- Konu Sahibi moveon1881
-
Ya kızlar izmirin bi beldesinde yeni göreve başladım..İş arkadaşlarımın hepsi erkek. Bayan arkadaş hiç yok..Eş dost da olmadığındı için haftasonlarım hep evde geçiyor.. Halbuki ne hayellerle gelmiştim buraya ama sadece can sıkıntısı yaşıyorum.. Ne yapsam nasıl zaman geçirebilirim..
Kızlar buraya memur olarak geldim..Evet gezilecek yerler var ama tekde gezilmiyo.. Bazen burayı yazmasaydım keşke diyorum
Canım dur hemen sıkma canını.Öncelikle güzel izmire hoşgeldinSahi neresindesin.Sana tavsiyelerim olabilir.Sevgiler
Hmm evet biraz uzakmışsın izmire sahidende.Ama olsun havası yeter demi canım.Bende çeşme yolu üzerindeyim.Uzağız ama olurda yolun düşerse beklerim
Yaz bitmeden Dikili ye gitmeni tavsiye ederim denizide çok güzel bergama merkezide fena sayılmaz çandarlı ya da gidebilirsin ama önce kafa dengi bir arkadaş bulmalısın gezmeyi seven hafta sonları da cumadan izmire gelirsiniz öğretmenevinde falanda kalabilirsin memur olduğun içinkeşke bende memur olabilsem türkiyenin bir ucuna gitmeye razıyım
Ya kızlar izmirin bi beldesinde yeni göreve başladım..İş arkadaşlarımın hepsi erkek. Bayan arkadaş hiç yok..Eş dost da olmadığındı için haftasonlarım hep evde geçiyor.. Halbuki ne hayellerle gelmiştim buraya ama sadece can sıkıntısı yaşıyorum.. Ne yapsam nasıl zaman geçirebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?