• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

hosbuldum canm bebisle kilo vermek cok zor senin nasil gidiyor kac kiloyla basladin diyete

canım ya ben daha başlayalı 1 hafta oluyor tartılmadım bakalım yarın tartılacam ama zor sen çalışıyormusun bebeğin ne kadarlık kızmı erkekmi ay ne çok sordum :)

Nesem yok deme yahu...Senin bir de bebegin var arada kacamaklar yapmak tabi hakkin.Dogumizninde degilsin heralde calisiyorsun.
Protein icin yumurta ye sabahlari canim.birde et kofte yerken miktarina pek takilma.gecis donemlerinde insani tok tutuyor en azindan.
Sabah:3 dilimekmek bir kk kasar-- bir bardak sut---bir cay kasigi bal
ara:5 kuru kayisi--sekersiz acik nescafe
ogle:Ayran--ceyrek ekmek arasina kasarli sandvic
ara:1 elma yedim simdi
aksama da balik aldim(cupra) ekmeksiz ayranla salatayla onu yeriz/
Usenmezsemyuruyuse cikicam yemekten sonra gelince deyogurt yerim diye planladim.

hosbuldum canm bebisle kilo vermek cok zor senin nasil gidiyor kac kiloyla basladin diyete

Nesem yok deme yahu...Senin bir de bebegin var arada kacamaklar yapmak tabi hakkin.Dogumizninde degilsin heralde calisiyorsun.
Protein icin yumurta ye sabahlari canim.birde et kofte yerken miktarina pek takilma.gecis donemlerinde insani tok tutuyor en azindan.
Sabah:3 dilimekmek bir kk kasar-- bir bardak sut---bir cay kasigi bal
ara:5 kuru kayisi--sekersiz acik nescafe
ogle:Ayran--ceyrek ekmek arasina kasarli sandvic
ara:1 elma yedim simdi
aksama da balik aldim(cupra) ekmeksiz ayranla salatayla onu yeriz/
Usenmezsemyuruyuse cikicam yemekten sonra gelince deyogurt yerim diye planladim.

güzel ama esas sen az yiyorsun bence öğlen normal yemek yeme şansın yokmu ben yumurtayı normalde yiyiorumda işte sabahları geç uyanınca yetişmeyebiliyo

güzel ama esas sen az yiyorsun bence öğlen normal yemek yeme şansın yokmu ben yumurtayı normalde yiyiorumda işte sabahları geç uyanınca yetişmeyebiliyo
Sabah birde yumurtamvardi yazmayi unutmusum:)Canimogretmenim okuldayemekyok evden goturuyorum.evdedeyemekolmayinca kaldim ekmek arasina:)

canım ya ben daha başlayalı 1 hafta oluyor tartılmadım bakalım yarın tartılacam ama zor sen çalışıyormusun bebeğin ne kadarlık kızmı erkekmi ay ne çok sordum :)

kiz bebisim kocaman oldu dokuz ayi bitirdi calismiyorum evdeyim iki haftadr yapiyorum diyet ama sikmiyorum cok rahat takiliyorum yoksa kisitladigim icin daha cok aliyorum ekmek yememeye dikkat ediyorum bir de aksamlari gec yemiyorum arada elma sirkeli su iciyorum o sekilde gidiyor

Sabah birde yumurtamvardi yazmayi unutmusum:)Canimogretmenim okuldayemekyok evden goturuyorum.evdedeyemekolmayinca kaldim ekmek arasina:)

hımm anlıyorum canım ozaman araada olabilir hangi şehirdesiniz kızlar ben sakaryadayım telekomda çalışıyorum

Aksamyemekte 1.5 firinda cupra salata ve ayran vardi.birazdan yogurt yiyecegim.yarina gorusmek uzare.....bu arada yarim saatte yurudum:1:

kiz bebisim kocaman oldu dokuz ayi bitirdi calismiyorum evdeyim iki haftadr yapiyorum diyet ama sikmiyorum cok rahat takiliyorum yoksa kisitladigim icin daha cok aliyorum ekmek yememeye dikkat ediyorum bir de aksamlari gec yemiyorum arada elma sirkeli su iciyorum o sekilde gidiyor
Allah bağışlasın tatlım bugün tartıldım ama tartımın sappıttığıını farkettim aynı anda 3 farklı sonuç gösterdi
Aksamyemekte 1.5 firinda cupra salata ve ayran vardi.birazdan yogurt yiyecegim.yarina gorusmek uzare.....bu arada yarim saatte yurudum:1:
hımm güzel bir menü olmuş afiyet olsun
istanbuldayim kizlar ben de
yakınmışız
Ben Ant. dayim canim

senle baya uzakmışız :)

akşam menüm
6yk et sote
salata
yarım dilim tam buğday ekmeği

sabah kahvaltım yok çünkü doktora gidicem boğazımda bir kekik parçası saplandı muayne edilirken daha çok bulanmasın midem die yemedim :50:

Kahvaltım:
çeyrek ekmek kaşarlı tost
1 bardak sut azıcık turk kahvesıyle
yumurta

afiyet olsun tatlım güzel olmuş ekmeğini beyaz ekmek mi kullanıyorsun

bu arada benim kahvaltım berbat sanırım kaçamak deniyor buna :)
yarım porsiyon kıymalı börek :17:

:nazar:
canım varmısın birlikte zayıflamaya geçen sene bende senin gibi başladım işte diyete :) bu arada yeni mi evlisin ilk çocukmu planladığın benim ilk çocuğum oldu Erdem bey 6 aylık olucaz salı günü :)

Varim tabikiii:72::nazar:2.5 yillik evliyimilk bebek denememiz.bakalimkilo var diye erteledik birazo zaman 75 civariydim simdi 85 oldum:53:bizde ertelemeyeye karar verdik.cevremde daha sisman olup saglikla atlatanlar var Allah a sukur bana da moral ve ornek oldular sagolsunlar.gun gun yazalim buraya.Ammaa simdiden soyleyeyeim ben fazla kasamamkasarsamsonra fena patliyorum deneyimlerim var.Senin listende bana gore protein biraz eksik gibi.ac kalmiyormusun ?emziriyorsundur birde

kilo icin bebek olayini ertelemekle cok iyi yapmissiniz 83 kg ile hamile kaldm cekmedigim kalmadi hizli kilo aliyosn durduramiyosun kendini odem tansiyon vs her kotu seyin basi iste kilo

:nazar:

kilo icin bebek olayini ertelemekle cok iyi yapmissiniz 83 kg ile hamile kaldm cekmedigim kalmadi hizli kilo aliyosn durduramiyosun kendini odem tansiyon vs her kotu seyin basi iste kilo

valla ben de 83 kilo ile hamile kaldım 104 e kadar da çıktım ama Allaha şükür çok büyük bir sorun yaşamadım bana bekleme demişti doktorum benim tek hatam her istediğimi yemek oldu hamilelikte ama çokta hata diyemiyorum tadını çıkardım :)

valla ben de 83 kilo ile hamile kaldım 104 e kadar da çıktım ama Allaha şükür çok büyük bir sorun yaşamadım bana bekleme demişti doktorum benim tek hatam her istediğimi yemek oldu hamilelikte ama çokta hata diyemiyorum tadını çıkardım :)

sunger gibiydi vucudum bastirdigim yer cokuyordu asiri odem vardi en son 106 yi gordugumu biliyorum yemesi icmesi guzel ama sonrasi sikinti kontrole gittim gebelik zehirlenmesi var die dogum yaptim ertesi gun suni sanciyla

öğlen menüm
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
2 sivri biber

akşama kabak ograten yapıcam :)

Kizlar selam/Ekmegi kepek ya da tambugday kullaniyorum/.Benim kafam hamilelikle takilibugun.bat a 4gun var.hcg 5.3 cikti sinir 5.bakalim beklemedeyim

Kizlar selam/Ekmegi kepek ya da tambugday kullaniyorum/.Benim kafam hamilelikle takilibugun.bat a 4gun var.hcg 5.3 cikti sinir 5.bakalim beklemedeyim

kan tahlili mi yaptırdın tatlım hadi bakalım heyecanla bekliyorum güzel haberlerini inşallah.

günaydıın

dün sabah
2 yumurta beyaz peynirle pişirdim 1 dilim çavdar ekmeği ile yedim

öğlen 1 kase tarhana çorbası
akşam
1 biber 1 kabak dolması
yoğurt

ara dondurma

bu sabah
tam tahıllı ekmeğin içine
domates salatalık maydanoz peynir sandiviç yaptım yidim

ve sabah tartıldım ve sanırım 1 kilo vermisiiiiimmm:16::46::46::46: