında taşıyamıyorsa yakıştıramıyorsa yarınlarda daha zor olurdu umarım Rabbim karşınıza sizi sevecek yeniden sevmenin qüzelliqini tattıracak yaşayıp yaşatacak biri olur...

şimdi aklıma geldi esasında belki de beni yokladı büyük ihtimalle... demek ki açık kapımı sandı ne artık duvara toslayınca da iş çıkmaz mı dedi neyse..

öff böffff yaaa... her ayrılan insan tamam bekaret sorunum yok

herkeze müsayıtimmi diyor ya bende bu erkeklerın bu zihnıyetını çözemedım.

Ki bir çok cinselliği cok rahat yaşayan (erkekler gibi) bayanlar varken.

Bunu resmı olarak yaşamıs birimi açık kapı ...:36:

O zaman dua etsınler anaları bacıları kocasız kalmasın diye !

bana tam tamına

hayır bu konuda bir çok gördüğüm kadından üstünsün karakterin çok sağlam kaliteli birisin çok da güzelsin sırf bu duruşun bana bu kızlık meselesini aşarım diye düşündürdü ama aşamayacak mışım yanılmışım dedi. ben kendimi tanıyamıyorum bazen ama seni üzmek istemiyorum inan ama boşanmış olduğun için de ilerisini düşünemiyorum dedi..

öyle bir şeylerdi işte

ben bana kız değilsin ve namusun simgesi yok sende demesine çok ama çok kızdım...

ha birde bana o et parçası o kadar basit birşey mi neden bu kadar küçümsüyorsun dedi... bende ben o et parçasını ortalıklarda kaybetmedim namus dediğin şeyi kaybetmedim ben sadece talihsiz bir evlilik yaşadım ve ayrıldım dedim..

bu böyle yani

hayvan herif. sallayın ya adi herif insan herhangi bi kadına bu lafı söyleyemez hoşlandığı kadına nasıl söyleyebiliyor ayı

Varya namusuz asıl kım asıl ,böyle dansöz gibi kıvıran

işi bitene kadar ,kızlaık nedırkı dıyen

insana ümit verip sırt dönen

sözünde erkekce duramayan

sevmezken menfaat icabı sevrmış gıbı yapan

erkeklerdir.

Boş ver canım.Başından olmadığı daha iyi tabii.Belliki o da başta yapabilirim diye düşünmüş,sonrada ailesini düşününce karşı koyamayacağından vazgeçmiş.Çoğu erkek ailesinin sözünden çıkamaz bakma onlara erkek dendiğine.
Bak eşimin bir arkadaşı vardı.evin tek oğluydu.Zengindi ve bir çocuklu bir kazakistanlı kızla evlendi.Aile başta karşı çıktı hatta düğününe bile gitmediler biz gittik.Sonra barışmışlar.Yani herkes aynı cesareti gösteremeyebiliyor.
Ayrıca niye ikinci sınıf vatandaş olacaksın ki.Okadar çok ama o kadar çok boşanmış insan varki.herkesin başına gelebilir bu.Bunlar çok doğal şeyler.üzlme.

bana tam tamına

öyle bir şeylerdi işte

bu böyle yani

umarım o adam,kendini kızım diye yutturacak bir kadınla evlenir..:47::47::47:
bu yapıda bir adam,dürüstlüğü haketmiyor!

ayrıca evlenip ayrılmış olman,acaipsenecek,kınanacak bir şey değil..
sana söyledikleri çok ayıp!

Son düzenleme:
arkadaşlar bir kaç gün önce bir konu açmıştım benimle tanışmak istediğini söyleyen biri var diye. herneyse ben kabul ettim görüştük anlaştık ben durumu anlattım başta sorun değil senin nasıl biri olduğun önemli falan dedi.
..........................................

her alakalı başlığa yazıorum bunu millet ülkesini sevmiyor diyecek ama şu dönemdeki milletimin %99unu sevmiyorum cnm cahillik tavan yapmış gerçekten öyle bekaret bir kez gidince arka sıraya atılan eskimiş muhamelesi görüosun ve malesef ülkemiz kültürden uzaklaşıp örf ve adetleri abarttıkça bunlar daha da büyüyecektir birgün nikah için yapılan testlere bekaret kontrolü kuralıda getirilirse hiiiiiiççççç şaşırmayacağım bu ülkede bunlarda olur

Son düzenleme:
Back
X