• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce hiç duymadığın İzmirin beldesinde yaşamaya başlamak :((

moveon1881

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
246
183
303
40
İzmir
Ya kızlar izmirin bi beldesinde yeni göreve başladım..İş arkadaşlarımın hepsi erkek. Bayan arkadaş hiç yok..Eş dost da olmadığındı için haftasonlarım hep evde geçiyor.. Halbuki ne hayellerle gelmiştim buraya ama sadece can sıkıntısı yaşıyorum.. Ne yapsam nasıl zaman geçirebilirim..

Ya kızlar izmirin bi beldesinde yeni göreve başladım..İş arkadaşlarımın hepsi erkek. Bayan arkadaş hiç yok..Eş dost da olmadığındı için haftasonlarım hep evde geçiyor.. Halbuki ne hayellerle gelmiştim buraya ama sadece can sıkıntısı yaşıyorum.. Ne yapsam nasıl zaman geçirebilirim..

Ben İzmirli'yim. Eğer ki beldeni söyleyebilirsen sana en azından yakınlardaki gezip vakit geçirebileceğin yerler hakkında birkaç öneri sunabilirim.

Canım dur hemen sıkma canını.Öncelikle güzel izmire hoşgeldin ;) Sahi neresindesin.Sana tavsiyelerim olabilir.Sevgiler ;)

Hmm evet biraz uzakmışsın izmire sahidende.Ama olsun havası yeter demi canım.Bende çeşme yolu üzerindeyim.Uzağız ama olurda yolun düşerse beklerim ;)

Hmm evet biraz uzakmışsın izmire sahidende.Ama olsun havası yeter demi canım.Bende çeşme yolu üzerindeyim.Uzağız ama olurda yolun düşerse beklerim ;)

sağolllllllllll canım.. bide çekingen biriyim ondanda bu kadar zorlanıyorum.. her ortamda girişken rahat kızlara hep heves etmişimdir zaten :)

Hakkaten baya bir uzakmışsın ya yoksa İzmirde yaşam harikadır ben gelip de pişman olan görmedim ben de tam merkezinde Konakta yaşıyorum:3:

Son düzenleme:
Yaz bitmeden Dikili ye gitmeni tavsiye ederim denizide çok güzel bergama merkezide fena sayılmaz çandarlı ya da gidebilirsin ama önce kafa dengi bir arkadaş bulmalısın gezmeyi seven hafta sonları da cumadan izmire gelirsiniz öğretmenevinde falanda kalabilirsin memur olduğun için ;) keşke bende memur olabilsem türkiyenin bir ucuna gitmeye razıyım :(

Benim bazı akrabalarım Bergama'da yaşıyor. Müzeleri tarihi yerlerini gezebilirsin. Bayağı bir turist gelir oraya. Yakın olarak arkadaşın dediği gibi Dikili Çandarlı gidebilirsin. Kınık hakkında fikrim yok. Hiç gitmedim.

Yaz bitmeden Dikili ye gitmeni tavsiye ederim denizide çok güzel bergama merkezide fena sayılmaz çandarlı ya da gidebilirsin ama önce kafa dengi bir arkadaş bulmalısın gezmeyi seven hafta sonları da cumadan izmire gelirsiniz öğretmenevinde falanda kalabilirsin memur olduğun için ;) keşke bende memur olabilsem türkiyenin bir ucuna gitmeye razıyım :(

isteyen herkese nasip olur inşaallah çok şükür ben atandım ama kafa dengin olmayınca tadını çıkaramıyosunki..sadece para kazanmaya döndü olay :)

ben de bir süre Beydağ da yaşadım. izmir demeye bin şahit ister :)
kınık da, kiraz da öyle.
başka kurumlardan arkadaş edinmeye çalış kendi iş yerinde hepsi erkek ise.
öğretmenler, memurlar vardır mutlaka.
halk eğitim kurslarına falan gidiyorlardır onlar da sıkıntıdan.
biz öyle yapmıştık.
arkadaşsız olmuyor gerçekten.

Şekerim , küçük yerlerde bence daha kolay arkadaş bulunuyor. Canı sıkılan gurbetçi öğretmen , memur, hemşire vs hanımlar illa ki bir araya geliyor :1: :1:

Doktor bir arkadaşım vardı, evinden uzak bir yere atanmıştı. Bu küçük yerde 1 doktor, 1 savcı, 1 jandarma komutanı ahbap olmuşlardı , böylece günleri geçiriyorlardı ve muhabbetleri çok keyifliydi.

Birazcık daha zaman ver kendine, iş arkadaşlarının eşlerini mesela görürsen kaynaşmaya çalış, komşu teyzeyi kahveye çağır :1:

Küçük yerler samimi olur, kıymetini bil :1:

bide arkadaşlar belki saçma gelcek ama sizden bikaç tavsiye daha isteyecem..

güvenilir epilasyon yapan bi yer bana önerebilcekmisiniz. baya araştırma yaptm ama kafam daha çk karıştı :50:

canım sana tavsiyem Bergama'dan ev tutman bildiğim kadarıyla kanıkta görev yapan bir çok memur Bergama'da oturuyorlar ve beraber bir araçla gidip geliyorlar

Back
X