Hayır daha önce bakılmadı hiç. Bir de ilk kızım sağlıklı 9 yaşında şükür ikinci olanı 35+5 te kaybettikİlk gebelikte kullanmadınız ama diymi ? Kaç haftalıktı kaybettiğinizde
Başınız sağolsun tekrardanHayır daha önce bakılmadı hiç. Bir de ilk kızım sağlıklı 9 yaşında şükür ikinci olanı 35+5 te kaybettik
İnşallah canım ya isteyen herkes kavuşsun..Insallah basarili olur hayirlisiyla kavusursunuz
Valla basimda 8 kisi vardi her biri bir yerden tutuyordu. Bir arada vurun igneyi oldurun beni diyordum ayirmak icin baya ugrastilar sonrada kani durdurmak icin ugrastilar. Balon rahme baski uygulayip kani durdursun diye masadan kalktigimda heryer kandi hatta hemen kan degerlerime baktilar kan takviyesi gerekiyormu diye. Bittiginde ise yapan bir prof kadindi cok sansliymissin ben buradaydim baska biri olsa bunu durduramaz olebilirdin dedi. Yok adetlerim he zamangi gibi ve duzenlidir. Bilmiyorum gidiyorum doktora hep 1 yil dolsun deyip duruyorlar. Alin iste doldu ne varsa baksinlar artik.Çok geçmiş olsun,rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.kürtajda plesentayı çıkarmak için baya bi vakumladılar galiba ama plesentanın ayrıldığı yerde zaten bi kanama olur 1 ay boyunca.balon hiç duymamıştım.yapışıklıktan şüphelenmek için adet miktarının azalması gerekiyor.öyle birşey yok diymi
Vallahi verilmiş sadakan varmış iyi ki o doktor varmış.hsg çektir bence,nolur nolmaz.isteğe göre özel bi hastanede çektirebilirsinValla basimda 8 kisi vardi her biri bir yerden tutuyordu. Bir arada vurun igneyi oldurun beni diyordum ayirmak icin baya ugrastilar sonrada kani durdurmak icin ugrastilar. Balon rahme baski uygulayip kani durdursun diye masadan kalktigimda heryer kandi hatta hemen kan degerlerime baktilar kan takviyesi gerekiyormu diye. Bittiginde ise yapan bir prof kadindi cok sansliymissin ben buradaydim baska biri olsa bunu durduramaz olebilirdin dedi. Yok adetlerim he zamangi gibi ve duzenlidir. Bilmiyorum gidiyorum doktora hep 1 yil dolsun deyip duruyorlar. Alin iste doldu ne varsa baksinlar artik.
AminAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Benim her ay yumurtam oluyor akintiyida goruyorum ( bu olduguna gore catliyor diye dusunuyorum) ama sonuc bebek yok. Insallah daha cok beklemeden bende kalirim.
Aynen oyle verilmis sadakam varmis canim. Su regl gelsin sonrasinda baslayacagim tedavi icin insallah caresi vardir.Vallahi verilmiş sadakan varmış iyi ki o doktor varmış.hsg çektir bence,nolur nolmaz.isteğe göre özel bi hastanede çektirebilirsin
Allahim insallah en kisa zamanda nasip eder isteyen herkeseBen de öyleyim ne yazık ki.Kürtaj sonrası hamile kalamadım yapışıklık varmış asherman sendromu denen nane mollarahim filminde belli oldu iki kez histeroskopi oldum histeroskopi sonrası doğal yolla hamile kalanlar oluyormuş bende hala tık yok tüp bebek yapacağız artık zaten tüp bebekte olsa histeroskopi yapılması gerekiyor yapışıklık varsa
Cok gecmis olsun basin sagolsun. Peki ilkinden sonra test falan yapilmadimi anlamadilarmi neden durmus ki ikinciyede kaybin olmusİlk gebeliğim 11. Haftada kalp durması sonucu kürtaj oldu. İkinci ye bir sene sonra hamile kaldım o arada hipotiroidi olduğumu öğrendim 16.haftada suyum gelmesinden dolayı 3 hafta önce doğum kürtaj oldu. Şimdi önce tedavi olucam sonrası Allah büyük
Bende iki kere kendiligimden gebe kaldim hatta ilki dogum kontrol hapi icerken kalmisim haberim yok kaldigimdan ama kurtaj sonra dogum ustune birdaha kurtaj rahim hasar gordu heralde 1 yildir kalamiyorum.annem ilk hamileliğinden tam 6 sene sonra tüp bebekle beni doğurdu.tamamen sebepsiz yere çocukları olmuyormuş ikisinde de hiç problem yokmuş.benden sonra kardeşim yine normal yollarla oldukısmet yani
Allahim hayirlisini versin insallah aratmadan saglikla verirYaa benim de oğlum 4 yaşına girmek üzere ve ben biraz daha belleyip sonra yapalım düşüncesindeyim ama bu ara arkadaşlarım hep 2. Daha zor oluyor biran önce başla hemen olmaz diyolar. Bu konuyu da görünce korktum şimdi. Rabbim hayırlısını versin inş ne deyim.
Benimde yasim 35 canim ve elim bos en azinda senin oglun var Allah bagislasin insallah. Aslinda evimde huzurum mutlulugum var cok sukur. Isimde ise mudurum ister istemez stress oluyor ama isimide severek yapiyorum 10 yildir ayni yerdeyim. Su doktorlar bir arastirmaya karar versinde baktiracagim herseye insallah caresi vardir allahim kucagimi doldururbenim olmadı. oğlum 9.5 yaşında, en son 2014 te ikinci bebeğim kalbi durdu. Ondan sonra deniyorum olmuyor. aşılama yaptırdım yine olmadı, rahim filmi çektirdim bişey yok. Şehir hastanesinde amh testine baktırdı. Yumurta rezervi düşmüş, sebebi buymuş. tüp bebek dedi. onu da daha denemedim. siz de amh testine baktırın. hamilelik için en doğru sonucu veren bu amh testi. yaş da geldi 35 benim. Bir de stresli bir hayatınız mı var. Başka ilaçlar filan kullandınız mı. bunlar da etkiliyor olabilir.
Peki kontroller yapildimi temiz mi hersey. Allahim gonlundekini omurune hayirli eylesin insallah en kisa zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsinBen de varııımmmmmm. 2 kez kendiliğimden hamile kaldım fakat kürtajla sonuçlandı. 20 aydır da bekliyorum yeniden kalmayı ama yok
Ayyy güzel duanız için çok teşekkür ederim. ❤ yani hersey şimdilik temiz. 2 ay sonra genetik testimin sonucu çıkacak ona göre birsey yapacagız artık. Allah hak eden herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallahPeki kontroller yapildimi temiz mi hersey. Allahim gonlundekini omurune hayirli eylesin insallah en kisa zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?