Daha önce hic sevgilisi olmamış

Paralel zamanlamalar vardır belki :)

Uyduracak degilim sayıları yahu.
15-19 yaş arasi hayatimin aşkiyla karsilasmayi ve derin hisler besleyecegim o beyi beklemiyordum ya da evlenmeyi beklemiyordum dogal olarak gelecegi dusunerek eleme secme yapmiyordum.

Yakisikli buldugum, iyi vakit gecirdigim tiplerle takiliyordum, o yaşta ilişkiye bakiş acim ne olacakti baska? Bir tane uzun ilişkim olmustu onun disinda kimseyle 1 sene gecirmedim. Sizin icin dusenemeyeceginiz kadar uzak bir tarz olabilir, ben oyleydim.

Bakireliğe takılmıyor ama daha önce erkek arkadaşı olmayan birisini istiyor. o da güzel be

Sen açıksözlülük konusunu yanlış anlamışsın bacım :)) , o sosyopata da söyle ortaöğretim önünde beklesin. Hiç ilişkisi olmayan bi onlar kaldı :))

İlişkiye takılıyor ama bekarete takılmıyor. Bu ne pehiz bu ne lahana turşusu. İlşkiye neden takılır bir erkek, tüm erkek arkadaşlarınla bir şeyler yaşamış olabileceğini düşünüp rahatsız olmuş olsa gerek. Bence tahmin ettiğin gibi biri değil. Gayet de ilişkisi olmuş ve bir ilişkide az çok nelerin yaşanıp yaşanmayacağını bilen biri. Bence üzülme gerçekten sevince bir şekilde kopamaz insan.

Ya şu erkeklere bu kadar dürüst olmasanıza
Adama exlerinin tcsini de verseydin oldu olacak
Ondan önce yaşadıkların onu ırgalamaz
Erkeklerin yüzde 90ı her haltı yer ama masumcuk rolü yapar
Kanmayınız
*sanırım dislikea basan kemalim yapmazcılardan ya da erkek üye sdfhjk

Son düzenleme:
8 demeyeydin iyidi ama ben böyle adamlara her haltı yiyip parayı bastırıp zarını diktirip sonrasında senden başkasının eli elime değmedi diyen sonra gelip burda kızlarr yaptık kanadı hiçbir şey anlamadı diyen kızları daha uygun buluyorum. Sonuçta alan memnun satan memnun

Eğer ilişkisi gerçekten olmadıysa yani ne bileyim Allah kurtarmış bence. Öyle erkek mi
olur yahu? Evden çıkmayan, annesinin dizinin dibinden ayrılmayan? Hakikaten onda bir problem varmış zaten. Yerinizde olsam ben önce kaçardım. Hakikaten çok çok anormal bir durum. Psikolojisi iyice bozuktur bunun. Emin olun ancak evlendikten sonra anlardınız.

Kuzenim aynen bunun gibi biriyle evlendi. Ya şimdi başını taşlara vuruyor. Adamın içi, bildiğiniz ölü. Kuzenime de nasıl davranacağını hiç bilmiyor, tecrübe sıfır. Yani bilmiyorum ama gerçekten şükretmelisiniz.

Ay 8 ilişkim oldu demek de ne bileyim, niye rakam verdiniz ki? İlişkilerinizin olması çok doğal, dürüst yaklaşmanız da güzel ama zaten önyargılı birinin önyargısını iyice tetiklemişsiniz. Burada belki bazı kadınlar dahi "8 ilişkim oldu senden önce" diyen bir erkeğe önyargıyla yaklaşabilir.

30 yaşına gelmiş birinin daha önce hiç romantik ilişkisinin olmamasını (cinsel ilişki demiyorum bakınız, romantik ilişki diyorum) sağlıksız bulsam da kararına saygı duyuyorum ve kendisi gibi birisini istemesini anlayışla karşılıyorum. Her insanın yanlış da olsa doğru da olsa kendince prensipleri vardır. Siz de buna saygı duyun, önünüzdeki maçlara bakın derim. :)

Hahahaha kiyamam ya...
Yillar once benim hayatima ortadogunun bağrindan biri girmisti. Bir aksam oturduk,konu eski sevgililerden acildi(ben actim) . Onun da hayatina kimse girmemis (opusunden,sen kapat denen telefonu pat diye kapatmasindan,koltuktan kalkarken dizimden destek almasindan anladiydim zaten ). Sonra ayni soru bana yoneldi. O sirada telefonu caldi. Arayan adama "tamam abi yarim saate oradayım" falan dedi. Ben de dedim ki "ya habibi ara arkadasini daha gec geleceğini söyle. Ben anlatmaya baslarsam yarim saatte bitmez"
Sonuc olarak "sen o zaman mutlu?ben mutlu. Eger mutsuz olsaydin kalbin kirilsaydi benim icin sorun olurdu" dedi, kapandi konusu. Hatta hep ilk sevgilisinin ben oldugum icin cok sansli olduğunu söylerdi
Bence olmasi gereken de budur.
Sizin adam da belli ki bu yasina kadar kendini evinde odasinda muhafaza etmis, kendi kendine "helal sut emmis , eline erkek sinek degmemis" bir kiz bulamamis ve annesini yollamis. Aradigi tek kriter de kendisinin bulamadigi saf - erkek gormemis kizi bulmak.
Hal boyleyken sekiz sevgilisi olan kiz ile neden görücü görücü devam etsin ki? Gider mis gibi birisinin "ikincisi" olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…