daha sexy olabilirsin?

Nur yerlitaş misali. Kadının eli kolu öyle bir hallerdeki yani bide fiziği güzel olsa eyvahlar olsun :)

kilolu değil, normal kiloda olursanız daha iyi görünebilirsiniz.
açıkçası ben böyle kilo al- kilo ver dayatmalarını sevmem. ayrıca eşiniz sizi böyle görüp beğenmiş, bunda da haklısınız fakat siz o soruyu sorunca, eşiniz de fırsat bu fırsat deyip fikrini söyleyivermiş.

açıkçası ben de kadınsı hatları daha çekici bulurum.

vücut sizin, karar sizin.

Nur yerlitaş misali. Kadının eli kolu öyle bir hallerdeki yani bide fiziği güzel olsa eyvahlar olsun :)

Aynen..! Sen Nurella'yı örnek al kendine..
Kadın hem kilolu, hemde yerinden kalkmadan kendi kendine sexy klipler çekiyor..
Metallica'yı bile sexy yaptı yani, düşün.!
Ayrıca erkekler yuvarlak hatları daha çok beğenir.. Çok zayıfsanız birkaç kilo almaya çalışın.!
.

Her kilolu sexy olsa gun teyzelerinin verdigi firikikker, penye bluzlerinin uzerinden gozuken meme uclari konusulurdu.. kisa boya kilo hic mi hic yakismaz. Ayrica gogus de kiloyla olacak sey degil. He bak hamileyken oyle bi sisiyor ki gogusler.. ben kilo vermeme ragmen iki beden buyudu goguslerim. Tamamen hormonal..

Merhaba ben 2 cocuk annesiyi annelik ayri kadinlik ayri yani cok geceliklerim var yirtici olmak lazim enazindan gostermek lazim ve buna karsiliksiz kalmaz.

Kilo seksi yapmaz kadini.ama kalcasi ve gogusu olmali bence bir kadinin...
Bu demek değil obez insanlar guzel..ama hafif kalca yakisir kadina..bende erkek olsam cok zayif begenmezdim.orta olmali.bir kac kilo alabilirsin..goguse yapicak birsey yok .silikon disinda..

sorun seksi olmaksa ve eşinde kilo ile ilgili olduğunu düşünüyorsa demekki görselliğe önem veriyor çok kilo alıncada zayıflasan seksi olursun derse şaşırmam. sende bu halinle giysi hilelerine başvuracaksın seni en şişman gösteren seksi kıyafetle çıkacaksın kocanın karşısına kilo mu aldın biraz filan desin vardır vücut tipine göre şişman gösteren şeyler

sadece kilo almakla alakalı değil tabiki ki..ama erkek dokununca biraz ele gelsin istiyor..eşimin dediğine göre çok zayıflık ilgisini çekmiyormus değdiğinde et hissetmek istermiş erkek.eğer kilo alamıyorsan bi diyetisyenden destek alarak biraz kilo alabilirsin nacizane düşüncem..

evet.yalnız türk erkekleri değil dünya erkekleri kilolu kadını seksi bulur..bi yerde okumuştum..doğruda hani..

Bunun herkese gore tek tanımı yoktur kı.bırı beyaz gomlek gıyer ıkı dugme acık bırakır seksı olur,aynı gomlegı baskası gıyer alaturka olur,her an ayse teyzenın kızının mahalle dugunune gıdecek gıbı.bu yuzdendır kı moda ınsanın kendıne yakısanı gıymesıdır.

bence adam zaten seksi buluyo.bikaç kilo alsan daha iyi olur demiş.herkes konuyu unutup, kendini övme amacı güttüğü içinmi bilemiyorum artık, ben şöyle seksiyim sende böyle yap falan demiş ama adamın mesajından anlaşılıyoki kilo aldığında daha seksi bulcak.hepsi bu.

Kusura bakma benim boyum 1.52 cüce mi oluyorum ?

Bence siz seksi olmadan önce anlayışınızı estetikleştirin.
Yabancı ülkelerde boyle bir durum var.
Belli bir boyun altında iseniz kimliginize isleniyor. Bunu kast etmis. Hemen kompleks yapmaya gerek yok.

kompleks degil bu yabancı ülkede yaşamıyorum.

Şahsen cüce olarak akledilmesi bile bana ters

konu sahibi yurt dışında yaşıyor ya o yüzden öyle yapmış ...Boy hakkında kompleksiniz olmasa ,cüc miyim ben diye burda ayar vermeye kalkmazsınız diye düşünüyorum :) Konu sahibinin de boyu kısaymış yani ben uzunum kısalar cüce dememiş ...

Boy kompleksim hiç olmadı hanımefendi hiç..

Ben almanya'da neler olup neler bittigini kimlige nasıl işlendigini bilemem,şahsen bilsem de farketmez..

Boy kompleksim hiç olmadı hanımefendi hiç..

Ben almanya'da neler olup neler bittigini kimlige nasıl işlendigini bilemem,şahsen bilsem de farketmez..

İyi de sizin bilmemeniz veya sizin için bir şey farketmemesi o konuda herhangi bir yenilik getirmiyor ki ..Konu sahibi başına gelebilecek ihtimali söylemiş aman neyse yaa zaten konu eski ..Ben de siz komplekslisiniz demedim zaten ..iyi akşamlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…