• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha oncede olmustu

GEcmIsimde banada haksizlik edenler oldu evlenip facete onlari aramadim hic ki bulsam ne olacak ayni zamanda esiminde bi gecmisi var oturup birlikte arayalim ozaman rkekler evliliklerini bozmak istemez genelde alelade aldatsalar bile ki ortafa fol yok yumurta yokken(onun gozunde) hele asla duzen bozmazlar tabiki sizlanacak oturup kiza taktim unutamadim aklima geliyor diyemez herhalde insan aklinda dolasmayan aklina gelmeyen birini ust uste facelerde aramaz cunku Allah yardimcin olsun umarim duzelir

Yorumlariniz icin tesekkur ederim evlilik terapistini bende dusunuyorum aslinda facebooku kapatip onlem alamamki isterse sayet yontem cok..birde sadece arama yapiyor ne bulmayi umdugu hakkinda fikrideyok...benimle evlendigi icin pisman olmadigini beni cok sevdigini soyluyor...bu takintiyi illaki asariz muhim olan ben psikolojimi nasil duzelticem agzim yuzum uyusuyor...doktora gitsem ilac verip yollayacak biliyorum.antidepresan yani....

Son düzenleme:
Back
X