Daha Şimdiden Sevemediler Beni...

Onların nefret etmesindeki sebep senin arayıp durmayın demen
bende kayınvalide olsam çok kızardım onların tepkisini aynısını gösterrdim
ordatada birşey yok kim oluyor ki bu kız derdim
kabahat sende bence

Bencede daha ortada birşey yokken ne diye aile işlerine karışırsın ki. Her zaman karşı taraf kötüyken sen iyi onlar iyi olunca sen kötü olursun derler doğru.
Yapacak birşeyin yok olan olmuş. Çok seviyorum diyorsan sevgiline istersen yengene telefon açayım özür diliyeyim de. Başka çaren yok gibi. Bundan sonra çok yakınında olsa kimsenin iyiliğine de olsa karışmamayı öğrenmişsindir. Çünkü bu zamanda kimseye yaranılmıyor. Hele ki erkek ve erkek tarafına.

yani hangi akla hizmet aradın be canım.
sen henüz o aile için dış kapının mandalı sayılırsın böyle konularda.
sakın birda kavgalarına karışma.
bu herzaman böyledir.
onlar yeselerde birbirlerini,et tırnak gibidir ayrılmazlar,sonunda kötü olan sen olursun
yanlış yapmışsın.

Sevgilinizin amcası ve yengesi ile olan sorunundan size ne anlamadım.
Yengesini hangi sıfatla aradınız ki, sevgili mi?
Bu geçerli bir titir değil ailelerin gözünde...
Sonuç ortada siz onu desteklemek için haddinizi aşmışsınız, o da şimdi ailesine karşı size had bildiriyor, olan bu....

E tabiki de onlar iyi olacak ve sen kötü olacaksın başka ne beklerdin ki ? Biri amca diğeri bir kız.. Nişanlısı bile değilsin. Ne haddine karışıyorsun ki. Çok yanlış.

haydaaaaaaaaaaaaaaaa........
sevgili olmaktan başka bi bağınız olmayan bi adamın ailesini neden aradınki...
karışmamalıydın......
aile içi konular bunlar...
konuşursan sen kötü olursun işte...
tecrübe olsun bu durum sana...
düzelirse aranız bi dahada fikrini sorsalar bile konuşma bırak...

merhaba,

senin de daha önce belirttiğin gibi zaten bu aile senden hoşlanmıyor. sende bunu bile bile resmen gözlerine parmak sokmuşssun. kaldı ki sana bu konuda kesinlikle söz düşmez. şuan da sevgili sıfatındasın ki karısı sıfatında bile olsa kol kırılı yen içinde kalır. sen bu olaylara kesinlikle ve kesinlikle karışmamalısın. sen şimdiden bu aileye böyle tavır sergileyebiliyorsan diyecek sözüm yok.

birde hem sizin, hem sevgilinizin hem de yengenizin yaşını merak ettim. hani açıp hesap sorulacak yaşlardamı yengeniz.

Ahmet'in suçu ne bu durumda!!!

çoooook yanlış bir hareket olmuş sizinki. hiç sizin üstünüze vazife değil sevgilinizin ailesine hesap sormak. evliyken bile soramazsın bence. amca onun amcası yenge onun yengesi.

Yengesi Ahmete ne yaptı da bu kadar tepki gösterdin,ben onu merak ettim...
Demek ki Ahmet seni haksız görmüş ki seninle ayrılma aşamasına gelmiş.
Kendini savunmayı bilirdi elbet,keşke onun yerine böyle bişey yapmasaymışsın

Hakikaten özgüveninize hayran kaldım. Anacığımın bir lafı vardır ''Etten önce çömleğe düşmeyin sakın''diye. Kulakları çınlasın o geldi aklıma. Hangi akla hizmet aradınız ki siz? Eşimle 5 yıla yakındır evliyim. Öncesinde de iki yıl nişanlılığımız oldu.Ben onun hayatında sadece 7 yıldır varım. Öncesini bilemem. Ailesiyle birbirlerine verdikleri değeri, sevgiyi, emeği vs. Şimdi değil yengesiyle annesiyle bile bir sorun yaşasalar karışmam. Ne haddime ki benim? Aile onun ailesi,karar onun kararı. Kimi zaman eşim çok gergin olur lüften derim beni eve bırak kiminle ne konuşacaksan konuş. Kol kırılır yen içinde kalır. Ben kendimi taraf gibi görmekten hoşlanmıyorum. Ondan da aynı saygıyı beklerim. Netice itibari ile ben 4 kız kardeşim. Kimi zaman didişiriz herkes gibi ama sadece 5 dk sürer. Asla ne küslük ne kırılma biliriz. Eşimin yada kız kardeşlerimin eşlerinin olaya müdahale ettiklerini düşünüyorum da çileden çıkarım herhalde. Erkek arkadaşınızın ailesi ne yazık ki sonuna kadar haklı. Siz bugün ayrılsanız iki yabancısınız ama onlar öyle mi???Bir daha asla aynı hataya düşmemenizi dilerim.[

kızlarımıza ne oluyor anlamıyorum.sevgili olunca herşeylerine karışma hakkını nereden buluyorlar acaba.kimi konu açar sevgilimin ailesi benim sevmediğim kişiyi evine alıyor,yatırıyor.kimi bütün akrabalarını arabasıyla oraya buraya taşıyor,bu konu sahibi de ne haddineyse böyle davranıyor.oğlumun kız arkadaşı böyle davransakesinlikle izin vermem

Herkes haddini bilecek demi egemcim kız annesi olaraktan bende kabul edemem böyle birşeyi

Herkes haddini bilecek demi egemcim kız annesi olaraktan bende kabul edemem böyle birşeyi

evet canım bu kızlar ailelerini ne duruma düşürdüklerinin farkında değil.konu sahibinin bir konusu daha vardı.bayramda erkek arkadaşının ailesine bayramlaşmak için erkenden gidiyordu ve erkek tarafı hoş karşılamamıştı.hatta oğullarıyla sürekli gezmesinden de rahatsızlar ve konu sahibinin babasını arayarak şikayet etmişlerdiyazık ailesine

Özgüven ve cesaret dedikleri bu olsa gerek

nasıl bi sonuç bekliyodun ki, daha 1 senelik bi ilişkide (ki sonrasında da aile meselelerine karışılmaz bence) nasıl buldun o hakkı, belki nişan falan olmıcak ki gidişat onu gösteriyo, seni neden sevmiyolar hiç düşündün mü

Hiç karışmaycaktınız size ne ki onun ailevi meselesinden ha onun üzgün zamanında yanında olup ona destek olursunuz elbette ama aileden birileriyle böyle konuşmaya hakkınız yokboşuna fevri bir çıkış yapmışsınız.

konu sahibi yorumlara cevap yamamış mı? zaten söylenmesi gerekenler söylenmiş..
egem e katılıyorum..birde bu bence özgüven meselesini de aşmış:)
gençler maalesef ne hakkını ne haddini biliyor artık

anne baba dayı amca v.s bunları insan nekadar kızsada sevmesede değiştirelemeyecek insanlardır .ne kadar kavgada etse konuşmasada gün gelir aradaki hersey unutulur.hiç yaşanmamış olarak bile kabul edilir .ama diğer konuya dahil olanalrın söyledikleri haklıda olsa haksızda olsa göze batar . degilki siz daha eşi bile degilsiniz eşi olsanız dahi bu denli karışmak nekadar doğru tartışılır ama . keşke yapmasaydınız kendiniz hakkkında kötü bir izlenim verdiniz sevmiyorlar diyipte üstüne bunu yapmanız iyi olmamış çünkü sevgilinizde aileside sizden korkmuştur .keşke gözünü korkutmasaydın sevgilinle konuşmaya çalış hata yaptıgının farkındaymışsın gibi bir daha tekrarlamayacak senin üzülmene dayanamadım falan de .. eger affederse sakın birdaha bukadar fevri olma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…