Daha Şimdiden Sevemediler Beni...

BetsBoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
49
0
36
İstanbul
Sevgilimin ailesi beni sevmiyor, ama ciddi anlamda nefret ediyorlar benden. Bende 2. konumu açıyorum şuan buraya. Bir keresinde daha dökmüştüm bunlar yüzünden içimi ve iyi ki varsınız sizin sayenizde rahatlamıştım. Öncelikle Ailelerimiz tanıştı, yaza nişanımız var. ( YANİ BEN ÖYLE SANIYORUM!) Erkek arkadaşımın ailesi Sakarya'da yaşıyor, Erkek arkadaşımda İstanbul'da burda amcasıyla ve yengesiyle. Geçenlerde amcasıylakavga edip evi terketmişti yengeside o sırada sakarya'daydı. Bende aradım yengesini arayıp durmayın artık yeter sizden çektiği gelmiycek bidaha o eve dedim. Kadın olayları çarpıtıp yok bana terbiyesiz dedi bana bağırdı çağırdı demiş malum kişilere, yani ilerdeki kayınvalideme ve kayınpederime..Onlarda açtı ağzını yumdu gözünü benden ayrılsın diye neler demişler ahmete. Ahmet bugun arayıp bana bağırdı çağırdı aramız çok kötü ayrılma eşiğindeyiz. (1 senedir beraberiz buarada) Ayrıca o amcasıyla barışıp o eve döndü ve kötü olan ben oldum!!! Napmalıyım onlar beni sevmemeye devam ederlerse ahmet benden ayrılıcak ve ben onu seviyorum kaybetmek istemiyorum :2:

sevgililerinizin aile işlerine nasıl karışırsınız şimdiden anlamıyorum.size ne
bak kabak senin başına patladı

kusura bakmayın ama siz işgüzarlık yapmışsınız, ne diye yengesini arayıp siz muhattap oluyorsunuz ki. söylemesi gereken bir şey varsa sevgilin arar söylerdi. sonunda onlar can ciğer yine barışmış siz dışlanmışsınız ki bu kaçınılmazdır zaten

Başta yengesini aramakla hata etmişsiniz, keşke karışmasaydınız çünkü henüz aileye tam olarak girmediğiniz halde. Birde nişanlın senden ayrılmaya karar verdiyse, bu seni tam anlamıyla sevmediği anlamına geliyor. Sadece hayırlısı olsun diyin, kader kısmet bu işler. hangimiz kimleri sevmedikki bekarken, ama alın yazın değişmiyor diye düşünüyorum. Hakkında en hayırlı ne ise o olsun üzme kendini

hata sende sen niye karışıyosun ki amcası ile kavga ettiyse.bu işler böyledir araya girmemek lazım sen kötü olmuşsun sonunda

Yengeyi arayıp öyle konuşarak çok yanlış yapmışsınız. Daha ailenin bir üyesi bile değilsiniz nasıl yapabildiniz böyle bir şeyi Kabak sizin başınıza patlamış kaçınılmaz son zaten bu. Aile sorunları sizi ilgilendirmezdi bence karışmamanız lazım. İnşallah düzeltirsiniz aranızı

Ahmet senden kesin ayrılacak. O senden ayrılmadan sen ondan ayrıl, ilk ayrılan sen ol. Kaynana değilmi işte hepsi aynı.

aile işlerine karışarak hata yapmışsınız. şimdiden bu cüreti buluyorsa ilerde neler yapar diye düşünüyor olabilirler.

düzeltilmesi cok zor bir durum
daha aile icine girmeden tabiki artik önyargi olacak size karsi
özür dilemeyi deneyin
ama yinede zor gibi

ben yengesine tlf açıp çıkışmanı doğru bulmadım.sonuçta düşünmeliyedin o kadının sevgilinin ailesine anlatacağını.doğru olarak kalmadın akıllarında açık konuşmak gerekirse.hiçbirzaman sevgilin ailesiyle akrabalarıyla ne yaşarsa yaşasın sen karışma.o iyi olur arada kalan kötü olan sen olursun işin zor.ama ben seni haksız buldum

Evliyken bile böyle yüzgöz olmamılydınız yengesiyle.Kendisi hallederdi..Sevgiliyken hiç olmaz..Olmuş bir hata..Hayırlısı olsun..Beraber olursanız ne ala.Olmazsanız kendileri bilir..

Son düzenleme:
sevgilinin yengesini araman 1 hata
ama sana böyle davranmaları da ıleride nasıl davranacaklarının kanıtı. seçim senin ya bırakır mutlu olursun ya da 1 senelik ilişkiyi evliliğe taşıyıp kaynana kayınpeder yenge amca birsürü kişiden eziyet hakaret küfür şiddet görürsün.

üstüne üstlük yetmezmiş gibi eşini doldurup üstüne yollamalar bide kocadan dayak küfür hakaret

sonra gelir burada konu açarsın NEDEN böyle oldu diye

bizde bu sefer deriz ki vah vah tüh tüh bu kaynanalar...vs..

ama burada ki en büyük kabahatli kim olur biliyor musun ?

SEN

çünkü bile bile lades yapana kimse acımaz

iyi düşün bu çocuğu bırak. bak, sana, sevdiği kıza bağırmış neymiş yanı, bu çocuk dolduruşa geliyormuş demi?

dünyada erkek nüfusu sana da yeter bana da yeter merak etme yani...

Son düzenleme:
zor durum kardes Allah yardimcin olsun..bence sevgiline pas at biraz..o seni kurtarmaya calissin..kiz arkadasim yanlis anlamis,beni korumak istemis,cok uzgun sizden ozur dilemek istiyo ama yuzunuze bakamiyo diye biraz gururunu oksasin yengenin..sen de ozur dilersin,affeder isallah..

isabetli bir yorum olmuş..

Eğer hep böyle isen seni sevmemeleri normal

empati yapalım biraz

erkek kardeşimin Bir yıllık sevgilisi akrabalarımızdan birini arayıp azarlasa ben de sevmem ve istemem

kusura bakma haddin olmayan konulara girmemelisin.....

Ahmet aşkına sahip çıkacak mı? Yoksa akrabaların dediklerine mi kanacak?bunu zaman gösterecek,fazlada güvenme erkek kısmına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…