Daha önce ilişkisi olmamış

Ne yapacağınızı bilmiyor musunuz ? Belli değil mi ne yapmanız gerektiği,anlamadım ben.Neye ağladınız onu bile anlamadım.Adamın kafa 70 sene öncesinde kalmış,böyle biri için gerçekten bir gününüzü mü harcadınız ?

Vauv, kaçıncı yüzyılda dondurulup da 2019’da çözdürülmüş?

O arkadaşına temkinli yaklaş, ne demişler arkadaşını söyle, sana kim ailesine karşı kıldan ince boynunu söyliyeyim :halay:
Bu ne biçim aymazlık aman diyim açma muhabbetini bile, pek ısınamadık de geç.

Yaşı büyük olsa kimse olmamasına takıl haklısın derdim ama yaşı küçük daha, normal geldi bana. Benim de ilk erkek arkadaşım 26 yaşında olmuştı. Hatta geçen sene bi beyle görüştüm 31 yaşında ve hiç kız arkadaşı olmamıştı, ben ona baya takılmıştım ve haklı da çıkmıştım.
Diğer meselelerse beni de rahatsız ederdi açıkçası. Ama bu tarz şeylerin baştan konuşulmaması gerektiğini bilmediği için baştan ben önlemimi alayım demiş olabilir. Bir söz vardır, işini kış tut yaz çıkarsa bahtına diye, onun gibi. Bu, uzun zamanda ilişkiyi yıpratabiliyor ama denemeden bilemezsin. Bence sorman gerken şey şu; bana ilişki yaşamış kızla olmaz deyip aracılara neden görüşmek istediğini söyledin şaşırdım vs tarzı bişey. Eğer çok keskin bir çizgisiyse sıkıntı yaşamanız muhtemel. Hayırlısı olsun:KK25:

Adam pislik çıktı Rıza baba..

Bu ne ya? Mal hangi devirdeyse kendini asil soyunu! devam ettirecek bir nimet sanıyormuş.

Nasıl tuttunuz kendinizi de "sen kendini ne sanıyorsun be dümbük?" demediniz ki?

Ben olsam "canım sen git şimdi çağ dışı kalmış ailenin fikirlerini de ikile. Bu kafayla anca kendine parayla cariye satın alabilirsin. Senin aksine iyi ki bir insanla tanışıp sevgili olabiliyorum ki insanla insanımsı arasında ki farkı ayırtedebiliyorum. Düşünsene ilk seninle tanışmışım da seni adam sanmışım. Ne kadar trajik olurdu dimi?" derdim..

Adam pislik çıktı Rıza baba..

Bu ne ya? Mal hangi devirdeyse kendini asil soyunu! devam ettirecek bir nimet sanıyormuş.

Nasıl tuttunuz kendinizi de "sen kendini ne sanıyorsun be dümbük?" demediniz ki?

Ben olsam "canım sen git şimdi çağ dışı kalmış ailenin fikirlerini de ikile. Bu kafayla anca kendine parayla cariye satın alabilirsin. Senin aksine iyi ki bir insanla tanışıp sevgili olabiliyorum ki insanla insanımsı arasında ki farkı ayırtedebiliyorum. Düşünsene ilk seninle tanışmışım da seni adam sanmışım. Ne kadar trajik olurdu dimi?" derdim..
Ya guldurdunuz Eger ki ona bu dediklerinizi deseydim muhtemelen algilayamazdi bile

O yaşa kadar sevgilisi olmamış bir nane olduğu belli değil mi diyecektim ki zaten belli neden yalnız olduğu : D

Benim okuldan bir arkadaşım 30 yaşına geldi ve hiç sevgilisi olmadı çocuğun. Çok da yakışıklı. Bi dönem sohbetlere falan gidiyordu bu. Unide bir Prof.un düzenlediği. Görseniz inanılmaz modern biri sanırsınız ama ilişki konusunda asla evlenmeden olmaz diyor, bu da oyle biridir olabilir.

Dürüst davranmissin çok güzel ama ilk buluşmada eski sevgilileri anlatmana ne gerek vardı bilemedim. Üslubu hoş olmamış ama yine de açık açık ne istediğini söylemesi kötü değil bence. Evlenme vaadiyle takılıp ortadan kaybolan adamları düşününce malum. Tek sıkıntı bu kadar net konuşup sonradan kendiyle çelişmesi. Belki tepkinizi koymanız hoşuna gitmiştir, belki çok fazla etkilenmiştir kuralları yıkacaktir :) bilemiyorum, taş kafalı insanları hiç sevmem ama içimden olumsuz yorum yapmak gelmedi niyeyse. Sanki inatlaşmaniza rağmen karşılıklı etkilenmişsiniz.

Tabiki de olmayabilir insan kendini belli eder mesela 4 sene önce sonlandırdığım 5 yıllık ilişkimdeki adamın ilk ilişkisiydim ben. Öncesinde hiç olmamıştı. Asosyal bi’ tipti öyle gerekli gereksiz öz güveni de yoktu. Neyse konumuz bu değil seninkine gelelim...

Bana hiç inandırıcı gelmedi. Anlattığınıza bakarsak konuşmaları, hareketleri ailesi hakkında söyledikleri. Aslında çok korkunç bir tip ama göstermiyor.. özel hayatını kolay kolay kimseyle paylaşmaz ne arkadaş ne dost vs.. kendini bambaşk gösterir çevreye. Flörtleri olmuştur, konuştukları olmuştur sevgilisi olmasa bile platonik bile olmuştur, olmuştur da olmuştur çünkü geriye tek bir ihtimal kalıyor olmadıysa ruhsuz mu bu adam? Duygu sağırlığı yani aleksitimi hastalığı var derim o zaman ben bu adama. Bu hastalığı taşıyan insanlar bir şey hissetmezler ruhsuzdurlar.

Erkeklerdeki öz güven genelde karşı taraftan beslenir. Konuştuğu kadınlar kaldırmıştır bir taraflarını ama kimseye de ciddi gözle bakmamıştır. Ama bu kişi öz güvenli, egoist ve narsisit. Narsisist bir insanla karşı karşıya geliyorsanız çok çok iyi düşünmelisiniz. Çok zekidirler her ne kadar özelliğinden dolayı sevilmese de bu kişiliği taşıyanlar aşırı zeki olurlar ağızları iyi laf yapar, davetkar ve cezbedicidirler. Nasıl etkileyeceklerini bilirler.

Ama bu bildiğiniz tam kof. Kof narsisist çünkü aileyi işin içine katması ve bir kadına böyle cümle kurması aşırı itici ve gereksiz. Sen kimsin diye sorarlar adama.
Ayrıca ilk bulusmada neden eski kalp kırıklıkların muhasebeciliğini konuşuyorsunuz anlamadım? Neden çöpler karıştırılıyor?

Eski eskidir, geçmiş tozdur. Geleceğinize odaklanın eğer düşünceme bakarsanız hiç etkilenmeyin, hoşlanmayın ama görüsün arkadaslarınızla beraber etkileyin onu biraz egolu tavırlar cool tavırlar takının sinir edecek seyler söylese bile aldırmayın coolluğunuzu koruyun hayran bırakmakta fayda var. Sonra dehleyin.

Back
X