daha sexy olabilirsin?

kizlar birde esim boyle bir mesaj atti.

" sade kek güzeldir,ama uzerine kakao sos dokersen daha guzel olur. ama sorun deyil ben sadede yerim hayat boyu,birazcik sos fena olmaz ama"

eşinin bu tür düşüncelerini dile getirmesi evliliğiniz açısından çok iyi bence.
alttan alta böyle bir şikayeti olsaydı, söylemeseydi,sen huzursuz olsaydın daha kötü.

bence seni zaten beğeniyor,seviyor. sende azıcık kilo alıp cilvelenmeyi öğrendin mi tamamdır
keşke her erkek istediğini açık açık söylese. sırf söylemeyerek yuvasını yıkanlar, başkalarında arayanlar var.

sen baya zayifmissin cnm,dediklerini uygulayacagim

yanlış anlama sakın cnm boy biraz kısa olunca kilo da normalden bile fazla duruyo.bende de o sorun var.biraz kısayım bende malesef kilom da biraz var ama ben kendimle barışığım.eğer kilo sağlığı tehdit ediyorsa sorun var demektir.aksine kuru tahta olmak da iyi bişi değil.benim ev arkadaşımın ablası çok zayıf tahta gibi.evli ama hamilelik konusunda sorun yaşadı ve halen yaşıyo.yani ne kuru tahta olmak güzel ne de kilolu olmak.ortası balık etli olacan

yok yanlış anlamıyorum kilo konusunda fazlalığımı kabul ediyorum doğum sonrası +10 kaldı üzerimde, zaten spor yapıyorum diyet yapmaya çalışıyorum-vermek için çabalıyorum. ama ben ilk evlendiğimde 64 kiloyken bile kilom alay konusuydu.

ne bileyim neden insanlar böyle görüntüyle dalga geçerler anlamam.sen de onlara cevaben benim çocuğum var kilolu olmam normal diyebilirsin.bak ne güzel çocuğunda varmış Raabim sağlıkla size bağışlasın onu.benim ev arkadaşımın ablası 45 klio 27 yaşında ve hamile kalamıyo bu yüzden.ondan dolayı şükretmeliyiz zayıf olunca bu defa farklı sağlık sorunları çıkıyo.hem ne güzel sporda yapıyormuşsun kısa zamanda güzel bi görünüme kavuşursun inşallah.

Seksiliğin ne zayıflıkla ne şişmanlıkla alakası var... tamamen dişiliği kullanmakla alakalı. Tabii kimi insanlar kendiliğinden de seksidir yani birşey yapmasalar da olabiliyorlar.. ama kiloya bağlı değil bence... ayrıca eşinin seni seksi bulmamasına üzüldüm monotonlaşmış demekki onun için birşeyler ki böyle diyebiliyor... çok ilginç kimileri kilo ver daha seksi olcaksn derken kimileri de al diyebiliyor :) hiçbirşeyden doru düzgün memnun olmuyolar anlıcağınız... içlerinde ne düşünüyorlarsa o.. kendi dünyalarında yaşadklarıyla ilgili tamamen :)

Son düzenleme:
Evet kısa hemde nasıl kısa seviyo böyle halle bery modeli. Bnde tam tersine uzun saç seveerim veokadarda uzatmıştm. Ama işte benim kocacım cins bende ne varsa aksi zevk sahibi..
ben de aynen öyle kestireceğim .Resmimi yüklerim ,Cidden güzel model .Kocanız zevkliymiş .

seksi gecelikler falanmi alayim?
ise yarar mi, hayatiimda hic oyle gecelik giymedim ,almadim. hata yapmisim demek.
hala alt ust pijamalarla..
tabi seksi gelmeyiz adama,arkasindan sayiyorumda hakli galiba
nasıl yani. alt-üst pijama mı giyiyorsun hep?? şoktayım.o zaman eşinin bu söyledikleri için eşine hiç kızma. hemen bi alışverişe çık.

Eşin işteyken senle mi yazışıyor

Bu erkekleri anlamıyorum ya zayıf olursun seksi olmazsın, kilolu olursun seksi olmazsın, kıvamında olursun bir kusur bulurlar yine seksi olmazsın.
Kendileri çok mu seksi acaba? Orası muamma.
Kendilerine bakmadan bizden kilo alıp veya verip seksi olmamızı bekliyorlar arkadaş!

kendileri tı teber şahı merdan ya .
Etrafımda ne kadar karısnı beğenmeyen herif varsa ya kel ya kro

Kizlar ben evlendigimde cöp gibiydim goguslerim falanda iyiydi ama yinede sarilmazdi uyurken taaki bikac kilo alip popo gogus iyice cikincaya kadar,simdi hic kucagindan birakmaz yatarken,,
Evet gogus olsun kalca olsun ister erkek,balik et herzamn hoslarina gider..

Seksi olmak zayıf veya kilolu olmakla alakalı bir durum değil. İçinizden gelen bir şeyler olacak.
Eski erkek arkadaşım benim çok işveli cilveli olduğumu söylerdi ama ben hiç farkında değildim. Yani özellikle yaptığım hiçbir şey yoktu. Evli olsak ne düşünürdü bilmiyorum Eğer karşımdaki insanı seviyorsam farkında olmadan istemdışı hareket edebiliyorum. Bazen bir cümle bile yetebiliyor bunun için
Çok zayıfsanız ve eşiniz biraz kilo almanızı istiyorsa onuda deneyin. Bir şey kaybetmezsiniz. Uç noktalarda istekler yoksa dikkate alınmalı bence

Bence ne istediklerini bilmiyorlar, onların derdi sendeki özgüveni sıfırlamak bende kilo vermeye çalışıyorum, o dediklerinizden varda ne oluyor.

saçma değil aslında, erkekler hafif toplu bayanları tabiri caizse ele geliyor diye daha çekici buluyor. kilolu dediysek lömbür lömbür değil tabi ki ama biraz balık sıkı etli olursan bence de daha çekici olursun. benim boyum 172 kilom 64 tanıştığımızda daha zayıftım bi 5-6 kilo filan eşim ısrarla bu halimin daha hoş olduğunu söylüyor

Biraz kilo almaya bak hal hareketine bişeyler kat hiç beklemediği anda fitili sen ateşle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…