Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar öncelikle affınıza sığınıyorum bir hafta boyunca buraya girmeye fırsatım olmadı..işdeyken yoğunum bide masamda ortak bi arkadasım var onun yanında acmak istemiyorum eve gidincede ikbal sürekli kucağımda gece 11-12 gibi anca uyuyyor o zamanda benim nete girecek pek takatim kalmıyor...
gelelim kilo meselesine bu hafta benim spos yapmaya hiç vaktim olmadı sürekli ikbal ya kucağımda yada ayağımda sallıyordum....ama ikbal yüzünden çoğu aksam yemeğimi yiyemedim öğle yediğimle kaldım..
kilom geçen hafta 93.8
bu sabah 92.8 çok şükür bi kilomuz gitmiş..biraz daha dikkat ve spor olsa bu iş olacak galiba![]()
aysun maşallah sana 70 li rakamları görmeye başladın...inş geriside gelir..![]()
aysun bende düzenli yeşilçaya başlıyorum artık ..senden kopya çektimhamiş simileyinide özlemişim
![]()
Maşallah aysunumSelam kızlaR HAYIRLI CUMALAR
bu hafta bildirim günümüz
başlangıc: 91.6
gecen hafta: 81.1
bu hafta: 79.8
giden: 1.3
toplam giden: 11.8
maşAllahhhh durmadan devammmm
fıstığım yemek olarak iştahım yok ama tatlıyı durduramıyorum çikolata tatlı bulduğumda durduramıyorum yoksa yemeği azallttım sporumuda düzenli yapıyorumbeysalımm canımm benim iştahımı yeşilçay kesti gunde 1 kupa ıcıyorumelhamduillah o etkiledi doktora sordum zararı olur mu diye herseyın fazlası zarar olcusunde olur dedı siyah cay yerine yeşilçay içiyorum istersen sende dene
![]()
maşallah canım ya benimde giden kilom geri gelmiş çok canım sıkıldı sabahgünaydın kızlar öncelikle affınıza sığınıyorum bir hafta boyunca buraya girmeye fırsatım olmadı..işdeyken yoğunum bide masamda ortak bi arkadasım var onun yanında acmak istemiyorum eve gidincede ikbal sürekli kucağımda gece 11-12 gibi anca uyuyyor o zamanda benim nete girecek pek takatim kalmıyor...
gelelim kilo meselesine bu hafta benim spos yapmaya hiç vaktim olmadı sürekli ikbal ya kucağımda yada ayağımda sallıyordum....ama ikbal yüzünden çoğu aksam yemeğimi yiyemedim öğle yediğimle kaldım..
kilom geçen hafta 93.8
bu sabah 92.8 çok şükür bi kilomuz gitmiş..biraz daha dikkat ve spor olsa bu iş olacak galiba![]()
Maşallah aysunum
fıstığım yemek olarak iştahım yok ama tatlıyı durduramıyorum çikolata tatlı bulduğumda durduramıyorum yoksa yemeği azallttım sporumuda düzenli yapıyorumama yeşilçay bebekde huzursuzluk yapıyor diye okudum aysun erdem zaten huysuz şu sıra birde bu yüzden huysuzlaşırsa
maşallah canım ya benimde giden kilom geri gelmiş çok canım sıkıldı sabah
canlarım
17.05.2013 91.4 kilo
almışım of spordan bütün kaslarım ağrıyor tatlıyı bırakamıyorum
esracımmm senle baslangıc kilolarımız hedeflerimiz su anki kilomuz aynıııı
artık rakibizzz ona göremmm
emziriyorum maşallahhh Allahım nasip ederse emzirmek istiyorumm![]()
ayyyy öldüm gülmekten canım ya dişe diş kana kan haaaa bende emziriyorum ama sütüm azalcak diye korkuyorum bende başlayım yeşil çay bari rakibim :))
herseyın fazlası zarar1 bardak ıcelım sıyah ıcmeyelım kahvede içme ama
aynenn rakibizzzz![]()
başlangıç kilom : 92
geçen hafta : 79.7
şimdiki kilom : 79.1
hastaydım yürüyemedim bu hafta bide dün 6 aydan sonra regl oldum resmen patladım :)))
Beysalcım topiğini yeni gördüm hayırlı olsun canım benim..
Dilerim herşey istediğin gibi gider
slm kızlar benide aranızıza alırmısınız bende kilo vermek için uğraşıyorum yaklaşık 2 aydır 80 kilodan 72 kiloyo düştüm ama hedef 60 167 boyundayım 2 haftadır her gün sabahları 1 saat yürüyorum yediklerime dikkat etmiye çalışıyorum eskiden cok kola tatlı cikilota tüketirdim çıkardım hayatımdan ama kilo vermem durdu ne yapcamı bilmiyorum moralim bozuluyor ama yola devam inşallah
canım benim hoşgeldin valla olmuyo işte yapamıyorum bunalımdayım selnec inşallah olur sağol canım
esra ne güzel keşke bende adet olabilsem of patlıcam sanıyorumki
canımm hoşgedinntabiki alırızz
canım vücut kendini korumaya almış olmad biz vücudu şaşırtalım 11 gun dıyeti boz tatlı tuket normal beslen sonra deva et bakalım duzelir mi durum![]()
tabiki alırız canım benim sen yeterki yanımızda olmak iste bak bende veremiyorum verememeyi bırak aldımda piskolojim ozuk ama bırakmıyacaz devam :)slm kızlar benide aranızıza alırmısınız bende kilo vermek için uğraşıyorum yaklaşık 2 aydır 80 kilodan 72 kiloyo düştüm ama hedef 60 167 boyundayım 2 haftadır her gün sabahları 1 saat yürüyorum yediklerime dikkat etmiye çalışıyorum eskiden cok kola tatlı cikilota tüketirdim çıkardım hayatımdan ama kilo vermem durdu ne yapcamı bilmiyorum moralim bozuluyor ama yola devam inşallah
çok teşekkür ederim canım yanımda olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyorTatlım dur bakalım bi.
Daha başlangıçta pes etmiş gibi konuşuyorsun..
Olur sen sadece yapacağım de..
Her zaman yanındayım![]()
bendede tiroid çıktı ameliyat oldum ilaç kullanıyorum benide kan hapları getirdi bu duruma hamileliktede 20 kilo alıp 10 kilosu kalınca al işte şişko bir betül :)hoş buldum bozduğumda oldu bikac gün yok tık dün tekrar başladım normalde ben kilo zor alır zor verirdim bekarken cok uğraştım almak içinde ama ilk hamilelik erken doğum ölün bi bebek ilaç kullan sonra hamile kal tekrarlamasın diye ilaç kullan doğum yaptım tiroid cıktı ilaç kullan migren için ilaç kullan ve kilo olarak döndü inşallah verecem bu kiloları