Daha önce uçak kargosunda kedi götüren var mı?

Bu da cok ilgincmis.kedi nasil kaybolmus kargoda ya hayret biseyler

Onlarin dedigine gore baska kapidan cikarmislar, sonra karisiklik olmus vs vs sabaha karsi 5 e kadar havaalaninin altini ustune getirdi de cikardilar.
Benimki hic binmedi ucaga, mecbur kalirsam da sanirim kabine aldirmak icin her seyi yaparim.

Oyleyse mecburen 50 kere hatirlatacaksiniz kargoda kedi var diye.hosteslere soyleyip durun valla.hatirlatsinlar pilota sureklu

Çok teşekkürler thy sistemin kabul etmediğini söylüyo

Onlarin dedigine gore baska kapidan cikarmislar, sonra karisiklik olmus vs vs sabaha karsi 5 e kadar havaalaninin altini ustune getirdi de cikardilar.
Benimki hic binmedi ucaga, mecbur kalirsam da sanirim kabine aldirmak icin her seyi yaparim.
Ben yanima aldigim halde bir kagida kedimin adini kendi adimi ve telefon numarami yazip bantliyorum sepetinin ustune.ne olur ne olmaz

ponçik kedi evi diye bi yer var, kapalı ortam bahçeli. facebook sayfasına bi bakın belki götürmekten vazgeçersiniz. 2 ay sonunda türkiyede mi okulunuz yine yurt dışında mı

Ben yanima aldigim halde bir kagida kedimin adini kendi adimi ve telefon numarami yazip bantliyorum sepetinin ustune.ne olur ne olmaz

En dogrusu,
Biz veteriner ziyaretleri disinda hic evden cikmiyoruz kedimle birlikte,
Onda bile uzerinde numamin oldugu tasmasini takiyorum. 12 yildir kacmadi ama ne olur ne olmaz

Çok teşekkürler thy sistemin kabul etmediğini söylüyo
Canım dış hatlar gümrükteydim ben. Çok uzak yollardan gelen hayvanlar gördüm. Abd deb gelen koca koca köpekler. İki üç tane kedisiyle gelenler. Hatta hem köpeği hem kedisiyle gelenler vardı. Uçağa binmeden sakinleştirici veriyorlar(sahipleri). İndikleri zaman böyle hafif sersem oluyor şapşikler. Ama dediğim gibi bir kere ölenini gördüm. Başkada görmedim. Sen asıl gittiğin ülkenin gümrük kanununa bak. Çünkü gümrükten hayvanı geçirmezlerse o sıkıntı. Karantinaya alma ihtimalleri var. Bizim ülkede evcil hayvan kanunu pek uygulanmadığı için pek sıkıntı olmuyor ama diğer ülkeler bu konularda hassaslar.

Kaç saatlik bir uçuş? Kargolara pek özenmiyorlar ne yazık ki. Ben de yurt dışı uçuş yaptım valizim yamulmuştu artık nası yükledilerse? Getirdiğim çikolatalarım da ezilmişti.

3-4 saatlik bir uçuşsa dayanabilir küçük bir battaniyeye sararsınız ama öyle 10-12 saatlik uçuş filansa telef olabilir.

Konusu gelmişken sormak istiyorum kediyi kabinde götürenler nasıl yapıyor? Taşıma çantasında ya da kucağınıza mı oturuyor. Yolculuk esnasında sıkılıp miyavlıyor mu? Tuvalet sorununu nasıl çözüyorsunuz?

Malesef 10 saatlik yol

Anladım ama o küçük ihtimali bile göze alamıyorum:/

Canim ben kedimle surekli izmir istanbul arasi yolculuk yapiyorum kedim kabinde yanimda oluyor hep.normalde sepetinin ayak yerde ayak ucunuzda durmasi gerekiyor.ama onca yolculugumun hic birinde sepet o daracik alana sigmadi maalesef.ben de hep kucagima aldim sepeti.henuz birsey diyen olmadi.atlas jet hayvanlarla yolculukta en anlayisli havayolu.hatta birkac sefer yan koltugum bostu.oraya koydum sepetini.miyavlama kediden kediye degisir.benimki huysuzun teki.kedi diye aldik aslan cikti.miyavlamayi birak sanki etinden et kopariyormusuz gibi resmen boguruyor.o yuzden ben yola cikmadan yarim saat once sakinlestirici veriyorum.bu sayede yolculuk boyunca uyuyor.sadede ikram siradinda sandvic kokusu falan alirsa bir iki miyuvvvvv seklinde ses cikariyove tekrar uykuya daliyor.tuvalet isini hic dusunmemistim valla bugune kadar.henuz probkemde olmadi.amannnnn olursada zaten sepetinin icine yapiverir.ucagi indirecek halleri yok ya.en fazla yolcularla birkac laf dalasi yaparim olur biter.asil sorun yolculuk degilde havalanina giris kismi bence.cunku kedi sepetini de valuzlerin gectigi x_ray cihazindan geciriyorlar cunku.mecburen kediyi kucaginiza aliyorsunuz o sira.e hayvan haliyle debelenip duruyor kucakta.bir de benim 2 kucuk cocugum var.valla o anda totoma kadar kan ter icinde kaliyorum.bir yandan cocuklara sahip olmaya calis bir yandan kediyi tut bir yanda valizleri kolla.tam hepsini halletmisken hanfendi sepetiniz cikti kediyi koyabilirsiniz diyen gorevlinin gorevlinin sesi duyulur ve hersey yeniden baslar.cocuklarin ellerinden tutmaya calisip annecim sakin ayrilmayin yanimdan derken bir yandan kediyi sepetine koymaya calis bir yandan da valizler dusmesin diye bacaklarinla onlari dengelemeye calis.

Sakinleştirici ne veriyosunu acaba aynı benim kedm de öyle aşırı hareketli ondan manyağını görmedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…