daha sexy olabilirsin?

Hal ve hareketler de onemli tabii. Ama samimi olmak gerekirse popo, gogus, vucut kivrimi olmayan dumduz bir vucut da seksi degil erkeklere gore. Bana gore bile guzel bir goruntu degil. Bu da bir gercek. Yani kadin dedigin kadin gibi olacak. Bizi fizik olarak erkekten ayiran seyler bunlar zaten. Kocan bana kalirsa erkeklerin istedigi seyi durustce soyleme cesareti bulmus sadece. Dedikleri garip degil. Sopa gibi vucudu hangi erkek seksi bulur ki... Dogruya dogru.

Insanlar bunun icin estetige bu kadar para dokuyor zaten. Boyle bir istegin yoksa, seksi kiyafetler, biraz isve cilveyle arayi kapatabildigin kadar kapatabilirsin.

Ah be canım erkeklere yaranılırmı.. ne yapsanda isteyecek bişey bulurlar. Bak ben 165 boyunda 47 50 kiloda seyreden enn fazla 53 e çıkan biriyim ama 53 olunca başlıyor kocam kilo aldın diye.vay be biz hatunu manken gibi aldık evleneli kaç ay oldu şimdiden kilo aldı diye.düşün yani okadar kilo takıntısı var.herkes çok zayıfsın diyo adam kilo alma diyo üstelik ölçülerimde olması gerektiği gibi...onun yüzünden, popoma kadar uzanan ipek gibi saçlarımı kestirdim evlenince ama peehh..oyüzden çokda kafana takma kendine özen göster bakımlı ve kadınsı ol kendini sev ki dışına yansısın.neşeli ve kendinden emin ol duyma umursama olumsuz sözlerini.almak istiyosanda bir iki kilo al ama sende istiyosan..

Son düzenleyen: Moderatör:
Esin direk kilo demiş sen aslında onu baştan çıkaracak şeyler söylemişsin "seni is kiyafetlerinin içinde sexi buluyorum"gibi Bir kere popo icin kiloya gerek yok canım evde yapacağın birkac popo egzersizi yeterli olur anladigim kadariyla metebolizman da hızlı bir kaç ayda güzel popon olur spor istahta açar biraz kiloda alırsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence kisayim diye kilo almaktan hic cekinme.bodur tavugu pilicten sayarlar diye bi soz var.:))cok kilolu degil ama balik etli gayet guzel durursun.
esine hak veriyorum aslinda.disardsn bakinca dolgun kadinlara bakiyorum ben direk.daha seksi buluyorum.mesela mankenleride seksi bulmuyorum ben.biraz kalcasi gogsu buyuk olanlari begeniyorum.
kafana takma bunu tabiki.her erkek icin karisi cok guzeldir.bunlari o da cok sorun etmiyodur.ama yeri gelince soylemis adam ne istedigini.biraz kilo alsan sana hayran olucak gibi.

çizelgede 103 kilo olarak görünüyorsunuz sanırım. doğrumu okudum.. kilo sağlık açısındanda zararlı bir şey. bence 103 kiloda fazla.nasıl aşırı zayıflık kötüyse buda öyle.
balık etine okey. ama iş obeziteye kadar giderse sağlıkta gider.
biraz kilo erkeklerin hoşuna gidebilir. balık eti olununca ancak.
.fazla kilo kalbe o kadar yük demektir.
ha aşırı zayıflıkta iyi değil. iyi olan normal olan ölçülerdir.
konu sahibi göğüsüm yok demiş. ama kiloda alsa genetik olan bir şey ne kadar büyür ki. bu mümkün değil.

kesınlıkle katılıyorum okycyım 103 kılo malesef asırı kılo demek ben 90 kılo ıken bırak sexılık oramdan buramdan tasan yaglardan kıvrımım varmı yokmu onu bıle bılmıordum . evet nasıl asırı zayıflık ıyı deılse asırı kıloda ıyı deıl malesef . ben ne zaman 70 kıloya ındım benımde bel oyuntum varmıs bee dedım .. haa zayıfmı oldum hayır ama en azından kıvrımlarım cıkmıstı ortaya. en guzelı ıdeal kıloda olmak herseyden once saglık ıcın

benim kocam bunu yapsa sapık mısın be adam derim
bence sizin kocanızla alakalı sizin seksi olmanız...

herkeste değiştiği gibi gibi...

Seksiligin kivrimlarla alakasi yok!
Buz gibi olursa kadin iki kafa büyüklügünde olsa gögüsleri ne olacak veya kalcalari kivrimli olsa?

Olay konuya hakim olmaktir,buda istekli olup cekinmemek,esini tahrik etmek olabilir.

yorumların bir çoğuna katılıyorum
enerji ile alaklı insanın seksapalitesi
bide azıcık popo gögüs filan varsa
seksi durmamaya çalışmak sorun oluyor

örneğin ben
aynı boy eteği aynı dekolteyi başkası giyse göze batmaz
ben giyiyiyim dikkat çeker
aslında mizacen de sert biriyim ama
vücut nerejisimidir nedir anlamadım
millete seksi geliyor

yada erkek milletinde var böyle bir özellik
nerdeyse diyeceğim ki
asık suratı seksi buluyorlar

işin kötüsü de
seks konusu hayatımın ön noktalarında değil benim için
neyseki etrafı çok takan bir yapım yok
yoksa istediğim gibi giyinmek mümkün olmazdı

seksi gecelikler falanmi alayim?
ise yarar mi, hayatiimda hic oyle gecelik giymedim ,almadim. hata yapmisim demek.
hala alt ust pijamalarla..
tabi seksi gelmeyiz adama,arkasindan sayiyorumda hakli galiba

Sende yani onu hiç yapmadım,bunu hiç giymedim.Valla eşin haklı.Her erkek eşinde biraz seksilik ister,tabii sadece kendine dışarıya değil.Hala alayım mı diye sorma hemen git al :))) Sürekli ayılı pijamalarla uyuyorsan oğlan çocuğu demekte haklı kusura bakma.

cok sanslisin cnm.

kisa sacmi seviyordu? yazik uzuldum saclarina. tesekkur ederim morel veren yorumun icin

tesekurler cnm,bu bir kac haftadir cok zayifladim,onceden biraz topluydum yuzumden belli oluyordu ama yine ne kadar kilo alirsam alayim göguslerim buyumuyo,popom cikmiyo
bende hep bakiyorum biraz kilolu poposu yuvarlak ,bisey giydiginde goguslerinin catali gorunenlere malesef

hapı falan napcan tatlım on gün boyunca sabah akşam birer bardak ada çayı göğüs ve dudak dolgunlaştırır benden sana ufak bir tavsiye :)) ayrıca minimiinnak gecelikleri de aldın mı tamamdır:)

Bir şey soracağım evde eşinin yanında nasıl giyinirsin? galiba kendine biraz özen göstermeni bekliyor senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…