- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşuna dememişler derim ,maşşallah bende pek bi ele gelirim ,oğlan çocuuuna dönsem güzel olacak zaar,erkek milleti işte karısı zayıf olsa kilosunu ister şişman olsa zayıfını isteriyi geceler.
Dün gece esimle yazisiyorduk(gececi calisiyor)
konu cinsellige geldi iste
ben seni is kiyafetlerinle cok sexy buluyorum dedim..
sonra ben ona sordum sen beni sexy buluyormusun diye..
biraz daha sexy olabilirsin,kilo alabilirsin belki o zaman biraz ele gelirsin falan sayd boyle baya,oglan cocugu bile dedi bana. Simdi ben cok zayifim ne goguslerim,ne baska popo var. illa.kilolumu olmam lazim sexy olmak icin. bu ozelliklere sahipken oglan cocugumu oluyorum simdi? off cok sacma bir muhabbet biliyorum..
Ben de garipseyerek okudum açıkcası
Valla erkekler de bizler gibi bi'fark yok nasıl birimize kilolu bi'erkek çekici gelmezken diğerine o hoş gözüküyo.
Benim erkek arkadaşım kilo düşmanı mesela bi'kilo bile alsam fit olmaktan girer spordan çıkar kendi sporunu eksik etmediğinden ensesine vuramıyorum da
ne var kiNeyyy ?
sanırım ele geldiği için eşi onu daha çok sevdi ve artık foruma sokmuyorBen de dedim anammmAlmanyada1turkkizi geri gelmiş
megersem konu hortlamis.
Hakikaten ne oldu acaba? Bayadir ugramiyor..
En cok merak ettigim üyelerden biri...
pijamalarla yatma dis gorunumune biraz onem ver demis.kizlar birde esim boyle bir mesaj atti.
" sade kek güzeldir,ama uzerine kakao sos dokersen daha guzel olur. ama sorun deyil ben sadede yerim hayat boyu,birazcik sos fena olmaz ama"
bu arada boyumda cok kisa zaten,1:58. 2 cm daha kisa olsam cuce diye yazacak yani kimligimde!!
eh bu boya nasil kilo alayim da sexy olayim ben?
bu arada boyumda cok kisa zaten,1:58. 2 cm daha kisa olsam cuce diye yazacak yani kimligimde!!
eh bu boya nasil kilo alayim da sexy olayim ben?
Eşiniz size samimi olmuş bunda kötü birşey yok .mesela bigün o gelmeden doldurun çorapları senin için yamıycam şey yok kilo bile aldım deyin.Sizi öyle sevmese hoşuna gitmese evlenmezdi büyütmeyin .iyi geceler.
Dün gece esimle yazisiyorduk(gececi calisiyor)
konu cinsellige geldi iste
ben seni is kiyafetlerinle cok sexy buluyorum dedim..
sonra ben ona sordum sen beni sexy buluyormusun diye..
biraz daha sexy olabilirsin,kilo alabilirsin belki o zaman biraz ele gelirsin falan sayd boyle baya,oglan cocugu bile dedi bana. Simdi ben cok zayifim ne goguslerim,ne baska popo var. illa.kilolumu olmam lazim sexy olmak icin. bu ozelliklere sahipken oglan cocugumu oluyorum simdi? off cok sacma bir muhabbet biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?