- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
evet ya sitede bi sorun var sanırım,bende iki kez cevap yazdım
mesajım gönderilmiş ama açtığımda topikte göremiyordum
aynen bendede oyle oldu bosver bisey olmaz iyi geceler cnm
iyi geceler.
Dün gece esimle yazisiyorduk(gececi calisiyor)
konu cinsellige geldi iste
ben seni is kiyafetlerinle cok sexy buluyorum dedim..
sonra ben ona sordum sen beni sexy buluyormusun diye..
biraz daha sexy olabilirsin,kilo alabilirsin belki o zaman biraz ele gelirsin falan sayd boyle baya,oglan cocugu bile dedi bana. Simdi ben cok zayifim ne goguslerim,ne baska popo var. illa.kilolumu olmam lazim sexy olmak icin. bu ozelliklere sahipken oglan cocugumu oluyorum simdi? off cok sacma bir muhabbet biliyorum..
Eşin seksi değilsin demiş cnm sana ama bununda hareketlerinden olduğunuda belirtmemiş adam direk açık oynamış kilo al demiş.
Herkese göre farklılık gösterir ama cinsellik konusunda eşimle bekarken dahi dayanamazdı fazla buluşmazdık korkardı. İleri gitmesinden vs o yüzden çok başbaşa kalmazdık.
Evlendiğimizde de evliliğin yürümesnin %60 seks hayatına bağlı olduğuna dair karar kılmıştık.
Ben kilolu bir bayanım ama bu benim seksi olmayacağım anlamına gelmez. Bir kaç örnek vereyim sana;
Bir kere gece yattık sabah uyandığımızda baktım saat geç olmuş eşim işe gimemiş neden gitmedin dedim. Çok iyi görünüyordun dayanamadım gitmeyeceğim bugün başbaşayız dedi. İç çamaşırımın onu etkilediğini popomun iyi durduğunu ekledi.
Bekarlığında bir kız arkadaşı varmış eşimin üniversitede aynı evi paylaşıyorlarmış ve kız çok zayıfmış her zaman söyler kemikleri batıyordu ve benim kasıklarım acıyordu der.
Bir evli arkadaşımız bayan yattığında çıplak göğüslerine bak sıfır hiçbirşey yok sadece başları inan gördüğümde korkmuştum bir bayanda bu nasıl olur diye.
Kuzenimin nişanlısı evet zayıf ama kuzenim memnun değil oğlan nişanlandı ama abla inşallah doğumlardan sonra kilo alır bu çok zayıf diye her seferinde ekliyor.
Biraz kilo erkeklerin hoşuna gidiyor. Hee bak gitmeyen erkeklerde var. Spor salonumuzun sekreterinin nişanlısı zayıf ol kolun olmasın zayıf ol topal ol yeterki zayıf ol diyormuş.
Bu derece takıntılı erkeklerde var. Benim sana tavsiyem atak ol tüm görevleri paylaşımda eşine bırakma hiç olmazsa çabanı görecektir. Bol bol ye iç ne diyelim benim hayalim yiyipte kilo almamak :) Ama böyle sorunlarda çıkabiliyor üzülüyorum.
Kuzenim bayan 10 küsür yıllık evliler artık sevişmelerinde eşi yeter yatma gelemiyorum dahi diyormuş. Çok vahim yani bildiğin robot yatacam adam evirip çevirecek hiç hoş değil cnm .. Erkekler yırtık ne istediğin bilen komut verebilen istediğini yaptırabilen ama yinede hanımlığını koruyan bayanları severler :)
çizelgede 103 kilo olarak görünüyorsunuz sanırım. doğrumu okudum.. kilo sağlık açısındanda zararlı bir şey. bence 103 kiloda fazla.nasıl aşırı zayıflık kötüyse buda öyle.
balık etine okey. ama iş obeziteye kadar giderse sağlıkta gider.
biraz kilo erkeklerin hoşuna gidebilir. balık eti olununca ancak.
.fazla kilo kalbe o kadar yük demektir.
ha aşırı zayıflıkta iyi değil. iyi olan normal olan ölçülerdir.
konu sahibi göğüsüm yok demiş. ama kiloda alsa genetik olan bir şey ne kadar büyür ki. bu mümkün değil.
Kıyafet işi olmadığını savunuyorum.
İşe gideceği bir sabah yine ben bornozla uyurken her tarafım kapalı resmimi çekmiş ve işe gidince bana göndermişti. Hoşuma gitti.
En basiti çay verirken bile eşime bluzun modeli rengi vs hiç farketmez az meme aramı görse hemen bir kaç laf atmasına sebebtir.
seksi gecelikler falanmi alayim?
ise yarar mi, hayatiimda hic oyle gecelik giymedim ,almadim. hata yapmisim demek.
hala alt ust pijamalarla..
tabi seksi gelmeyiz adama,arkasindan sayiyorumda hakli galiba
yorumların bir çoğuna katılıyorum
enerji ile alaklı insanın seksapalitesi
bide azıcık popo gögüs filan varsa
seksi durmamaya çalışmak sorun oluyor
örneğin ben
aynı boy eteği aynı dekolteyi başkası giyse göze batmaz
ben giyiyiyim dikkat çeker
aslında mizacen de sert biriyim ama
vücut nerejisimidir nedir anlamadım
millete seksi geliyor
yada erkek milletinde var böyle bir özellik
nerdeyse diyeceğim ki
asık suratı seksi buluyorlar
işin kötüsü de
seks konusu hayatımın ön noktalarında değil benim için
neyseki etrafı çok takan bir yapım yok
yoksa istediğim gibi giyinmek mümkün olmazdı
Sende yani onu hiç yapmadım,bunu hiç giymedim.Valla eşin haklı.Her erkek eşinde biraz seksilik ister,tabii sadece kendine dışarıya değil.Hala alayım mı diye sorma hemen git al :))) Sürekli ayılı pijamalarla uyuyorsan oğlan çocuğu demekte haklı kusura bakma.
Ah be canım erkeklere yaranılırmı.. ne yapsanda isteyecek bişey bulurlar. Bak ben 165 boyunda 47 50 kiloda seyreden enn fazla 53 e çıkan biriyim ama 53 olunca başlıyor kocam kilo aldın diye.vay be biz hatunu manken gibi aldık evleneli kaç ay oldu şimdiden kilo aldı diye.düşün yani okadar kilo takıntısı var.herkes çok zayıfsın diyo adam kilo alma diyo üstelik ölçülerimde olması gerektiği gibi...onun yüzünden, popoma kadar uzanan ipek gibi saçlarımı kestirdim evlenince ama peehh..oyüzden çokda kafana takma kendine özen göster bakımlı ve kadınsı ol kendini sev ki dışına yansısın.neşeli ve kendinden emin ol duyma umursama olumsuz sözlerini.almak istiyosanda bir iki kilo al ama sende istiyosan..
tesekurler cnm,bu bir kac haftadir cok zayifladim,onceden biraz topluydum yuzumden belli oluyordu ama yine ne kadar kilo alirsam alayim göguslerim buyumuyo,popom cikmiyobence kisayim diye kilo almaktan hic cekinme.bodur tavugu pilicten sayarlar diye bi soz var.:))cok kilolu degil ama balik etli gayet guzel durursun.
esine hak veriyorum aslinda.disardsn bakinca dolgun kadinlara bakiyorum ben direk.daha seksi buluyorum.mesela mankenleride seksi bulmuyorum ben.biraz kalcasi gogsu buyuk olanlari begeniyorum.
kafana takma bunu tabiki.her erkek icin karisi cok guzeldir.bunlari o da cok sorun etmiyodur.ama yeri gelince soylemis adam ne istedigini.biraz kilo alsan sana hayran olucak gibi.
tesekurler cnm,bu bir kac haftadir cok zayifladim,onceden biraz topluydum yuzumden belli oluyordu ama yine ne kadar kilo alirsam alayim göguslerim buyumuyo,popom cikmiyo
bende hep bakiyorum biraz kilolu poposu yuvarlak ,bisey giydiginde goguslerinin catali gorunenlere malesef
kisa sacmi seviyordu? yazik uzuldum saclarina. tesekkur ederim morel veren yorumun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?