daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

o başkanla bu şahsın ne alıp veremediği var acaba,:44:

peki bunları yapmasının amacı ne bu şahsın? milletle dalga geçmek mi, nedir yani bir insan niye bunu yapar aklım almıyor... umarım hak ettiğini bulur...:44:

Hakkinda atip tuttugu adamin bilgileri internetten rahatlikla bulunabiliyor.

Allah bilir adama ya...k istedi adam yüz vermeyince sinir oldu burdanda adamı suçsuz yere rezil etmek istedi ,günahı boynuna ama eğer öyle birşey varsa yaptığın iğrenç sayın konu sahibi.iyiki Kazen duruma el atmış.sahte olduğu anlaşılmasaydı olucakları düşünemiyorum.çok yazık nasıl bir ruh hali

Bazı konularına göz attım da, arkadaş iki cümle de değil, uzun uzun yazmış...
İşi gücü, hiç bir sıkıntısı yok heralde.. Ya da şizofren...
Bence de ortaya çıksın, cezası neyse çeksin..
İnsanları internet ortamında ifşa etmek neymiş görsün..
Kimbilir ne derdi var adamla...

ya hu bi cevap yazsaydı be
elbette savunması vardır en azından bu konu için.
hastalıklı da olsa:26:

Son düzenleme:
böyle bi olayın gerçekte yaşanmamış olduğuna sevindim lakin insanların duygularıyla oynayan bu insana üzüldüm!:

Adama ulaşmak hiçte zor değil şuan. Afşinde olan tanıyan varsa zaman kaybetmeden bildirsin bu olayı. Görsün anyayı konyayı...

ya ben yeni okudum noluyo...

konu başında tecavüzden kurtulan bi kadın vardı ama şimdi ney anlamadım bi söyleyin banada

peki bunları yapmasının amacı ne bu şahsın? milletle dalga geçmek mi, nedir yani bir insan niye bunu yapar aklım almıyor... umarım hak ettiğini bulur...:44:

Bence bu tür insanların çoklu kişilik bozukluğu var. Psikiyatristlere çok iş çıkar bu forumdan...

Hadi bu konu o adam icin acilmis. Oteki konular ne peki. Amaci ne. Egleniyor mu sanmiyorum. Hasta ama nasil bir hasta onu bilmiyorum.

%70 bir ihtimal zavallı sözlük yazarlarının burası ile dalga geçmek için yarattığı sanal karakter olabilir. Sonra bakın KK'da neler konuşuluyor diyip dalga geçiyorlar oysa bu tür konu açan zavallılar kendi içlerinde olduğunu bilmiyorlar. Bu tür konuları bu dediğim kitle açıyor. Kendilerine seni deşifre edeceğiz dediğimizde (ki çoğu iş güç sahibi kişiler) bir daha olmayacak diye cevap alıyoruz. Açıklamıyorduk ama bir çok bu şekilde ki abuk olay bundan ibaret....

Adamı tanıyıp tanımaması çok önemli değil ki ! Önemli olan adamın dava açması için benim istediklerimi yazmış olması.

Bence de attı,
ancak bunun suç sayılabileceğini hesaba katmadı.

Ben henüz 14-15 yaşlarında bir ergen olduğunu düşünüyorum açıkçası...

Her denilene bir cevabı vardı zaten.

Al sana hazır cevap yazsana hadi şimdi.

Bir tane daha al üyelk ne de olsa alışkınsın sen.

Patlat bir konu daha kocamı başka biriyle bastım at başlığı da böyle afili şaşalı olsun bak gör ziyaretçi üye sayısını.

Anında üete oturur konun.Baya da mesaj alırsın.Bizleri de iyi kandırısın ama sonra kazen gelir kazana atıverir seni böyle kalakalırsın.

bu seferki baltayı taşa vurdu

anlattığı gıbı ddurum olsa bıle bunun konuşulacak yerı burası değil hiçmi aklına gelmedı bu nasıl böyle acemılık yaptı şaşırtıcı

TÜRK FİLMİ MÜBAREK...........
kusura bakma arkadaşım herkes kızcak bana ama sana üzülmek gelmedi içimden senin yaşam tarzının bu olduğunu düşündürdün bana hayat seni değilde sen hayatına bu şekilde yön vermiş gibi duruyosan yanılıyosam affet günahına girmek istemem ama allah biliyo içimi böyle düşündüm

bence adamı tanıyor ve bir şekilde anlaşmazlıkları oldu artık orası ne bilemem
ama afşin mimarlar odası kadar derine inmesinde bir durum vardır yani

Bence yeni hesap almistir.yeni acilacak bu tarz bir konudan o cikarsa sasirmam.konunun basinda ne cok uzuldum.basina gelmeyen kalmamis diye.. yazik gercekten sorunlu biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…