daha sexy olabilirsin?

Anlamıyorum konu sahibi seksi değilim diye dert yanıyor bazı arkadaşlar da yok şöyle seksiyim yok böyle seksiyim diye anlatıyor. Nispet mi yapıyorsunuz anlamadım ki. :44:

Hele birisi yazmış kuzeni nişanlısı zayıf diye dert yanıyormuş. Gitsin zayıf olmayanla nişanlansın o zama. Ne cins insanlar var.

Konu sahibi eğer avatarınıza koyduğunuz resimler size aitse bence çok hoş bir kadınsınız.

Beni oglan cocugu gibi goruyosan benle evkendigine gore homosun demek lazim ama.neyse.canim kilo alamiyosan zorlama derim.bence goguslerine ve popona silikon yaptir.millet kilo vereyim diye ugrasiyo sen kilo almaya calisiyosun.bebek mamasida kilo adirir aptamil falan.

ay cok tesekur ederim

haha cok guldum cnm ilk cumleye. dogru bi bakima. tesekurler

Eşin ele gelmekten bahsettiğine göre biraz balıketli olmanı istiyor.
Birkaç kilo alırsan daha dolgun olabilirsin.
Seksi gecelikler giyemiyorsan bile en azından iççamaşırlarının biraz süslü,dantelli olmasına özen gösterebilirsin.
Hiç değilse giyinip soyunurken hoş bir görüntü olur.
Kalıplı sütyenler var,güzel kıvrım veriyor,onlardan alabilirsin.

seksi gecelikler falanmi alayim?
ise yarar mi, hayatiimda hic oyle gecelik giymedim ,almadim. hata yapmisim demek.
hala alt ust pijamalarla..
tabi seksi gelmeyiz adama,arkasindan sayiyorumda hakli galiba

evet canım öyle şeyler al.hem senin için bi değişiklik olur hem de bakalım ne tepki verecek onu görürsün.eğer beğenirse zaten sen de taktiği kapmış olursun.daha dikkat edersin bu tarz şeylere önem verirsin daha çok alışveriş yaparsın bi de erkekler böyle biraz da eşlerinin yanaşmasını bekler.yani her şeyi ondan bekleme biraz da sen yanaşıver yanına.

Evet kilo sağlık açısından zararlı ve açtığım konularıda takip edip o şekilde yorumlarsanız sevinirim. Çok şükürki vücut kitlemin 57 kilosu kas bunu ergenliğimden bu yana yaptığım sporlara borçluyum zira yoğun oranda kas olunca öyle fırlamış ordan burdan fırlamış birşeyler görünmüyor.

80 kiloya indiğimde eşim çok ufaldın azcık toparla diye ikazda bulunuyor. Çocuk gibi kalıyorum yanında çünki eşimde 120 kilo ve 195 boyunda onunda öyle hoşuna gidiyor demekki. Belirteyim meme dokusu yağdan oluşur. He yokmu elbet var 50 kiloda çok iyi göğüslere sahip tanıdıklarım var bu tamamen genetiktir cnm..

Tebrik ederim ne güzel zayıflamışsın öncelikle ama sana katılmıyorum. Kıvrımlarla alakalı değildir seksilik bak seksapelite diye birşey var kadın istediği kiloda olsun isterse 90 60 90 olsun bunu karşı tarafa yansıtamadıktan cilvesini yapmadıktan sonra o kıvrımıda yiyim ben iki kilo olarak alıyım içeri :)

alicam kilo ,herifimin hosuna gitsinde gerisi bos demi. silikon taktirmayida istiyorum ama bilmiyorum. bu gogus popo isinide ben cikardim o.bisey demedi sadece kilo al ele gel dedi
ama bu da gogus falan demek bence
nerem ele gelecek sonucda

Aklıma gelmişken bir arkadaşımda aşırı zayıflıktan doktora gitti.. Ama bölümü neydi bilemiyorum. O kızda da alt beden kilo alıyordu sadece üst beden hiç almıyormuş. Doktor kardiyo önermiş kas çalışmalısın demiş.. Toparladım falan diyordu bahsediyordu. Öyle birşeyler denesen cnm araştırsan hem kilo almayı istemiyorsun ya kas oranını artırırsın daha iyi durur belki ..

Ben hem kilonun , vücut hatlarının, hem tavırların etkili olduğunu düşünüyorum.
Ben bile bayan olarak çok zayıf bayanları değil balık etli bayanları hoş buluyorum..
Erkeklerin de genelinde ele gelsin algısı var sanırım..

Ama sen gecelikler bu zayıflıkla bana yakışmaz, içini doldurmam diyorsun ya hani
ben de butlarımdan ötürü giymeye çekinirim.
Ortası karar işte.. Bir kaç kilo almaya çalışsan sen de kendini daha güzel hissedersin bence..

hemfikirim,balık etli olsun benim olsun
azıcık ye sende konu sahibi,sexy ollll

dogru diyosin cnm bi arastirayim

kizlar birde esim boyle bir mesaj atti.

" sade kek güzeldir,ama uzerine kakao sos dokersen daha guzel olur. ama sorun deyil ben sadede yerim hayat boyu,birazcik sos fena olmaz ama"

" sade kek güzeldir,ama uzerine kakao sos dokersen daha guzel olur. ama sorun deyil ben sadede yerim hayat boyu,birazcik sos fena olmaz ama"

Bence esinizin yaptigi iyi bir şey aslında..

Erkekler fazla acik sozluler ama bu sizin için avantaj....
sonucta samimi olmadigi cümleler kurmamis size bu şekilde acik olması kendinizi onun gözünden değerlendirmenizi saglar...

Esiniz sevmiyor hoslanmiyor seksi bulmuyor olamaz ki su msji anlatiyor zaten herseyi...

Sadece bir kaç degisiklikten hoslanacagini belirtmis ...

sacın basını yap
ıc gıyımını deyıstır
bende zayıfım senın gbıyım :)))) cıdden senın arzulaman ıstemen
tutku vs gbı kavramlar onemlı
yataga gırerkende güzel bı parfum (lancome la vie ) şekerlı ya da aromatık kokular bu dedıklerımı yap bı :)

Ben %100 katiliyorum soylediklerinize.

Zevkimiz de ayni sanirim, kasli erkek vs bana gore degil. Kadinlarda da zerafetten hoslanirim, mesela Bihter in her seyini cok cekici bulmusumdur, tavirlarini, giyimini, tipini

aynen bence de zayıf kadınlar daha zarif, asil, modern ve genç duruyorlar.

zevk meselesi tabi.

1.60 boyunda 75 kiloyum ve eşim hep alay eder kilomla.. üzerimi değişince görmesin. "yağ tulumu" mu olmam, "şekilsiz" mi olmam.. kuru tahta olmayı tercih ederdim.
tabi seksi olmanın kiloyla alakası yok. kilo var ama seksilik 0 .

canım bende aynı boydayım seninle kilomda senden düşük ama kendimi iyi hissediyorum sevgilimde çok beğeniyor her zaman söyler sexiliğin boyla alakası olduğunu düşünmüyorum ayrıca çokta zayıf değilsin bence ama tabi kiloyu nerden aldığınada bağlı benim kalçam kilo alır şuanda 158 boyundayım kilom 43 kalçam 90 eşinde iyi bir şey yapıyor bence açıkça söylüyor yani kötü bi durum değil inan bana sen kendine güzel gecelikler alsan makyaj filan bence gayet iyi olabilirsin adam farkılık istemiş anladığım kadarıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…