• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha Ortada Hiç Bir Şey Yok!

23'ümde tanıştım, 28'imde evlendim, 31'im anne olmayı düşünmüyorum.

İyi akşamlar hanımlar.
Mesele şu; yaş oldu 27. Evlenmeyi de anne olmayı da istiyorum.
Hayatımı 2 yıl önce düzene koydum iyi bir işim düzenli bir yaşamım var. Maddi manevi aile kurmaya hazırım. Takıldığım tek nokta doğru kişi hala çıkmadı karşıma. Tamam böyle şeylerin zamanı belli olmuyor planlar biraz boşuna ama biliyorsunuz ki anne olmak için yaş önemli.
Artık vakti geldi diye hissediyorum evli olsam çocuk düşünürdüm şahsen ama bırakın bebek planlamayı hayatımda evlilik için aday adayı bile yok şu an. Görüştüğüm kililer oldu ama fazla sürmedi. Ki bu hayal kırıklıklarının bıraktığı hüzünlerden hiç bahsetmiyorum bile.
İyi ihtimalle şimdi biriyle tanışsam tanıması sevmesi güvenmesi söz nişan düğün derken yaş olacak 30 :KK43:
Millet ne işi gücü ne de anne olabilecek olgunluğu beklemiyor bile laylaylom her şey de yolunda gidiyor ince düşünmek hata mı bu hayatta ? çözemiyorum.
Kısacası ben geç mi kaldım ? :KK51:
Yok canım o işler öyle olmuyo
Nasip kısmet
20 de evlensen belki 30 da çocuk sahibinolacan belki de birkaç ay içinde Nişandüğün çocuk olacak hiç belli olöax

İyi akşamlar hanımlar.
Hayatımı 2 yıl önce düzene koydum iyi bir işim düzenli bir yaşamım var. Maddi manevi aile kurmaya hazırım. Takıldığım tek nokta doğru kişi hala çıkmadı karşıma. Tamam böyle şeylerin zamanı belli olmuyor planlar biraz boşuna ama biliyorsunuz ki anne olmak için yaş önemli.
Artık vakti geldi diye hissediyorum evli olsam çocuk düşünürdüm şahsen ama bırakın bebek planlamayı hayatımda evlilik için aday adayı bile yok şu an. Görüştüğüm kililer oldu ama fazla sürmedi. Ki bu hayal kırıklıklarının bıraktığı hüzünlerden hiç bahsetmiyorum bile.
İyi ihtimalle şimdi biriyle tanışsam tanıması sevmesi güvenmesi söz nişan düğün derken yaş olacak 30 :KK43:
Millet ne işi gücü ne de anne olabilecek olgunluğu beklemiyor bile laylaylom her şey de yolunda gidiyor ince düşünmek hata mı bu hayatta ? çözemiyorum.

29da evlendim. Şu an 33üm ve ilk çocuğu bu sene düşündük ve deniyoruz. Geç kalmadınız.
İnce düşünmek sıkıntı değil ama siz böyle düşündükçe etrafa da bu şekilde bir enerji yayarsanız, bu genellikle karşı cinsi iten bir şey. Mühim olan bu ince düşünceleri hayatınızı etkilemeden düşünmek. yani tamam evet şu an birini hayatınıza alsanız, 1 seneye evlenseniz falan güzel planlar ama çok takılmadan, çok üzülmeden arada aklınıza gelecek şeyler olsun bunlar.

Yok canım o işler öyle olmuyo
Nasip kısmet
20 de evlensen belki 30 da çocuk sahibinolacan belki de birkaç ay içinde Nişandüğün çocuk olacak hiç belli olöax
e bu da doğru 40 da evlenip çocuğu olan da biliyorum 17 de evlenip olmayan da.. haklısınız sanırım biraz karamsar bakıyorum hayırlısı demek lazım

bunu tuhaf bulmuyorum herkesin kendi tercihi elbette. hiç mi istemiyorsunuz yoksa daha sonra mı ?
Şimdilik hiç istemiyorum ama 40 yaşımda çocuk diye yanıp tutuşursam diye bir doktora da göründüm. 35'e kadar vaktin var dedi bana. 4 sene içinde çocuk isteği geleceğini de hiç zannetmiyorum. Sanırım her ihtimale karşı embriyo donduracağım :sus:

Şimdilik hiç istemiyorum ama 40 yaşımda çocuk diye yanıp tutuşursam diye bir doktora da göründüm. 35'e kadar vaktin var dedi bana. 4 sene içinde çocuk isteği geleceğini de hiç zannetmiyorum. Sanırım her ihtimale karşı embriyo donduracağım :sus:
:D hayırlısı diyelim bence istek gelecek 35 olmadan hadi bakalım ;)

Karşınıza evlenmeye değecek, çocuk yapmaya değecek biri henüz çıkmadıysa geç kalmış olamazsınız. Hani kaçırdığınız biri yok ki geç kalmış olun.

27 yaşındayım, bırakın çocuk yapmayı, evlendiğimi düşünemiyorum daha :D

Daha ortada ne olsun ki? 27yaşında mesleğini eline almış düzenini kurmuş kimseye muhtaç olmayan bi kadın var.
Bu çok önemli bİ durum ben 26da evlendim ve atanmamıştım ailem eşim çok acele ettirdiler Ama keşke işimi halledip öyle evlenseymişim.
Ki 27 çok genç bir yaş hiç sıkıntı etmeyin
rahat olun Ama tekliflere de açık olun derim ben insanlara şans verin.

şaşırdığım bir mesaj oldu ama yanılıyorsun bir erkekle yakınlığım elini tutmaktan öteye geçmedi yani senin tabirinle bir şey yaşamadım şu yaşıma dek. evlilikle ilgili düşüncelerimin bekaretle hiçbir ilgisi yok. niye böyle düşündün acaba?
Hayalkırıklığı hüzün vs deyince benim aklıma yanlış ilişki yaşadığın geldi. Pardon ben yanlış anlamışım :olamaz:

Bence herkesle evlilik amaçlı gorusmeyin, hem bu karsidakinide iter sizide yorar. Benimle evlilik amacli gorusen birini ben istemem şahsen. Birkac erkek arkadasim olmustu ve bu ciddi ilerleme işine takmislardı.
Hatta bitanesi iyice ileri gidip "evlenceksen goruselim, evlenmiceksen devam etmeyelim." Demisti. Sırf bunlar yüzden sogumaya baslamistim resmen.

Ama eşimle laylaylom baslamistik, hatta esim evlilik dusunmedigini sohbet arasinda dillendirmisti sadece iyi vakit gecirip, eglenmeye odakliydik zamanla kendiliginden gelismeye basladı hersey ve 1,5 ay sonra nikah masasındaydık. :D

Nasip kismet hersey tabiki ama herseyide görup duymamak lazim diye dusunuyorum yani kimse 4/4lük degil

Annemin bi lafi var evlendiginde bi kulagini bi gözunü kapatacaksin derdi. bende esimle tanisarak evlendim kendi secimimdi ve cok uzak evlenmem gerekiyordu hemde muhtesem bir işim vardi ve evlendigimde annem ve babam yalniz kalacaklardi.Esimle anlastim sık sık yollarim dedi bi kac sene icinde yakin sehire gidebiliriz dedi.Isimden ayrilsamda maddi acidan beni yormayacakti.Yani göze alarak evlendim cok sukur iyiki de evlenmisim esim sık sık yollar beni sagolsun bazen sıkıldıysan kendi git der.ben buyuk bir sehirden ilce gibi kucuk bir sehire evlendim ve 27 yasinda evlendim.

Yani mutlu olmak icin herseyi hayatinizda reddetmeyin belkide oyle mutlu olacaksiniz.Kendi arkadaslarim var evlenmek icin can atiyorlar ama cocugu reddettigi sebep topuklu ayakkabi giydiginde cocuktan uzun olurmus!Yada cocugun maddi durumu cok iyiymis yaninda ezilir miş.Cocuk memurmus kendisi özelde calisiyormus olmazmis falan filan diye gidiyor...Böyle oluncada banada madem evlenmek istiyorsun neden sebep yaratiyorsun diye dusunuyorum arkadaslarim icin.

Hicbisey icin gec degil değerlendirin :) rabbim hayirilisini versin hakkinizda

Ben 14 yıl önce 26 yaşında evlendim ve 31 yaşında ilk defa anne oldum bu devirde geç kalmış değilsin canım hayırlısı olsun inşallah

İyi akşamlar hanımlar.

aynı düşünceler ve üzüntülerle bende yaşadım bunları. 30 yaşındayım hemen evlenip hamile kalsam 31 yaşında olcam. evladım 20 yaşına geldiğinde ben bildiğin orta yaşlı olcam arada uçurumlar olacak derdim.

sonuç olarak 31 yaşına girmeden hemen önce evlendim. ama mesele evlenmek değilmiş. hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerden ibaretmiş. şimdi bu sitede en çok erkek infertilitesi, tüp bebek konularını okuyorum. hayatın matematiği olmuyormuş canım. ben zor yoldan öğreniyorum. dilerim seninki böyle zorlu olmaz. bırak hayat nasıl akıyorsa aksın. sen her durumda mutlu olmaya bak.

Herşey nasip-kısmet işleri.. Sen kafana takma böyle şeyleri. Benim Dayımın kızı 35 yaşında daha 1 sene 4 ay önce evlendi ve şimdi 3 aylık bebeği var. Herşey nasip iştee :)

Niye simdi biriyle tanissan 3 sene sonra evlenesin ki? Maddi manevi sorunun yoksa kafana da uygun biri cikarsa hemen evlenirsin zaten. Ayrica cocugunun olacaginin garantisi mi var da yasim geciyo diyosun? Bu meseleler plan projeyle olmaz hayati akisina birak

dogru kisiyi buldugunu dusundugunde ille de seneler icinde evlenceksin die bisi yok o sureyi kisa tutarsin.ve iyi haber; 27 cok da gec bi yaş degil :))

Millet 40 yasinda dogum yapiyor.. siz kendinizi yasli zannediyorsunuz galiba.. genceciksiniz.. kismet isi.. birde bakmissiniz karsiniza cikmis siz farkinda olmadan.. zamana birakin..

geç filan değil . frekanslar tutunca 10 günde evlenen var nasip bu işler yok birini bulunca evlenemem 2 yılımı alır filan gereksiz düşünceler. akışına bırak

Back
X