Daha önce hic sevgilisi olmamış

Siz de yani bana da adam kalksa ve benim 8 ilişkim oldu dese ben de bi de şeceresini tutmuş derim yani. 1 2 görüştüğüm oldu ama birşeyler oturmadığı içşn öteye gitmedi somut adım atılmadı de geç

Sen 8 diyince ben bile irkildim. Pat diye mi 8 kişi dedin.. Çocuğun hiç sevgilisi olmamış. Ben de kimseyle sevgili olmamış olsam öyle bekleyebilirdim..

Madem sevgili sayısını sorun ediyor ama bekareti sorun etmiyor, "ya onlar birlikte olduğum kişiler zaten. Sadece seviştik, hiçbiriyle sevgililik aşamasına geçemedik ki Kalbime kimsenin eli değmedi" deseydiniz.
O şokla kendini dışarı atıp biraz oksijen çekerdi belki

Sizin için hayırlısı olmuş, hiç üzülmeyin.

8 cok degil benim biraz daha fazla olmuştu gayet normal. Hatta bir defa oturup kuzenimin eski sevgili listesini cikartmistik (nasil bir ruh halindeysek ) nereden baksan +20kişi vardi

Eee nasıl oluyor peki konu sahibesi 29 yaşında,
20 yaşında sevgili yapmaya başlasa 9/8 ~ 1 yıl/sevgili,
18 yaşında yapmaya başlasa 11 yıl / 8 sevgili ~ 15 ay/sevgili,
15 yaşında başlasa 14 yıl /8 sevgili ~ 21 ay/sevgili

yani ortalama her yıl 1 sevgili bulması gerekiyor. Hiç mi boşta kalmıyor, hep mi çevresinde ilgisini çeken birileri oluyor....Kaldı ki kalp öyle herkesi sevemiyor beğenmek ısınmak sevmek gerekiyor eee bu hesabın tutması mümkün değil.

Hhaaahh...Kendisinin eli kimsenin eline değmemiş.gelmiş 30una, aynı kendisi gibi birini istiyor...Allahım yarabbi...Bari karsısındaki tecrübeli olsun da bişeyler öğrenirdi nasıl öpüşülür falan gibi...
Bu adamdan ne hayır gelecek ki kpss ye calısamıcak kadar aşık mı oldun yani?

Biraz aklınızı basınıza toplayın nolur, hödük biri istemedi diye hırs yapılmaz...Otur dersine çalış kızım yaa

Evlilik kolay mı hiç cinsellik yasamamış biriyle bakalım ne kadar guzel olacak? Adam bildiğin cocuk kalmış takıntılı...Sen de 8 erkek deme yani normal erkeği bile irite eder boyle dangadanak soylenmesi...

Paralel zamanlamalar vardır belki :)

Bir kıza aşıkmış daha gençken . O kızla olamayınca kimseyi almamıs hayatına.

Ablacım o zaman zaten birbirinize uygun değilsiniz
Ben de bu adam gibiyim sevmeden aşık olmadan el bile tutamam. Sevdiğim kişi olmazsa da başkasına bakaman.
Sen 10 yılda 8 kişiden hoşlandım diyorsun, benim 2 tane oldu mesela, adamın 1. Duygusal ve ruhsal olarak çok çok farklı insanlarsınız inan birbirinizi anlamanız mümkün değil. Sen daha dışadönük bir insansın, adam daha duygusal içedönük bir insan. Birbirinize zaten uygun değilsiniz mutlu olamazdınız. Hayırlısı de geç bence.

Kimse belli bir sayida sevgili edinmek zorunda degil tabi ki zaten o işin şakasi ama yilda 1 taneden neden hesapliyorsun o rakamlarin icinde 1-2 aylik ya da 1 haftalik iliskilerde var.

Benim mesela 15-16 yasimda sevgililerim olmaya basladigi icin ergenlik vakti öyle cok derin düşünüp koyu aşka filan düşmüyordum oyle uzun sureli de olmuyordu haliyle hepsi egleniyordum daha çok, 16-17 yasinda bir ergen ne bekleyebilirse oydu :)

ayyy bayıldım hesabınıza, bende 8i okuyunca baya kısmeti açık bi kız diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…