• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

günaydın canım akşam 1 tavuk budu 2yk kırmızı biber 1 sigara böreği fırında

sabah
yağda pişmiş yumurta
peynir
2 dilim ekmek

pazar günü sabah yumurta 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı reçel

öğle
yağsız tavada pişmiş et patates püresi
salata

akşam
karpuz, biraz sucuk 1 dilim ekmek

dondurma :) nasıl düzensiz bir beslenme ise işte :)

sabah
1 simit çay

günaydın cnm
haftasonu benim beslenmem de çok kötüydü
cumartesi bütün gün, dr, dişçi derken bütün gün aç kaldıktan sonra akşam sadece 1 kase çorba içebildim
pazar günü 3 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, domates,salatalık,zeytin,peynir,pastırma, menemen(2 yemek kaşığı)
2 saat sonra kedidili eklenmiş supangle
daha sonra yarım şeftali
akşam 2 dilim ekmek, 4 yk mantar,5 yk yeşil fasulye
akşam da bol bol çay(6 bardak) 3 tane ufak ekler pasta
ne kadar kötü beslendiğimin kanıtı ama malesef misafirler ve misafirlikte olunca yiyorsun

güya dikkat edicektim dimi :(
2 mercimek köftesi
biraz patates salatası (buraya kadar sıkıntı yok)
yarım porsiyon ıspanaklı börek :(
çay

cnm benim spora gideceksin nasıl olsa
10 dakika fazla çalışırsın ve yediklerini yakarsın
bak ben onu da yapmıyorum
benim öğle menüm: ızgara balık, salata, eritilmiş kaşar, 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı tahin tatlısı
ne olacak benim bu tatlı düşkünlüğüm???????
ve bişey söyleyim mi bu kadar şeyin üstüne sanki hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi

benim öğle menüm: ızgara balık, salata, eritilmiş kaşar, 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı tahin tatlısı
ve bişey söyleyim mi bu kadar şeyin üstüne sanki hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi

Merhaba,

Bende kilo vermeye çalışıyorum ama durdu yaa.. Siz neler yapıyorsunuz? Neler tavsiye edersiniz?

bende her yemekten sonra öyle hissediyorum yesem bir yediğim kadaar yerimde ama durdurmaya çalışıyorum :(

Merhaba,

Bende kilo vermeye çalışıyorum ama durdu yaa.. Siz neler yapıyorsunuz? Neler tavsiye edersiniz?

canım arada tatil ver kendine mesela istediğin herşeyden ye o gün sonra devam et işe yarıyor çünkü sürekli birşeylertden mahrum kalınca vücut tepki olarak depoluyormuş vermiyormuşsun

bende her yemekten sonra öyle hissediyorum yesem bir yediğim kadaar yerimde ama durdurmaya çalışıyorum :(

canım arada tatil ver kendine mesela istediğin herşeyden ye o gün sonra devam et işe yarıyor çünkü sürekli birşeylertden mahrum kalınca vücut tepki olarak depoluyormuş vermiyormuşsun

Bende şu an onu deniyorum ama bakalım hafta sonuna kadar değişecek mi kilom?? İnşallah kurtuluruz şu kilolardan..

Günaydın cnm. Dün ara öğünde kavun erik yedim. Akşam da karniyarik ve pilav yedim. Bu sabah dr a gidiyorum kan vereceğim için kahvaltı yapmadım

Günaydın cnm. Dün ara öğünde kavun erik yedim. Akşam da karniyarik ve pilav yedim. Bu sabah dr a gidiyorum kan vereceğim için kahvaltı yapmadım

hayırdır canım ne kanı vericeksin bir sııkıntımı var bu arada eşin kaza yapmış geçmişolsun

dün akşam haşlama tavuk 3yk 1/4 ekmek 1 bardak ayran

sabah
börek 1/4 porsiyon

güya bu hafta dikkat ediyordum dimi
erdem gelince yemek yiyemedim sonrada hazır bişeler yemek zoeunda kaldım kumpir yedim ayranla

hayırdır canım ne kanı vericeksin bir sııkıntımı var bu arada eşin kaza yapmış geçmişolsun

dün akşam haşlama tavuk 3yk 1/4 ekmek 1 bardak ayran

sabah
börek 1/4 porsiyon

güya bu hafta dikkat ediyordum dimi
erdem gelince yemek yiyemedim sonrada hazır bişeler yemek zoeunda kaldım kumpir yedim ayranla

Günaydın cnm. Cnm bende kansızlik var, bir de bazı vitaminlerim eksik. o yüzden her 3 ayda bir kan verip değerlerime göre ilaç kullanıyorum. Evet eşim kaza yaptı ama çok şükür maddi hasarli. Kasko olduğu için sorun değil.
cnm kumpirde ketçap mayonez yoksa çok sorun değil
ben dün öğlen yarım kase çorba, ve yoğurtlu ıspanak yedim. Ama akşam kaçırdım biraz.akşam 4 yk mantar, 6 yk pilav,1 karniyarik ve 1 dilim ekmek yedim

SABAH : tost ve yarım şeftali
öğlen: patates kızartması, iskender !!!!!!!!!!!!!!!!!
şubeyle yemeğe gittik. gittiğimiz yer kebapçı ve doğal olarak yiyecek başka bişey yok :47: :47:

selam canım bugün geç geldim öğlene kadar evdeydim ancak iş yerindede fırsat buldum

akşam
yarım palamut
bol salata
sabah
sucuklu yumurta
1 tk reçel
2 dilim ekmek
1kk bpeynir

öğle
kaşarlı tost
akşam da bizde iş yerindekilerle yemeğe gidicez bakalım az yicem

Günaydın cnm bugün tartı günü. Sabah 77.9 geldim. İnşallah kilodan değil de birkaç gün sonra hasta olacağım ondan böyle çıkmıştir. Sabah sabah moralim bozuldu. İnşallah senin sonuçlar güzeldir

Günaydın cnm bugün tartı günü. Sabah 77.9 geldim. İnşallah kilodan değil de birkaç gün sonra hasta olacağım ondan böyle çıkmıştir. Sabah sabah moralim bozuldu. İnşallah senin sonuçlar güzeldir

günaydın canım benim bu kadar yedim ben tabiki kilo vermemişm hatta 100 gr almışım 90,4 çıktım canım sıkılmadı hakettim çünkü hakettim birde sabahda geldim poğaça yedim :( yiyorum işte seviyorum da yemeyi offf

akşam kızlarla yemeğe gittik
fajita yedim ızgara et altında sebze 1 lavaş vardı onu yedim ekmekte yedim dereotlu bir salata vardı onu yedim hayatımda ilk defa dereotlu birşey yedim normalde poşetini bile tutamazken çok şaşırdım :)
sabahda
tam buğday unu tam tahllı peynirli poğaça yedim 2 tane 1 minik dilim ıspanaklı börek yedim çayla

günaydın canım benim bu kadar yedim ben tabiki kilo vermemişm hatta 100 gr almışım 90,4 çıktım canım sıkılmadı hakettim çünkü hakettim birde sabahda geldim poğaça yedim :( yiyorum işte seviyorum da yemeyi offf

akşam kızlarla yemeğe gittik
fajita yedim ızgara et altında sebze 1 lavaş vardı onu yedim ekmekte yedim dereotlu bir salata vardı onu yedim hayatımda ilk defa dereotlu birşey yedim normalde poşetini bile tutamazken çok şaşırdım :)
sabahda
tam buğday unu tam tahllı peynirli poğaça yedim 2 tane 1 minik dilim ıspanaklı börek yedim çayla

aslında akşam yediklerin o kadar kötü değil ama kahvaltı biraz ağır kaçmış sanırım
moralimizi bozmayalım biz bu kiloları vereceğiz. Buarada ben sabah yediklerimi yazmamışım
sabah 1 yumurta tereyağlı, 1 salatalık, 3 tane zeytin, 1 dilim ekmek ve 1 bardak elma suyu yedim

Azminize hayranım. Baya baya örnek alıyorum sizi :)

:) kendimizi telkin ediyoruz yapacağımızdan da vazgeçmiyoruz farketmişsindie gizem :) :) :) yapıcaz ama bak gör sen funda da bende istediğimiz kiloya varıcaz çünkü niyetliyiz niyet etmek başarmanın yarısıdır.

öğlen
tarhana çorba
1 adet köfte
1 tabak bulgur pilavı yoğurt ve acılı ezme ile

az öncede bi kaç tane hoşbeş yedim

funda yediklerimi fazla bulduğunda bana kız ya olsun deme :)

Back
X