- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
kizlar birde esim boyle bir mesaj atti.
" sade kek güzeldir,ama uzerine kakao sos dokersen daha guzel olur. ama sorun deyil ben sadede yerim hayat boyu,birazcik sos fena olmaz ama"
sacın basını yap
ıc gıyımını deyıstır
bende zayıfım senın gbıyım :)))) cıdden senın arzulaman ıstemen
tutku vs gbı kavramlar onemlı
yataga gırerkende güzel bı parfum (lancome la vie ) şekerlı ya da aromatık kokular bu dedıklerımı yap bı :)
canım bende aynı boydayım seninle kilomda senden düşük ama kendimi iyi hissediyorum sevgilimde çok beğeniyor her zaman söyler sexiliğin boyla alakası olduğunu düşünmüyorum ayrıca çokta zayıf değilsin bence ama tabi kiloyu nerden aldığınada bağlı benim kalçam kilo alır şuanda 158 boyundayım kilom 43 kalçam 90 eşinde iyi bir şey yapıyor bence açıkça söylüyor yani kötü bi durum değil inan bana sen kendine güzel gecelikler alsan makyaj filan bence gayet iyi olabilirsin adam farkılık istemiş anladığım kadarıyla :)
1.60 boyunda 75 kiloyum ve eşim hep alay eder kilomla.. üzerimi değişince görmesin. "yağ tulumu" mu olmam, "şekilsiz" mi olmam.. kuru tahta olmayı tercih ederdim.
tabi seksi olmanın kiloyla alakası yok. kilo var ama seksilik 0 .
yanlış anlama sakın cnm boy biraz kısa olunca kilo da normalden bile fazla duruyo.bende de o sorun var.biraz kısayım bende malesef kilom da biraz var ama ben kendimle barışığım.eğer kilo sağlığı tehdit ediyorsa sorun var demektir.aksine kuru tahta olmak da iyi bişi değil.benim ev arkadaşımın ablası çok zayıf tahta gibi.evli ama hamilelik konusunda sorun yaşadı ve halen yaşıyo.yani ne kuru tahta olmak güzel ne de kilolu olmak.ortası balık etli olacan
yok yanlış anlamıyorum kilo konusunda fazlalığımı kabul ediyorum doğum sonrası +10 kaldı üzerimde, zaten spor yapıyorum diyet yapmaya çalışıyorum-vermek için çabalıyorum. ama ben ilk evlendiğimde 64 kiloyken bile kilom alay konusuydu.
sen baya zayifmissin cnm,dediklerini uygulayacagim
ben de aynen öyle kestireceğim .Resmimi yüklerim ,Cidden güzel model .Kocanız zevkliymiş .Evet kısa hemde nasıl kısa seviyo böyle halle bery modeli. Bnde tam tersine uzun saç seveerim veokadarda uzatmıştm. Ama işte benim kocacım cins bende ne varsa aksi zevk sahibi..
nasıl yani. alt-üst pijama mı giyiyorsun hep?? şoktayım.o zaman eşinin bu söyledikleri için eşine hiç kızma. hemen bi alışverişe çık.seksi gecelikler falanmi alayim?
ise yarar mi, hayatiimda hic oyle gecelik giymedim ,almadim. hata yapmisim demek.
hala alt ust pijamalarla..
tabi seksi gelmeyiz adama,arkasindan sayiyorumda hakli galiba
Eşin işteyken senle mi yazışıyoriyi geceler.
Dün gece esimle yazisiyorduk(gececi calisiyor)
konu cinsellige geldi iste
ben seni is kiyafetlerinle cok sexy buluyorum dedim..
sonra ben ona sordum sen beni sexy buluyormusun diye..
biraz daha sexy olabilirsin,kilo alabilirsin belki o zaman biraz ele gelirsin falan sayd boyle baya,oglan cocugu bile dedi bana. Simdi ben cok zayifim ne goguslerim,ne baska popo var. illa.kilolumu olmam lazim sexy olmak icin. bu ozelliklere sahipken oglan cocugumu oluyorum simdi? off cok sacma bir muhabbet biliyorum..
kendileri tı teber şahı merdan ya .Bu erkekleri anlamıyorum ya zayıf olursun seksi olmazsın, kilolu olursun seksi olmazsın, kıvamında olursun bir kusur bulurlar yine seksi olmazsın.
Kendileri çok mu seksi acaba? Orası muamma.
Kendilerine bakmadan bizden kilo alıp veya verip seksi olmamızı bekliyorlar arkadaş!
1.55 ler cuce mi.bu arada boyumda cok kisa zaten,1:58. 2 cm daha kisa olsam cuce diye yazacak yani kimligimde!!
eh bu boya nasil kilo alayim da sexy olayim ben?
ben de aynen öyle kestireceğim .Resmimi yüklerim ,Cidden güzel model .Kocanız zevkliymiş .
iyi geceler.
Dün gece esimle yazisiyorduk(gececi calisiyor)
konu cinsellige geldi iste
ben seni is kiyafetlerinle cok sexy buluyorum dedim..
sonra ben ona sordum sen beni sexy buluyormusun diye..
biraz daha sexy olabilirsin,kilo alabilirsin belki o zaman biraz ele gelirsin falan sayd boyle baya,oglan cocugu bile dedi bana. Simdi ben cok zayifim ne goguslerim,ne baska popo var. illa.kilolumu olmam lazim sexy olmak icin. bu ozelliklere sahipken oglan cocugumu oluyorum simdi? off cok sacma bir muhabbet biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?