Daha once gebe kalip sonrasinda kalamayan var mi?

Insallah basarili olur hayirlisiyla kavusursunuz

estafurullah ne demek. bizim (açıklanamayan infertilite )yani hic bi sebeb yoktu görünürde.tedaviler hepsi boşa gitti.tedavi lerden sonra 3.yılda oldu.
Aaa benim de tedavilerden sonra 3. Yilda oldu. Kafanin rahat olmasi onemli bence. Bebek fikrini bir kenara biraktigimda geldi bebegim.

Masallah demekkı zamanı varmıs
darisi başınıza.evet gerçektende nasib vaktine esir dir.
Aaa benim de tedavilerden sonra 3. Yilda oldu. Kafanin rahat olmasi onemli bence. Bebek fikrini bir kenara biraktigimda geldi bebegim.
aslında oda değil
ben dibe cokmeden zirveyi göremiyorum.o üç yıl dibe coktugum yıllardı. şükürler olsun bugunume❤

Arkadaşımın bir çocuğu var, bir düşük yaşadı sonra olmadı. Eşi varikosel ameliyatı mı ne olacakmış, Dr ameliyattan sonra çocuk oluyor demiş

Arkadaşımın bir çocuğu var, bir düşük yaşadı sonra olmadı. Eşi varikosel ameliyatı mı ne olacakmış, Dr ameliyattan sonra çocuk oluyor demiş
Ben daha once doktorla konustugumda esimede baktirmak gerekiyormu dedigimde hayir su asamada gerek yok onun bir yil once oldugunu gorduk. Rahimin cok buyuk seyler atlatti kendini toplamasi lazim ona zaman ver 1 yil kalamazsan gel deyip durdular. Bir hasar olmus olabilir bakariz dediler hep iste 17 Ocakta bir yil dolacak ardindan gidecegim nasipse.

Benimde çok şükür 1 tane oğlum var. 2.ye bu mart ayında hamile kalmıştım ama malesef kürtaj oldum yaklaşık 8 ay geçti henüz kalamadım zamanımız gelmedi daha demekki... Bu ay c life macun aldım çok olumlu yorum var nasip meselesi tabi inşÂllah bizede vesile olur

Ona d Onun da bir yıldan sonra eşiyle ilgili olduğunu anladılar

Ben ne olur ne olmaz dedim hsg de çektirdim 3 ay önce ve bu ay eşime de baktırdık
En son aklıma eşimin kan tahlili geldi ona hiç bakılmamıştı d vitamini düşük çıktı bide biraz B12'si düşük bunlar etkiliyomudur bilemem ama yükseltmekte fayda var. Bazı vitaminler üreme sağlığı için önemli çünkü

Insallah kaliriz. Biliyorum mart ayindan bekleyenler arasindaydim bende dusugunude biliyorum. Ozaman nickim Yesimdi. Benim tedavisiz kalma gibi bir umudum kalmadi acikcasi ama insallah caresiz degilimdir bir tedavisi vardir.

Beeen kızımdan sonra 4 sene olmadı sonra maalesef ikinci bebeği Doğumda kaybettik. Bi beş sene yine denedik ve artık umudumuz tükendi yaza tüpbebek yaparız diyorduk Ramazan da hamile kalmışım 34 haftalık gebeyim. Dua edin sağlıkla alalım kucağımıza. Allah size de nasip etsin tekrar

Insallah kaliriz. Biliyorum mart ayindan bekleyenler arasindaydim bende dusugunude biliyorum. Ozaman nickim Yesimdi. Benim tedavisiz kalma gibi bir umudum kalmadi acikcasi ama insallah caresiz degilimdir bir tedavisi vardir.

Aa öylemi benim topiğimdeydin demek...
Benimki düşük olmadıda kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim gelişmediği için
Benim sayfamda benle beraber hamile kalanlar doğurdular şimdi .. umutsuz olma amansız hastalığın yokya nasip bu beklemek çok zor biliyorum ama sabretmekten başka elimizden bişey gelmez böyle hiçbir sorunu olmayıp hamile kalamamışlarda çok
İlla sorun var demek anlamına gelmez ama yinede bütün kontrollerini yaptırmanda fayda var. Genelde hep biz kendimize yoğunlaşıyoruz ama eşlerin durumu da çok önemli

Başınız sağolsun,ikinci bebeğinizi doğumda kaybetme sebebi neydi? Oksijensiz mi kaldı?

Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Valla benim yas geciyor yavas yavas insallah cok beklemeden anne olmayi nasip banada

Iste bir kontrollere baslayalim esimede yaptiririz Allahim dermansiz dert vermesin insallah

Çok geçmiş olsun,rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.kürtajda plesentayı çıkarmak için baya bi vakumladılar galiba ama plesentanın ayrıldığı yerde zaten bi kanama olur 1 ay boyunca.balon hiç duymamıştım.yapışıklıktan şüphelenmek için adet miktarının azalması gerekiyor.öyle birşey yok diymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…