- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
oo esram sen harika vermişsin valla maşallah sana en şişko beniiimbende geldim kızlar hamilelikte 32 kilo alıp 100 kiloyla sezeryana giren ben hastaneden çıktığımda 92 kg dım 6 ay içinde bişekilde 80i gördüm bugün sabah aç karnına tartıldığımda 79.8 dim şimdi 10 gündür yaptıklarımı anlatayım sabah kalkınca 60 defa zıplıyorum arkasından su içiyorum sonra kahvaltı kahvaltıda kepek ekmeği 3-4 dilim peynir zeytin domates salatalık aralarda leblebi elma kellogs filan yiyorum öğlen evde yemek varsa onu yiyorum yoksa yine kahvaltı tarzı şeyler veya yoğurt kepek ekmeği yiyorum akşam yemeğinde ise ne olursa valla pide de yiyorum hamur işide ama abartmadan ve saat en geç 18.30da sofradan kalkmış oluyorum 7den sonra 1 saat hızlı tempoyla yürüyorum 5-6 km sonra 100 tane yarım mekik 10 tanede twist yapıyorum yatana kadar acıkırsamda leblebi burçak kepekli bisküvi meyve filan atıştırıyorum ayrıca günde 3lt su içiyorum ramazan bayramına kadar zayıflamam lazım bayramda yozgata gidicem ve birsürü kıyafet alıp gitmek istiyorum :) zayıflayamaz diyenleri ortadan çatlatmak istiyorum :))))
yarenimmm iyiyimmm canim kiizm cadi ya cok yoruyor beni ama hamd olsun muhtesem bi duygu
canim benim hamile kaldgm kiloya 5 kulo var hedefime simdilik 22 :))
sende katil bize![]()
günaydın fıstıklar
sabah
sandiviç ekmeğine
domates salatalık biber marul kaşar dan sandiviç
açık çay