daha sexy olabilirsin?

Ben çok seksiymiş erkek arkadaşım öyle diyor. Özellikle birşey yapmıyorum dudaklarımla oynamak alışkanlık bende gözlerinin içine bakıp gülerim falan. Ama sevgiyle alakalı bu durum seven insanın her hali güzel seksi geliyor insana

boyun normal kilonda normaldir allah bilir 58 boya cüce diyorsan, abarttığını düşünüyorum..
hal ve hareketlerine katabilirsin seksiliği boyla kiloyla olacak iş değil

yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşuna dememişler derim ,maşşallah bende pek bi ele gelirim ,oğlan çocuuuna dönsem güzel olacak zaar,erkek milleti işte karısı zayıf olsa kilosunu ister şişman olsa zayıfını ister

biri gelmiş yine eski konuyu hortlatmış diğerleride açıldığı zamana bakmadan yorumlar yapıyo
delinin biri kuyuya taş atmış misali

aslında ben kilodan kastın dümdüz kilo olduğunu sanmıyorum yani hafif balık ama her yeri hımbıl hımbıl sallanan kadın hoş görünmez aynı şekilde erkeğin de. ben de kilolu erkek severim ama kalıplı tabi ki göbeği kolları sallanan değil. bence istedikleri bu sıkı ama ele gelen bi vücut

ben bı ara 55 kıloydum aslına bakınca 1.73 boya nazaran fıt duruyodum ama eşime sorarsan o ne oyle beee kadım dedıgın 60 65 olcak dedı...oturarak calısmaya başlayınca popo buyudu basen de yapınca adam o zaman haah sımdı hatun olmussun dedı ... bunlar bı halttan çakmıyor ya..erkekler zayıf sevmıyor.ılla gogus 80 85 olcak ..

Konu da baya eskiymiş...

Seksilik ele gelmekle, zayıf olmakla, giyilen gecelikle falan olmaz. Partnerini seven, cinsel çekim duyan ve cinselliğini keşfetmiş, haz alan kadın seksidir. Bu kadar basit.
Sadece haftanın belli günleri yatağa girip yorganın altında sevişmeye başlayan çiftler seksi değildir. Cinselliğin çiftler arasında hayatın her alanına yayılması gerekir. Mutfakta yemek yaparken popoya atılan bir şaplak, enseye kondurulan bir öpücük erkeği seksi yapar mesela. Aynı şekilde kalabalık bir ortamda kulağa fısıldanan bir kaç kelime, mayış mayış film izlerken kola geçirilen bir iki tırnak darbesi kadını seksi yapar. Bu durumda üstünde pijama da olsa seksidir insan.

Kiloyla çok da fazla bir alakasi yok bence insanin gösterdiği cilve naz bile çok önemli ama soyle bi gerçek var ki yemeğin salcalisi kadinin kalcalisi demisler

bu arada boyumda cok kisa zaten,1:58. 2 cm daha kisa olsam cuce diye yazacak yani kimligimde!!
eh bu boya nasil kilo alayim da sexy olayim ben?

ne alakası var ben de 157'yim kendimi normal buluyorum kısa diye adlandırmıyorum. üstelik minyon kadınları da daha seksi bulurum sadece kilo almaya bünyeniz müsaitse almaya çalışın. benim kilom 62 boyum 157. kötü de durmuyor. sizin de kötü durmayacağı bir noktanız vardır ona kadar kilo almaya çalışın.

bu arada boyumda cok kisa zaten,1:58. 2 cm daha kisa olsam cuce diye yazacak yani kimligimde!!
eh bu boya nasil kilo alayim da sexy olayim ben?

Sen resmen senden kısalara cüce dedin.
150cm boyum olsa da ben kendimi cüce hissetmiyorum.

Kilo alıp, estetik yaptır :) Boyla-kilonun orantısı ile vücut hatların arasındaki bağlantın da çok saçma..

Esın nı bence cok kaldırmossın sen sen oylesın dıyerek benımde boyum 1.68 ama bu ısler kıloyla boyla olmuyo ama bısey var erkekler malesef bıraz gosterıslı lerı sevıyorlar bu hep boyle takma bence boy ıcın topuklu gıy kilo ıcın almaya calis

Ablam cok zayıf boyle kemıklerı sayılan cınsten bana asla sexy gorunmuyor, Keza bı arkadası var aynı sekılde zayıf vucudu her halı bomba gıbı.. bence kıloyla kas la gozle alakası yok bu işin.. Cok oncelerı bu işlere aklım ermediği zamanlarda bırbırıne yakıstırmadıgım ve sısman ınsanların sexten nasıl zevk aldıklarını hep merak ederdım.. Hatta bu yuzden sısmanken evlı olmaktan korkardım.. Aura cekım falan mesele bu herhalde..her ınsana sevdıgı guzel gelıyor olmalı demek kı.. Bunun ıcın sevmek ve işve şart sizlerden öğrendiğim..

Bıde kızlar merak ettıgım bısey var Kız arkadaslarım bana hep senınle evlenen yataktan cıkmaz ıstemez , dısılık var sende dıye soylerler de bu dıs gorunuse nasıl yansır kı .. cok ogrenecek sey var amaa...

Eşim de gece çalıştığı dönemlerde böyle mesajlar atardı
hatta derdim gece size bişey mi içiriyorlar diye
kilo alman şart ele avuca gelen daha makbul
ama öyle çok kilo da değil ona da babaannem gibi olmuşsun diyebilir

Eşiniz size samimi olmuş bunda kötü birşey yok .mesela bigün o gelmeden doldurun çorapları senin için yamıycam şey yok kilo bile aldım deyin.Sizi öyle sevmese hoşuna gitmese evlenmezdi büyütmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…