- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
Nur yerlitaş misali. Kadının eli kolu öyle bir hallerdeki yani bide fiziği güzel olsa eyvahlar olsun :)Sexy olmanin fizikle bi alakasi yok bence icten gelen bisey o yapabilmek onemli. Benim vucudum iyi ama nitekim icimde yok kocama bile sexy kiyafetler giyiyorum ama icraate gelince icimden gelmio monotonlasiorum. Yani demem o ki olay dista degil ictearkadasim 101 kiloydu ama hal hareket edalar bakislar... erkekler onun icin deli olurdu:) dusun artik:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi geceler.
Dün gece esimle yazisiyorduk(gececi calisiyor)
konu cinsellige geldi iste
ben seni is kiyafetlerinle cok sexy buluyorum dedim..
sonra ben ona sordum sen beni sexy buluyormusun diye..
biraz daha sexy olabilirsin,kilo alabilirsin belki o zaman biraz ele gelirsin falan sayd boyle baya,oglan cocugu bile dedi bana. Simdi ben cok zayifim ne goguslerim,ne baska popo var. illa.kilolumu olmam lazim sexy olmak icin. bu ozelliklere sahipken oglan cocugumu oluyorum simdi? off cok sacma bir muhabbet biliyorum..
Nur yerlitaş misali. Kadının eli kolu öyle bir hallerdeki yani bide fiziği güzel olsa eyvahlar olsun :)
sadece kilo almakla alakalı değil tabiki ki..ama erkek dokununca biraz ele gelsin istiyor..eşimin dediğine göre çok zayıflık ilgisini çekmiyormus değdiğinde et hissetmek istermiş erkek.eğer kilo alamıyorsan bi diyetisyenden destek alarak biraz kilo alabilirsin nacizane düşüncem..iyi geceler.
biraz daha sexy olabilirsin,kilo alabilirsin belki o zaman biraz ele gelirsin falan sayd boyle baya,oglan cocugu bile dedi bana. Simdi ben cok zayifim ne goguslerim,ne baska popo var. illa.kilolumu olmam lazim sexy olmak icin. bu ozelliklere sahipken oglan cocugumu oluyorum simdi? off cok sacma bir muhabbet biliyorum..
evet.yalnız türk erkekleri değil dünya erkekleri kilolu kadını seksi bulur..bi yerde okumuştum..doğruda hani..iyi geceler.
Kusura bakma benim boyum 1.52 cüce mi oluyorum ?bu arada boyumda cok kisa zaten,1:58. 2 cm daha kisa olsam cuce diye yazacak yani kimligimde!!
eh bu boya nasil kilo alayim da sexy olayim ben?
Yabancı ülkelerde boyle bir durum var.Kusura bakma benim boyum 1.52 cüce mi oluyorum ?
Bence siz seksi olmadan önce anlayışınızı estetikleştirin.
kompleks degil bu yabancı ülkede yaşamıyorum.Yabancı ülkelerde boyle bir durum var.
Belli bir boyun altında iseniz kimliginize isleniyor. Bunu kast etmis. Hemen kompleks yapmaya gerek yok.
kompleks degil bu yabancı ülkede yaşamıyorum.
Şahsen cüce olarak akledilmesi bile bana ters
Gercekten cuce diye belirtiliyor kimlik vs pasaportta. O yuzden.kompleks degil bu yabancı ülkede yaşamıyorum.
Şahsen cüce olarak akledilmesi bile bana ters
Boy kompleksim hiç olmadı hanımefendi hiç..konu sahibi yurt dışında yaşıyor ya o yüzden öyle yapmış ...Boy hakkında kompleksiniz olmasa ,cüc miyim ben diye burda ayar vermeye kalkmazsınız diye düşünüyorum :) Konu sahibinin de boyu kısaymış yani ben uzunum kısalar cüce dememiş ...
Bunu bilmiyordum hımm..Almanlar da ilginçGercekten cuce diye belirtiliyor kimlik vs pasaportta. O yuzden.
Boy kompleksim hiç olmadı hanımefendi hiç..
Ben almanya'da neler olup neler bittigini kimlige nasıl işlendigini bilemem,şahsen bilsem de farketmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?