Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün girmeye çalışacam buraya sabah 7.30da iki dilim tambugday ekmeğine ikidilim peynir 2ceri domates koyup yedim 1 fincan yeşilcayla beraber sonra 1 saat yürüdüm geldim gelince 2 avuç leblebi yedim şuana kadarda 1 litre suyumu içtim
canimmm yuruyusu yemekten en a1 saat sonra yapmaliyiz
yuruyusten en az 1-1,5 sa sonra yemek yemeliyiz yoksa vucut depolarmis
hergün girmeye çalışacam buraya sabah 7.30da iki dilim tambugday ekmeğine ikidilim peynir 2ceri domates koyup yedim 1 fincan yeşilcayla beraber sonra 1 saat yürüdüm geldim gelince 2 avuç leblebi yedim şuana kadarda 1 litre suyumu içtim
selammm cicişlerrrrrrrr
işte geldimmm hihoohooooo
enenmm bu suratları bile özlemişimmmm
en çok ta bunu :![]()
neyse konuya girelim....
kilo: 66-67 arası... 67 diyelim... 65 e kadar inmiştim ama tekrar aldım
hedef:63
bugün yediklerim:
sabah: bir dilim ekmek, yumurta, peynir, yeşillik
öğle: 2 yumurta kırdım tereyağda, bir dilim ekmek, salata
akşam: 3 dilim fıstıklı baklava
çok sağlıklı beslendiğimi söylememe gerek yok sanırım![]()
merhaba cıcıs bende senı hatta sızı cok ozledım kızın nasıl nasıl gıdıyo anelık masalla kg baya ıyı
benım ıkı kg kaldııııı
ooo esra hanımlarda gelmısler cok bı kılolarıvarmısgıbı:) ben daha baslayamadım yahu hala 116yım psıkolojımı hazırlamam uzun suruyor aslında tek suclu emır geceuyanmasa benmıcın daha kolay olck ben onu beslerken gece kendımıde beslıyorum
ve bu kız artık yrn dukana resmen baslarrr
geldim gledimm :) başla canım yaa... valla eski halini gördükten sonra ne yaptın sen merve dedim yani, doğruya doğru :)
dün full hamurişi yedim :26: sabah tost, öğlen gözleme, akşam künefeAllahımm menüye bak yaaa
Bugün
Sabah: Yemedimmoralimi bozdu birisi, iştahım gitti
Öğlen: Kumpir, Portakal Suyu
Akşam: Bir kase sütlaç, 1 dilim kek, kahve
yaa böyle yazınca ne kadar kötü beslendiğimi bir kere daha gördümhamilelikte ne kadar düzenliydim halbuki, hergün meyvem, yoğurdum vardı... şimdi koptum resmen :2:
sora sorma şu piskoloji yapamıyrum olmuyor tam başlıyorum yine canıım tatlı istiyor yiyiorum oo fooffooo esra hanımlarda gelmısler cok bı kılolarıvarmısgıbı:) ben daha baslayamadım yahu hala 116yım psıkolojımı hazırlamam uzun suruyor aslında tek suclu emır geceuyanmasa benmıcın daha kolay olck ben onu beslerken gece kendımıde beslıyorum
esram hoşgeldin maşallah kilo konusunda sıkıntın yok ama bu nasıl menüler yavrum ya bak şimdi bir sıkıntı olmaz ama ileride sıkıntı yaşarsın düzenli beslenmeye davet ediyorum seni :)geldim gledimm :) başla canım yaa... valla eski halini gördükten sonra ne yaptın sen merve dedim yani, doğruya doğru :)
dün full hamurişi yedim :26: sabah tost, öğlen gözleme, akşam künefeAllahımm menüye bak yaaa
Bugün
Sabah: Yemedimmoralimi bozdu birisi, iştahım gitti
Öğlen: Kumpir, Portakal Suyu
Akşam: Bir kase sütlaç, 1 dilim kek, kahve
yaa böyle yazınca ne kadar kötü beslendiğimi bir kere daha gördümhamilelikte ne kadar düzenliydim halbuki, hergün meyvem, yoğurdum vardı... şimdi koptum resmen :2:
Selam kızlar Kadınlar Kulübü ile tanışmam bebeğimin haberini almamla olmuştu o sıralarda diyetteydim ve 1 buçuk ayda 8 kilo vermiştim. tamda hedefime yaklaşmışken aldım kuzumun haberini ve diyete uzuun bir süre ara vermek zorunda kaldım bebeğim yani Erdem şuan 6 aylık ve ben tekrar diyete başladım..
şuan 91 kiloyum hamilelikten kalma 8 kilom var ve ilk hedefime ona ilaveten 8 kilo daha vererek ulaşabilecem bu yolda bana destek olursanız çok sevinirim hamileliğim boyunca çok güzel paylaşımlar yaşadık ve hala da paylaşımlarımız devam ediyor inşallah bu yoldada benimle olursanız çok daha motive olacağıma inanıyorum.. şimdiden çok teşekkür ederim her gün yediklerimi yazıcam ve her pazartesi kilo bildirimi yapıcam sizce yanlış yaptığım birşey yada güzel yaptığım birşey olursa lütfen benimle paylaşın....
26.04.2013 kilom 91,6
bekle beni 75 kilo sana geliyoruuum![]()
esrammm ne kadan saglikli besleniyosubnnnnn kizzz ornek menuler
yalniz bende iki gundur bozdum ama hafta ici toparlariz artik
mervemmm ne dukani yaa o adamin diplomasi elinden alindi haerin yok mi
sora sorma şu piskoloji yapamıyrum olmuyor tam başlıyorum yine canıım tatlı istiyor yiyiorum oo fooff
esram hoşgeldin maşallah kilo konusunda sıkıntın yok ama bu nasıl menüler yavrum ya bak şimdi bir sıkıntı olmaz ama ileride sıkıntı yaşarsın düzenli beslenmeye davet ediyorum seni :)(diyene bak dimi
)
evet kızlar hala tam anlamıyla diyet yaptığımı söyleyemem
hafta sonu
cumartesi
sabah kahvaltı
1 dilim tam tahıllı ekmek
haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
öğlen
(herşey yaren2007 nin suçu ondaydım bir sürü şey yapmış)
küçük bir dilim chesekek
1 dilim peynirli börek
2 küçük kase amerikan salata
2 çubuk
2-3 çatal acılı ezme
2 bardak fanta
akşam
tam tahıllı 2 dilim ekmek arasına bir adet ton balığı
meyve suyu
pazar sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
bir kaç zeytin
1 çatal peynir
ara
2-3 kaşık sade dondurma
erdemin kalan kayısı muz püresi :)
öğlen
tavuk çorbası 2 kase
akşam
6 minik tavuk kendi yağında kızartılmış
bols alata
1 dilim tt ekmek
pazartesi sabah
1 tane karışık tost
ıhlamur
ara special -k nın yeni krakerinden
rezene papatya çayı
yaparsın sen betüsüm![]()
inanmıyorum yaa bebegim olduktan uzun bi sure sonra ilk defa ugradım buraya bi tuhaf oldum![]()
ya ya ama hepsi songülün suçu güzel yapmayaymış ne yapayım :)hihohooo ): örneğim dimi
neden almışlar diplomasını elinden yaa, çok kilo veren oldu o diyetle
hoşbulduk beysalım :) haklısın vallahi... çekidüzen vermem gerekiyor kendime artık :2:
cumartesi öğlen menün süpermiş :) :) :)
alınırsa alınsın yaa acayıp kılo verenler var bırısıde benmannem:) menuyu yazcamda dukanda ökuz gıbı yesen de sıkıntı yok:)) ekmek dedıgım seyler yulaf kepegıyle yaptklarım sımdı bugunkumenumu yazıyorum
sbh 1 fıncan nescafe sade
sonra 1 dılım peynırle ekmek
sonra 2yumurta haslanmıs
sonra ceyrek tavuk gögsu yogurt
sonra 1dılım peynır ekmek
sonra 1bardak zero kola
sonra 3 -4 parca tavuk ve yoğurt
2-2.5 lt su ıctım ahanda bukdrr yidimmmm