- 28 Aralık 2019
- 17
- 53
- 3
- 29
- Konu Sahibi Littleprettyy
Zaten çok sinirlendim zor geçti sinirim ugraşmayacagım bileAyy bi söz var s..kim sünüt kime minnet ne hatsiz lik boşver hiç ugraşma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten çok sinirlendim zor geçti sinirim ugraşmayacagım bileAyy bi söz var s..kim sünüt kime minnet ne hatsiz lik boşver hiç ugraşma
Gereksiz özgüveni vardı.Sanki asosyal bir insan daha az özgüvenli olurBelli daha önce ilişkisinin olmadığı. Öyle bir asosyallik
Tabi ki hayır yani bu ilk buluşmada konuşulmaz ki daha aileye çok vardıAilesine karşı boynunuz kıldan ince olacak mı?![]()
Ya zaten korkarak gittim birde üstüne böyle diyince şu an iyice korkuyorun
Aynen 30 lu yaşlarda falandı adamlar.ama o konularda yaş bu kadar küçük değildi.
Aynen 30 lu yaşlarda falandı adamlar.
Ya guldurdunuz Eger ki ona bu dediklerinizi deseydim muhtemelen algilayamazdi bileAdam pislik çıktı Rıza baba..
Bu ne ya? Mal hangi devirdeyse kendini asil soyunu! devam ettirecek bir nimet sanıyormuş.
Nasıl tuttunuz kendinizi de "sen kendini ne sanıyorsun be dümbük?" demediniz ki?
Ben olsam "canım sen git şimdi çağ dışı kalmış ailenin fikirlerini de ikile. Bu kafayla anca kendine parayla cariye satın alabilirsin. Senin aksine iyi ki bir insanla tanışıp sevgili olabiliyorum ki insanla insanımsı arasında ki farkı ayırtedebiliyorum. Düşünsene ilk seninle tanışmışım da seni adam sanmışım. Ne kadar trajik olurdu dimi?" derdim..
Gereksiz özgüveni vardı.Sanki asosyal bir insan daha az özgüvenli olur