• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

bende geldim kızlar hamilelikte 32 kilo alıp 100 kiloyla sezeryana giren ben hastaneden çıktığımda 92 kg dım 6 ay içinde bişekilde 80i gördüm bugün sabah aç karnına tartıldığımda 79.8 dim şimdi 10 gündür yaptıklarımı anlatayım sabah kalkınca 60 defa zıplıyorum arkasından su içiyorum sonra kahvaltı kahvaltıda kepek ekmeği 3-4 dilim peynir zeytin domates salatalık aralarda leblebi elma kellogs filan yiyorum öğlen evde yemek varsa onu yiyorum yoksa yine kahvaltı tarzı şeyler veya yoğurt kepek ekmeği yiyorum akşam yemeğinde ise ne olursa valla pide de yiyorum hamur işide ama abartmadan ve saat en geç 18.30da sofradan kalkmış oluyorum 7den sonra 1 saat hızlı tempoyla yürüyorum 5-6 km sonra 100 tane yarım mekik 10 tanede twist yapıyorum yatana kadar acıkırsamda leblebi burçak kepekli bisküvi meyve filan atıştırıyorum ayrıca günde 3lt su içiyorum ramazan bayramına kadar zayıflamam lazım bayramda yozgata gidicem ve birsürü kıyafet alıp gitmek istiyorum :) zayıflayamaz diyenleri ortadan çatlatmak istiyorum :))))
oo esram sen harika vermişsin valla maşallah sana en şişko beniiim
yarenimmm iyiyimmm canim kiizm cadi ya cok yoruyor beni ama hamd olsun muhtesem bi duygu

canim benim hamile kaldgm kiloya 5 kulo var hedefime simdilik 22 :))

sende katil bize ;)

günaydın fıstıklar
sabah
sandiviç ekmeğine
domates salatalık biber marul kaşar dan sandiviç
açık çay

öğlen menüm
1 kase ezogelin çorbası
2 adet tavuk pirzola
1 dilim kepek ekmeği

kızlar topıgımız hayırlı ugurlu olsun buranın en uzun uyesı benolucam:)) bılıyorsunuz ben mısafırlıktteyım fırsat bulamıcam salı gunune kadr menu bıldırımı yapamıcam ama bende buranın daımı uyesıyım artık ona göre:)) sımdı cızelge yapmaya calısıcam

BEYSALIMMM canımmmmmm topiğin hayırlı olsunnn bol bol kilo vermeler olsun inşAlllahhhhh artık bizde seninleyizzzz :54::3::16::16::16::16:

kız bacım cagırdın benıde geldım ıste tabı kendınden sısman bırı lazım dımı:)) neyse verıcez kurtulucaz ıns da zaten cogunuz benım hedefledıgım kılolardasınız:)

bende geldim kızlar hamilelikte 32 kilo alıp 100 kiloyla sezeryana giren ben hastaneden çıktığımda 92 kg dım 6 ay içinde bişekilde 80i gördüm bugün sabah aç karnına tartıldığımda 79.8 dim şimdi 10 gündür yaptıklarımı anlatayım sabah kalkınca 60 defa zıplıyorum arkasından su içiyorum sonra kahvaltı kahvaltıda kepek ekmeği 3-4 dilim peynir zeytin domates salatalık aralarda leblebi elma kellogs filan yiyorum öğlen evde yemek varsa onu yiyorum yoksa yine kahvaltı tarzı şeyler veya yoğurt kepek ekmeği yiyorum akşam yemeğinde ise ne olursa valla pide de yiyorum hamur işide ama abartmadan ve saat en geç 18.30da sofradan kalkmış oluyorum 7den sonra 1 saat hızlı tempoyla yürüyorum 5-6 km sonra 100 tane yarım mekik 10 tanede twist yapıyorum yatana kadar acıkırsamda leblebi burçak kepekli bisküvi meyve filan atıştırıyorum ayrıca günde 3lt su içiyorum ramazan bayramına kadar zayıflamam lazım bayramda yozgata gidicem ve birsürü kıyafet alıp gitmek istiyorum :) zayıflayamaz diyenleri ortadan çatlatmak istiyorum :))))

hosgeldın esracımm burdada bırbırımıze destek olup yağları yok etcez ıns

mrblar herkese napıyosunuz canlar ben sabah 7 de kalktım 60 defa zıpladım hop hop hop
yarım yağda yumurta
2dilim k.ekmeği
kk beyaz peynir
sabahtan beri 1lt su içtim 4 bardakta ıhlamur boğazım kötü yumuşasın diye ıhlamur şekersiz
şimdi 1pk çubuk kreker yedim :) vazgeçilmezim çok güzel tok tutuyo
akşama ne yemek yapsam diye düşünmekteyim :)))

mrblar herkese napıyosunuz canlar ben sabah 7 de kalktım 60 defa zıpladım hop hop hop
yarım yağda yumurta
2dilim k.ekmeği
kk beyaz peynir
sabahtan beri 1lt su içtim 4 bardakta ıhlamur boğazım kötü yumuşasın diye ıhlamur şekersiz
şimdi 1pk çubuk kreker yedim :) vazgeçilmezim çok güzel tok tutuyo
akşama ne yemek yapsam diye düşünmekteyim :)))

afıyet olsun tatlım su 60 kere zıplama olayı vucudu ısındırıp metabolızmayı calsıtırıyor aslında super bısey

cizelgemı yaptımda dahaa ccooooookkk varr:) ben evlenırken 78 hamıle kaldıgımda 103 doğuma gırdıgımde 124 cıktıgımda 116 kıloydum bakalım gıdısat nasıl olcak

kızlar topıgımız hayırlı ugurlu olsun buranın en uzun uyesı benolucam:)) bılıyorsunuz ben mısafırlıktteyım fırsat bulamıcam salı gunune kadr menu bıldırımı yapamıcam ama bende buranın daımı uyesıyım artık ona göre:)) sımdı cızelge yapmaya calısıcam

cizelgemı yaptımda dahaa ccooooookkk varr:) ben evlenırken 78 hamıle kaldıgımda 103 doğuma gırdıgımde 124 cıktıgımda 116 kıloydum bakalım gıdısat nasıl olcak

hoşgeldin tatlım canım benim ya ben çicelgemi profile ekleyemedim neresine ekliceez

Bugün kü menüm

Sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
2 ince dilim peynir
Bol salatalık ve domates

Öğlen

Yemek henüz yemedim :D ama birazdan salata söyleyeceğim

Akşam

Soğuk çorba

Atıştırmalık

Erik :D

Bugün kü menüm

Sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
2 ince dilim peynir
Bol salatalık ve domates

Öğlen

Yemek henüz yemedim :D ama birazdan salata söyleyeceğim

Akşam

Soğuk çorba

Atıştırmalık

Erik :D

öğün atlamak yok emekim :20: azda olsa ye bişiler

ya ben deli gibi tatlı istiyorum yine ne yicem nasıl atlatacam dayanamıyorum çatlıcam :56:

merveeeemmmm yirimmm seniii :))))
bak gor Allahin izniyle nasil vericez kilolari ;)

beysalim bebek cizelgesini yapistrdgn gibi yapistiracaksin ayni cizelge bolumune ;)

bugun diyetisyene gittim izine ayrilmis :))) bendekide sansss :D

bugunku menumm

sabah
1 kk peynir
1 domtes 2 dlm tm bgday ekmegi ile yapilmis tosy
yesil ay

ara
yarim muz

ogle
salata
1 dlmekmek
4 sıkım cig kofte
ayran

ara
1 yk pekmez

aksam
1 kase ezogelim corba
1 tabak domates tavasi
ayran

1 saat yuruyus yaptim
ev temizlemeliyim yarin arkadasim gelcek serrada dumuyor bakalim nasil becericem hem
temizlik hem serra hemde pasta :44: :23:

sesinize geldimmmmmmm:10:
hoşgeldin fatmam nerelerdesin gel tabii

huhuuuuu nerdesinkz kizlar :)))

yarin buyuk gun n yupppiiii :D:9:

yaa ben sabah unuttum tartılmayı alışmışım pazartesileri tartılmayaaa:(

ya ben salı günkünü tekrardan yazıyorum kusura bakmayın kızlar
90.4

akşamki menüm

7-8 yk pilav üstüne kavurma
bol salata

sabah