• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Önce Yaptım Yine Yaparım.... ilk Hedefim 75

Beysal

Prensim ikinci aşkım.....
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
4.799
499
173
Selam kızlar Kadınlar Kulübü ile tanışmam bebeğimin haberini almamla olmuştu o sıralarda diyetteydim ve 1 buçuk ayda 8 kilo vermiştim. tamda hedefime yaklaşmışken aldım kuzumun haberini ve diyete uzuun bir süre ara vermek zorunda kaldım bebeğim yani Erdem şuan 6 aylık ve ben tekrar diyete başladım..
şuan 91 kiloyum hamilelikten kalma 8 kilom var ve ilk hedefime ona ilaveten 8 kilo daha vererek ulaşabilecem bu yolda bana destek olursanız çok sevinirim hamileliğim boyunca çok güzel paylaşımlar yaşadık ve hala da paylaşımlarımız devam ediyor inşallah bu yoldada benimle olursanız çok daha motive olacağıma inanıyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim her gün yediklerimi yazıcam ve her pazartesi kilo bildirimi yapıcam sizce yanlış yaptığım birşey yada güzel yaptığım birşey olursa lütfen benimle paylaşın....:16:

26.04.2013 kilom 91,6
bekle beni 75 kilo sana geliyoruuum:10::10::10::10:

ilk olarak bugünün listesi ile başlıyım
bu arada hala (Allaha şükür ) emziriyorum

sabah kahvaltım;
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin

ara
2 dilim çavdar ekmeği
1kk b peynir

öğlen
1 kase domates çorbası
2 yk çoban kavurma yağsız
yağsız salata

ara 3 yk maraş usulü dondurma

selam kızlar hemen menülerimi paylaşıyım kuzum uyurken
cuma akşam
taze fasulye 6 yk
3 yk mor lahana havuçlu
1 kase cacık
cumartesi sabah
1 yumurta
yarım kk bpeynir
5 zeytin
domates
maydanoz

ara
4 yeni dünya
öğlen
4 yk taze fasulye
1yk mor lahana

akşam

3 köfte
yarım patates
2 yk pilav
bol salaata

pazar sabah
2 yk menemen
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

ara
2 yeni dünya
1 portakal
öğlen
2 dilim çavdar ekmeği arasına ton balığı
akşam???

cnm topıkın hayırlı olsun
pazartesı kızlarla paylasalım
yol arkadası olur cnm benım
bu arada masalla boyun var kaldırıyosun

bu arada masalla boyun var kaldırıyosun[/QUOTE

canım beniiiim hoşgeldin sefa geldin :54:
nereye kaldırıyorum canım ya tam anlamıyla obez oldum bu gidişata bir son vericem böyle olmuyor. spora da başladım

ilk 2 hafta https://www.google.com.tr/url?sa=t&...IqMTP3SN6F2UebZLUZzvnqQ&bvm=bv.45645796,d.ZWU
ve https://www.google.com.tr/url?sa=t&...yrZxxJoVaGA7DsEYRA53O1g&bvm=bv.45645796,d.ZWU
yapıcam bugün başladım sonra 1 mil olan videoyu 2-3-4-5 mile kadar olanları var onlarla değiştirecem işte yavaş yavaş artıracam yapıcam Alahın izniyle

bu arada masalla boyun var kaldırıyosun[/QUOTE

canım beniiiim hoşgeldin sefa geldin :54:
nereye kaldırıyorum canım ya tam anlamıyla obez oldum bu gidişata bir son vericem böyle olmuyor. spora da başladım

ilk 2 hafta https://www.google.com.tr/url?sa=t&...IqMTP3SN6F2UebZLUZzvnqQ&bvm=bv.45645796,d.ZWU
ve https://www.google.com.tr/url?sa=t&...yrZxxJoVaGA7DsEYRA53O1g&bvm=bv.45645796,d.ZWU
yapıcam bugün başladım sonra 1 mil olan videoyu 2-3-4-5 mile kadar olanları var onlarla değiştirecem işte yavaş yavaş artıracam yapıcam Alahın izniyle

hadı bakalım cnm takıbındeyım
ama masalla dogumdan 8 kg kalmıs oda yavas yavas gıdıcektır emınım
daha onceden kc kg den kac kg ye dustun cnm

Canimhayirli ugurlu olsun.basarirsin insallah en kisa surede.benimdekilolarla basim dertte.85 kiloyum.gebelik dusunuyorum birde bakalim,gebelik olsa da olmasa da yarindan tez yok dikkat edicembende.daha once diyetisyene de gittimbasarili oldum ama sonra geri aldim.bu sefer ekmegi hamur isini azaltip baslangic olarak da hergun yarim saat yuruyusle baslamak istiyorum.surekli yapsam bunun bile ise yarayacgini dusuyorum.

Canimhayirli ugurlu olsun.basarirsin insallah en kisa surede.benimdekilolarla basim dertte.85 kiloyum.gebelik dusunuyorum birde bakalim,gebelik olsa da olmasa da yarindan tez yok dikkat edicembende.daha once diyetisyene de gittimbasarili oldum ama sonra geri aldim.bu sefer ekmegi hamur isini azaltip baslangic olarak da hergun yarim saat yuruyusle baslamak istiyorum.surekli yapsam bunun bile ise yarayacgini dusuyorum.
canım varmısın birlikte zayıflamaya geçen sene bende senin gibi başladım işte diyete :) bu arada yeni mi evlisin ilk çocukmu planladığın benim ilk çocuğum oldu Erdem bey 6 aylık olucaz salı günü :)
hadı bakalım cnm takıbındeyım
ama masalla dogumdan 8 kg kalmıs oda yavas yavas gıdıcektır emınım
daha onceden kc kg den kac kg ye dustun cnm

canım 91 e çıkmıştım 83 e düşmüştüm kii erdem beyin haberini aldık :)

:nazar:
canım varmısın birlikte zayıflamaya geçen sene bende senin gibi başladım işte diyete :) bu arada yeni mi evlisin ilk çocukmu planladığın benim ilk çocuğum oldu Erdem bey 6 aylık olucaz salı günü :)
canım 91 e çıkmıştım 83 e düşmüştüm kii erdem beyin haberini aldık :)

Varim tabikiii:72::nazar:2.5 yillik evliyimilk bebek denememiz.bakalimkilo var diye erteledik birazo zaman 75 civariydim simdi 85 oldum:53:bizde ertelemeyeye karar verdik.cevremde daha sisman olup saglikla atlatanlar var Allah a sukur bana da moral ve ornek oldular sagolsunlar.gun gun yazalim buraya.Ammaa simdiden soyleyeyeim ben fazla kasamamkasarsamsonra fena patliyorum deneyimlerim var.Senin listende bana gore protein biraz eksik gibi.ac kalmiyormusun ?emziriyorsundur birde

:nazar:

Varim tabikiii:72::nazar:2.5 yillik evliyimilk bebek denememiz.bakalimkilo var diye erteledik birazo zaman 75 civariydim simdi 85 oldum:53:bizde ertelemeyeye karar verdik.cevremde daha sisman olup saglikla atlatanlar var Allah a sukur bana da moral ve ornek oldular sagolsunlar.gun gun yazalim buraya.Ammaa simdiden soyleyeyeim ben fazla kasamamkasarsamsonra fena patliyorum deneyimlerim var.Senin listende bana gore protein biraz eksik gibi.ac kalmiyormusun ?emziriyorsundur birde

oley çok sevindim hoşgeldin :)
oğlum uyandı onun yanına gitmek zorundayım yarın sabah girerim bekliyorum bak dönmek yok ayrıntılı konuşuruz öptüm

Tamamdir seker.ben calisiyorum.genelde 3 den sonra yazabilirim.Haberlesiriz.opuyorum

tamam canım ben de sabahtan giriyorum 5 e kadar çalışıyorum zati o arada müsait oldukça yazıcam :)

günaydın günlük :)

dün akşam yemeği biraz karışık çünkü kahvaltı yaptık eşimle
2-3 zeytin
biraz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

sabah kahvaltım
yarım su bardağı portakal suyu
domates biber ve peynir olan sandiviç (dışarda yediğim için beyaz ekmek)

bu arada kimim85 valla diyet yapmayı unutmuşum ne yenir ne yenmez bi afallama dönemindeyim sence proteini nasıl arttırabilirim

ara
1 fincan rezene
:26::26::26::26:birde:26::26::26::26:
elmalı tart bir dilimcik valla:26::26::26::26:

öğle menü
şehriye çorbası
2 dilim beyaz ekmek
2 t kaşığı pekmez

ara
kaşarlı tost
bugün sanırım acıkıyorum çok

bugün diyeti bozasım var çokkötü hissediyorum kendimi enerjim yok halim yok neşem yok :(

kimim 85 bende gelmiceksin die düşünüyordum neredesin ama seeen neler yedin bakalım şu saate kadar ben çıkacam 15 dk ya yaz hemen hadi

Back
X