- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
alicam kilo ,herifimin hosuna gitsinde gerisi bos demi. silikon taktirmayida istiyorum ama bilmiyorum. bu gogus popo isinide ben cikardim o.bisey demedi sadece kilo al ele gel dedi
ama bu da gogus falan demek bence
nerem ele gelecek sonucda
Anlamıyorum konu sahibi seksi değilim diye dert yanıyor bazı arkadaşlar da yok şöyle seksiyim yok böyle seksiyim diye anlatıyor. Nispet mi yapıyorsunuz anlamadım ki. :44:
Hele birisi yazmış kuzeni nişanlısı zayıf diye dert yanıyormuş. Gitsin zayıf olmayanla nişanlansın o zama. Ne cins insanlar var.
Konu sahibi eğer avatarınıza koyduğunuz resimler size aitse bence çok hoş bir kadınsınız.
Beni oglan cocugu gibi goruyosan benle evkendigine gore homosun demek lazim ama.neyse.canim kilo alamiyosan zorlama derim.bence goguslerine ve popona silikon yaptir.millet kilo vereyim diye ugrasiyo sen kilo almaya calisiyosun.bebek mamasida kilo adirir aptamil falan.
seksi gecelikler falanmi alayim?
ise yarar mi, hayatiimda hic oyle gecelik giymedim ,almadim. hata yapmisim demek.
hala alt ust pijamalarla..
tabi seksi gelmeyiz adama,arkasindan sayiyorumda hakli galiba
çizelgede 103 kilo olarak görünüyorsunuz sanırım. doğrumu okudum.. kilo sağlık açısındanda zararlı bir şey. bence 103 kiloda fazla.nasıl aşırı zayıflık kötüyse buda öyle.
balık etine okey. ama iş obeziteye kadar giderse sağlıkta gider.
biraz kilo erkeklerin hoşuna gidebilir. balık eti olununca ancak.
.fazla kilo kalbe o kadar yük demektir.
ha aşırı zayıflıkta iyi değil. iyi olan normal olan ölçülerdir.
konu sahibi göğüsüm yok demiş. ama kiloda alsa genetik olan bir şey ne kadar büyür ki. bu mümkün değil.
kesınlıkle katılıyorum okycyım 103 kılo malesef asırı kılo demek ben 90 kılo ıken bırak sexılık oramdan buramdan tasan yaglardan kıvrımım varmı yokmu onu bıle bılmıordum . evet nasıl asırı zayıflık ıyı deılse asırı kıloda ıyı deıl malesef . ben ne zaman 70 kıloya ındım benımde bel oyuntum varmıs bee dedım .. haa zayıfmı oldum hayır ama en azından kıvrımlarım cıkmıstı ortaya. en guzelı ıdeal kıloda olmak herseyden once saglık ıcın
alicam kilo ,herifimin hosuna gitsinde gerisi bos demi. silikon taktirmayida istiyorum ama bilmiyorum. bu gogus popo isinide ben cikardim o.bisey demedi sadece kilo al ele gel dedi
ama bu da gogus falan demek bence
nerem ele gelecek sonucda
Ben hem kilonun , vücut hatlarının, hem tavırların etkili olduğunu düşünüyorum.
Ben bile bayan olarak çok zayıf bayanları değil balık etli bayanları hoş buluyorum..
Erkeklerin de genelinde ele gelsin algısı var sanırım..
Ama sen gecelikler bu zayıflıkla bana yakışmaz, içini doldurmam diyorsun ya hani
ben de butlarımdan ötürü giymeye çekinirim.
Ortası karar işte.. Bir kaç kilo almaya çalışsan sen de kendini daha güzel hissedersin bence..
Aklıma gelmişken bir arkadaşımda aşırı zayıflıktan doktora gitti.. Ama bölümü neydi bilemiyorum. O kızda da alt beden kilo alıyordu sadece üst beden hiç almıyormuş. Doktor kardiyo önermiş kas çalışmalısın demiş.. Toparladım falan diyordu bahsediyordu. Öyle birşeyler denesen cnm araştırsan hem kilo almayı istemiyorsun ya kas oranını artırırsın daha iyi durur belki ..
kizlar birde esim boyle bir mesaj atti.
" sade kek güzeldir,ama uzerine kakao sos dokersen daha guzel olur. ama sorun deyil ben sadede yerim hayat boyu,birazcik sos fena olmaz ama"
iyi geceler.
Dün gece esimle yazisiyorduk(gececi calisiyor)
konu cinsellige geldi iste
ben seni is kiyafetlerinle cok sexy buluyorum dedim..
sonra ben ona sordum sen beni sexy buluyormusun diye..
biraz daha sexy olabilirsin,kilo alabilirsin belki o zaman biraz ele gelirsin falan sayd boyle baya,oglan cocugu bile dedi bana. Simdi ben cok zayifim ne goguslerim,ne baska popo var. illa.kilolumu olmam lazim sexy olmak icin. bu ozelliklere sahipken oglan cocugumu oluyorum simdi? off cok sacma bir muhabbet biliyorum..
Ben %100 katiliyorum soylediklerinize.
Zevkimiz de ayni sanirim, kasli erkek vs bana gore degil.Kadinlarda da zerafetten hoslanirim, mesela Bihter in her seyini cok cekici bulmusumdur, tavirlarini, giyimini, tipini
ben dunyanin en seksi karisiyam diye gezicem ortada en son
kilo alayim alayim da oda kolay degil.
ne kadar zor bu erkekleri memnun etmek!!!
1.60 boyunda 75 kiloyum ve eşim hep alay eder kilomla.. üzerimi değişince görmesin. "yağ tulumu" mu olmam, "şekilsiz" mi olmam.. kuru tahta olmayı tercih ederdim.maşallah özgüne bak hele :) dediğin gibi sexi olmak içten gelen bi şeydin illa dış görünüş önemli değildir.ama erkekler daha çok nasıl desem ele avuca gelsin isterler.biraz da o yüzden balık etliler revaçtadır erkekler için
kizlar birde esim boyle bir mesaj atti.
" sade kek güzeldir,ama uzerine kakao sos dokersen daha guzel olur. ama sorun deyil ben sadede yerim hayat boyu,birazcik sos fena olmaz ama"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?