Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim spora gideceksin nasıl olsa
10 dakika fazla çalışırsın ve yediklerini yakarsın
bak ben onu da yapmıyorum
benim öğle menüm: ızgara balık, salata, eritilmiş kaşar, 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı tahin tatlısı
ne olacak benim bu tatlı düşkünlüğüm???????
ve bişey söyleyim mi bu kadar şeyin üstüne sanki hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi
bende her yemekten sonra öyle hissediyorum yesem bir yediğim kadaar yerimde ama durdurmaya çalışıyorumcnm benim spora gideceksin nasıl olsa
10 dakika fazla çalışırsın ve yediklerini yakarsın
bak ben onu da yapmıyorum
benim öğle menüm: ızgara balık, salata, eritilmiş kaşar, 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı tahin tatlısı
ne olacak benim bu tatlı düşkünlüğüm???????
ve bişey söyleyim mi bu kadar şeyin üstüne sanki hiç yemek yememiş gibi hissediyorum kendimi
Merhaba,
Bende kilo vermeye çalışıyorum ama durdu yaa.. Siz neler yapıyorsunuz? Neler tavsiye edersiniz?
bende her yemekten sonra öyle hissediyorum yesem bir yediğim kadaar yerimde ama durdurmaya çalışıyorum
canım arada tatil ver kendine mesela istediğin herşeyden ye o gün sonra devam et işe yarıyor çünkü sürekli birşeylertden mahrum kalınca vücut tepki olarak depoluyormuş vermiyormuşsun
Bende şu an onu deniyorum ama bakalım hafta sonuna kadar değişecek mi kilom?? İnşallah kurtuluruz şu kilolardan..
Günaydın cnm. Dün ara öğünde kavun erik yedim. Akşam da karniyarik ve pilav yedim. Bu sabah dr a gidiyorum kan vereceğim için kahvaltı yapmadım
Günaydın cnm. Dün ara öğünde kavun erik yedim. Akşam da karniyarik ve pilav yedim. Bu sabah dr a gidiyorum kan vereceğim için kahvaltı yapmadım
hayırdır canım ne kanı vericeksin bir sııkıntımı var bu arada eşin kaza yapmış geçmişolsun
dün akşam haşlama tavuk 3yk 1/4 ekmek 1 bardak ayran
sabah
börek 1/4 porsiyon
güya bu hafta dikkat ediyordum dimi
erdem gelince yemek yiyemedim sonrada hazır bişeler yemek zoeunda kaldım kumpir yedim ayranla
Günaydın cnm bugün tartı günü. Sabah 77.9 geldim. İnşallah kilodan değil de birkaç gün sonra hasta olacağım ondan böyle çıkmıştir. Sabah sabah moralim bozuldu. İnşallah senin sonuçlar güzeldir
günaydın canım benim bu kadar yedim ben tabiki kilo vermemişm hatta 100 gr almışım 90,4 çıktım canım sıkılmadı hakettim çünkü hakettim birde sabahda geldim poğaça yedimyiyorum işte seviyorum da yemeyi offf
akşam kızlarla yemeğe gittik
fajita yedim ızgara et altında sebze 1 lavaş vardı onu yedim ekmekte yedim dereotlu bir salata vardı onu yedim hayatımda ilk defa dereotlu birşey yedim normalde poşetini bile tutamazken çok şaşırdım :)
sabahda
tam buğday unu tam tahllı peynirli poğaça yedim 2 tane 1 minik dilim ıspanaklı börek yedim çayla
Azminize hayranım. Baya baya örnek alıyorum sizi :)