- 9 Aralık 2019
- 6
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi askingucuyum
-
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yahu?İlişki yaşamamışsınız üstelik ne alaka yani.Gitsin bulabiliyorsa bulsun hatta bir tane de bana seçsin.Bekarete takılmıyor
Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .
Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .
Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra
evlensenız sonradan senınde eskıden cok sevgılın olmustu dese daha kotu olurduBen 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .
Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .
Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra
hayır gercekten dişilerle hıc yakınlık kurmamıs olabılırYakisikli ve kimse olmamis inanmadim bendogru soyledigi ne malum.
Gay olsa iyi en azından karşı tarafın gözü gönlü doyar ama belli bir yaşta asosyal gibi evde takılıp, hiç sevgilisi olmamış erkek gizli sorunlar içerir.hayır gercekten dişilerle hıc yakınlık kurmamıs olabılır
genelde boyle 30+ olup hıc bırlıktelıgım kız arkadasım sevgılım olmadı deyıp evlenenlerın paravan evlılıgı yaptıgını veya agır sapık oldugunu dusunuyorum burda acılan konular ve duyduklarım sebebıyle
aşırı yakısıklılarında gay olması ne acayıp bır durum karmasası ya
Bilemedin 38 sevgilim oldu denir mi,sen ikincisin diyecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?