Insallah basarili olur hayirlisiyla kavusursunuzBen de on yıl önce hamile kaldım en son sonra 6-7 yıldır olmayınca ki tedavi de gördüm en son tüp bebekte karar kıldık yarın yumurta toplama yapılacak.Hayirlisi bakalım gerçekten bazen olmayınca olmuyor.İnsallah artık vakti gelmiştir de hayırlısı ile olur
doğal yoldan oldu.Tup bebek tedavisi ile mi oldunuz bilgi verir misiniz 4.5 yasında kızım var sonrasında hıc gebelik olusmadı tedavi de oldum ama sonuc yok tup bebek denıcez gjbı gorunuyo dedi dr
Aaa benim de tedavilerden sonra 3. Yilda oldu. Kafanin rahat olmasi onemli bence. Bebek fikrini bir kenara biraktigimda geldi bebegim.estafurullah ne demek. bizim (açıklanamayan infertilite )yani hic bi sebeb yoktu görünürde.tedaviler hepsi boşa gitti.tedavi lerden sonra 3.yılda oldu.
Masallah demekkı zamanı varmısdoğal yoldan oldu.
darisi başınıza.evet gerçektende nasib vaktine esir dir.Masallah demekkı zamanı varmıs
aslında oda değilAaa benim de tedavilerden sonra 3. Yilda oldu. Kafanin rahat olmasi onemli bence. Bebek fikrini bir kenara biraktigimda geldi bebegim.
Ben daha once doktorla konustugumda esimede baktirmak gerekiyormu dedigimde hayir su asamada gerek yok onun bir yil once oldugunu gorduk. Rahimin cok buyuk seyler atlatti kendini toplamasi lazim ona zaman ver 1 yil kalamazsan gel deyip durdular. Bir hasar olmus olabilir bakariz dediler hep iste 17 Ocakta bir yil dolacak ardindan gidecegim nasipse.Arkadaşımın bir çocuğu var, bir düşük yaşadı sonra olmadı. Eşi varikosel ameliyatı mı ne olacakmış, Dr ameliyattan sonra çocuk oluyor demiş
Onun da bir yıldan sonra eşiyle ilgili olduğunu anladılarBen daha once doktorla konustugumda esimede baktirmak gerekiyormu dedigimde hayir su asamada gerek yok onun bir yil once oldugunu gorduk. Rahimin cok buyuk seyler atlatti kendini toplamasi lazim ona zaman ver 1 yil kalamazsan gel deyip durdular. Bir hasar olmus olabilir bakariz dediler hep iste 17 Ocakta bir yil dolacak ardindan gidecegim nasipse.
Insallah kaliriz. Biliyorum mart ayindan bekleyenler arasindaydim bende dusugunude biliyorum. Ozaman nickim Yesimdi. Benim tedavisiz kalma gibi bir umudum kalmadi acikcasi ama insallah caresiz degilimdir bir tedavisi vardir.Benimde çok şükür 1 tane oğlum var. 2.ye bu mart ayında hamile kalmıştım ama malesef kürtaj oldum yaklaşık 8 ay geçti henüz kalamadımzamanımız gelmedi daha demekki... Bu ay c life macun aldım çok olumlu yorum var nasip meselesi tabi inşÂllah bizede vesile olur
Bende bir gideyim doktora olmadi onada baktiririz insallahOna d
Onun da bir yıldan sonra eşiyle ilgili olduğunu anladılar
Beeen kızımdan sonra 4 sene olmadı sonra maalesef ikinci bebeği Doğumda kaybettik. Bi beş sene yine denedik ve artık umudumuz tükendi yaza tüpbebek yaparız diyorduk Ramazan da hamile kalmışım 34 haftalık gebeyim. Dua edin sağlıkla alalım kucağımıza. Allah size de nasip etsin tekrarHanimlar selam. Benim soyle bir sorum var. Daha once gebe kalmis kurtajla veya dogumla sonuclamis ama sonrasinda kendiliginden gebe kalamayan arkadaslar nasil sureclerden gectiniz. Ne kadar zaman sonra gebe kalabildiniz. Yasayan varsa bana bir fikir verirmisiniz. Hangi testlerin vs. yapilmasi lazim? Ocakta doktora gidecegim sureclerden tamamen habersiz gitmek istemiyorum.
Insallah kaliriz. Biliyorum mart ayindan bekleyenler arasindaydim bende dusugunude biliyorum. Ozaman nickim Yesimdi. Benim tedavisiz kalma gibi bir umudum kalmadi acikcasi ama insallah caresiz degilimdir bir tedavisi vardir.
Başınız sağolsun,ikinci bebeğinizi doğumda kaybetme sebebi neydi? Oksijensiz mi kaldı?Beeen kızımdan sonra 4 sene olmadı sonra maalesef ikinci bebeği Doğumda kaybettik. Bi beş sene yine denedik ve artık umudumuz tükendi yaza tüpbebek yaparız diyorduk Ramazan da hamile kalmışım 34 haftalık gebeyim. Dua edin sağlıkla alalım kucağımıza. Allah size de nasip etsin tekrar
Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Valla benim yas geciyor yavas yavas insallah cok beklemeden anne olmayi nasip banadaBeeen kızımdan sonra 4 sene olmadı sonra maalesef ikinci bebeği Doğumda kaybettik. Bi beş sene yine denedik ve artık umudumuz tükendi yaza tüpbebek yaparız diyorduk Ramazan da hamile kalmışım 34 haftalık gebeyim. Dua edin sağlıkla alalım kucağımıza. Allah size de nasip etsin tekrar
Iste bir kontrollere baslayalim esimede yaptiririz Allahim dermansiz dert vermesin insallahAa öylemi benim topiğimdeydin demek...
Benimki düşük olmadıda kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim gelişmediği için
Benim sayfamda benle beraber hamile kalanlar doğurdular şimdi .. umutsuz olma amansız hastalığın yokya nasip bu beklemek çok zor biliyorum ama sabretmekten başka elimizden bişey gelmezböyle hiçbir sorunu olmayıp hamile kalamamışlarda çok
İlla sorun var demek anlamına gelmez ama yinede bütün kontrollerini yaptırmanda fayda var. Genelde hep biz kendimize yoğunlaşıyoruz ama eşlerin durumu da çok önemli
Yok ben de pıhtılaşma varmış farkedilmedi. Sonra genetikte çıktı. Şimdi kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorumBaşınız sağolsun,ikinci bebeğinizi doğumda kaybetme sebebi neydi? Oksijensiz mi kaldı?
Çok geçmiş olsun,rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.kürtajda plesentayı çıkarmak için baya bi vakumladılar galiba ama plesentanın ayrıldığı yerde zaten bi kanama olur 1 ay boyunca.balon hiç duymamıştım.yapışıklıktan şüphelenmek için adet miktarının azalması gerekiyor.öyle birşey yok diymiIlk gebeligim gecen sene Temmuzda dusuk ve kurtajla sonuclandi. 2 ay sonra Eylulde yeniden gebe kaldim ama saglik proglemi nedeniyle 20 haftalik gebelik sonlandirildi. Suni sanci ile dogum yaptim ama plasenta ayrilmadi ayik bir sekilde kurtaja alindim sonrada kanama durmadi balon takildi. 1 yildir tekrar deniyorum olmuyor. Dr.larda bir yil dolmadan bakmiyor. En cok suphelendigim sey yapisiklik olmasi Yas 35 iyice gec kalmadan anne olmak istiyorum hakkimda hayirlisi insallah.
İlk gebelikte kullanmadınız ama diymi ? Kaç haftalıktı kaybettiğinizdeYok ben de pıhtılaşma varmış farkedilmedi. Sonra genetikte çıktı. Şimdi kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?