daha sexy olabilirsin?

Herkesin kendi fikri ama ya popo ya göğüs olacak bir kadında.
Bahsedilen kilo değil . Şekli .
Ama bu demek değil ki, olmayanlar sexy olamaz.
Yani genelleme yapmak yanlış olur :)

vala canm bn şuan 54 üm kg vermeye çalışıyorum boyumda turkiye standartlarına göre uzun sayılır popo doguştan var bnde kilo versemde duruyor gögsüm yoktu gidip slikon taktırdım madem eşin sana erkek çocugu gibisin diyor kıysın paraya slıkon taktırsın kilona glince gayet iyi boyuna göre ama squat yapabilirsin kalçan için netten araştırıp ama sexi gecelik giymeyi dene erkekler severler :)

ben oldum olası basenlerime gıcık olurum göguslerım dolgun popo baya baya var... 59 kiloyum bel ince sözde ama göbek falan aldı basını gitti su son aylarda... ben kendme aynada bakamazken , aldıgım kılolara uyuz olurken erkek arkadasım 4 köse. selülitler olustu farkında msn cok cirkn diyorum. adam bana acık acık yatakta kim kimin selülitini fark etmiş. önemli olan ele avuca gelen vucut. kalcanı tutunca benim hissettgm önemli. sakın kilo verme olay cıkarırım dedi yok ya biz bayanlarla erkekler aynı seyi istemiyoruz onu anladım. biz zayıf fit vucut isterken adamlar ele avuca gelen seylerle ilgileniyor... kilo al canım demekki seninkide gögüs+popo sever...

Oglan cocugu gibi :)) benzetme gzlmis.tatlim boyun kisa ise kesinlikle kilo alma.bu islerin kiloyla alakasi yok cunku.gunluk disari ciktiginda bile topuklu ayakkabi vazgecilmezin olsun.en onemle detay bu bir.ikincisi cilveli olman lazim.guzel guzel alisveris yap ozel zamanlarinizds giymek icin.esin eve geldiginde el sakasi gibi degil ama temaslar iyi olur.bide saclar cok onemli onunla konusurken saclarina bakislarina bi anlam kat.arada saclarinla oyna falan.tecrubeyle sabit bunlar daha cokta fazla detaya girmek istemiyorum :)) esim beni cok seksi bulur.ve bu yuzden cok kiskanctir.iyi biseyde degil aslinda ama gozu disarda degil.ben onun nelerden hoslandigini cabuk analiz ediyorum mesela.ama buda elbise gibi ustunde sahte durdummu bi anlami yok malesef..

bu arada boyumda cok kisa zaten,1:58. 2 cm daha kisa olsam cuce diye yazacak yani kimligimde!!
eh bu boya nasil kilo alayim da sexy olayim ben?

Benim boyum 1.50, kilom 45... Cüce falan da değilim bildiğin minyonum. Kemiklerim de ince. 31 yaşındayım ama beni tanımayanlar "kaça gidiyorsun bakiyim sen" diyor. Ama eşim bu halime bayılıyor. Küçücüksün istediğimi yapıyorum daha ne olsun diyor Bakışlarımdan ayaklarıma kadar ayrı ayrı bayılır. Kendisi uzun boylu. Bu fizikle alakalı birşey değil. Ama neyle alakalı ben de bilmiyorum.

canm bu erkeklere ne yapsan yranamazssn bnde zayfm ama goguslerm fıgımı cok begenırdı esım bnda ılla fzık deıl ıcten gelerek bastan cıkarmak onemlı:)

Canım vücut yapısı önemli, eğer ki bir insanın yapısında yoksa yoktur, bunun kilo almakla bir ilgisi yok bence. Ama giyim kuşamla bunu değiştirebilirsin. Ben bekarım ama evli arkadaşlarımla bazen alış verişe çıkıyoruz, aman Allah'ım neler neler alıyorlar. Nasıl giyiyorsun bunu diyorum, eşim seviyor, onun için ne olsa giyerim diyorlar. Biraz dikkat et bu tarz şeylere, zaten bakımlı bir kadınmışsın, biraz da böyle deli dolu şeyler giy. Aşk-ı Memnu'da Bihter'in gecelikleri filan vardı Bence bu daha mantıklı bir çözüm, kilo almak iyi bir şey değil. Hem sağlığın açısından, hem de bence zayıf kadın daha çekici. Tabii iskeletor gibi de olmamak lazım

Bende Zayıftım kilo alamıyordum ama doğumdan sonra herşey değişti merak etme eninde sonunda kilo senle geliyor boşver şimdi tadını çıkar..kilo almadan o sorunu halletmeye bak

bnce fazla kılo tam tersı seksı durmaz seksılıgın kıloyla alakası yok ki hem. valla bı arkadasımla bulustum gecen boyu 150 var mı bılmıyorum gercekten kısaydı ve balık etlı gercekten ıyı olmuyo kılo kısa boyda tabı cok zayıflıkta ıyı deıl

Bir kot bir gömlek giyinsem yine sekdi bulur sevgilim beni .
170 boyum 56 kilom var .
Tüm kilo bacaklarda kalcada olunca hoş duruyor

bence bu olay tamamen zevk meselesi. kimi zayıf kimi balık etli kızları çekici bulur ve tercih eder.

nasıl ki her kadının zevki ayrı. mesela ben erkekte kilodan hiç hoşlanmam biraz fazlalık bile rahatsız eder, bazı kızlar gibi kaslı erkekleri falan da öyle çekici bulmam.

bana ters gelen senin kocan madem seni çekici bulmuyordu niye evlendi? saçma olan bu.

madem zevki o yöndeydi öyle biriyle evlenseydi.

bence sen halinden memnunsan hiç değişmeye çalışma.

beğenmeyen çeksin gitsin.

ayrıca bence her erkek aşık olduğu kadını çekici bulur. eşinin sana aşık olduğuna emin misin?

Ben %100 katiliyorum soylediklerinize.

Zevkimiz de ayni sanirim, kasli erkek vs bana gore degil. Kadinlarda da zerafetten hoslanirim, mesela Bihter in her seyini cok cekici bulmusumdur, tavirlarini, giyimini, tipini

Boyun kaç ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haticeyi geçip netçeye gelirsek sizi sexy bulmuyor, hele bir erkek böyle sayma dökmelere girmişse...

sevgisinden cok eminim cnm. aslinda hic bi erkege guvenilmez ama,acayip derecede cok guveniyorum,askina sevgisine..

ben boylede seviyorum ama söyle olda da fena olmaza getirdi lafi. arkadaslar hakli hangi erkek memesiz ve poposuz bir kadin ister ki ..
ama asksevgi bunlarda hic bir sorunumuz yok.

biraz kilodan bir şey olmaz zaten ilk gögüsleriniz alır ve sonra popo ve ortada sorun kalmaz

Bence canm boyun kısa sayılmaz..ama biraz kilo alırsan bende daha iyi olacağını düşünüyorum..çünkü ben kilo aldım ve göğüslerimde büyüdü, bu bile etkili oldu diyim sana..ayrıca eşine bu konuda kızma, doğru bir şekilde söylemiş, bunu söylemeyipte ona buna bakan erkekler eşinin güvenini zedeleyen nice erkekler var..benm boyum senden de kısa. ama eşim kendimle barışık olmayı öğretti bana.kendi de uzundur. ayrıca seksilik derken bence tamamen fiziki konuda demiş gibi geldi. bir de evet giysi konusuna katılıyorum..kesinlikle faydalı...

biraz kilodan bir şey olmaz zaten ilk gögüsleriniz alır ve sonra popo ve ortada sorun kalmaz

alicam kilo ,herifimin hosuna gitsinde gerisi bos demi. silikon taktirmayida istiyorum ama bilmiyorum. bu gogus popo isinide ben cikardim o.bisey demedi sadece kilo al ele gel dedi
ama bu da gogus falan demek bence
nerem ele gelecek sonucda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…