Daha Şimdiden Sevemediler Beni...

Biraz cahil cesareti gibi olmuş sizin ki.
Ben eşimin dahi akrabalarını arayıp böyle bir konuşma yapamam.
Siz nişanlı bile değilmişsiniz ama zaten evli veya nişanlı olmakta bize bu hakkı vermiyor.
Sevgiliniz kendi meselesini kendi halledebilirdi.
Sizin işin içine girmeniz iyice kötü olmuş.

Son düzenleme:
Sevgilimin ailesi beni sevmiyor, ama ciddi anlamda nefret ediyorlar benden. :31: Bende 2. konumu açıyorum şuan buraya. Bir keresinde daha dökmüştüm bunlar yüzünden içimi ve iyi ki varsınız sizin sayenizde rahatlamıştım. Öncelikle Ailelerimiz tanıştı, yaza nişanımız var. ( YANİ BEN ÖYLE SANIYORUM!) Erkek arkadaşımın ailesi Sakarya'da yaşıyor, Erkek arkadaşımda İstanbul'da burda amcasıyla ve yengesiyle. Geçenlerde amcasıylakavga edip evi terketmişti yengeside o sırada sakarya'daydı. Bende aradım yengesini arayıp durmayın artık yeter sizden çektiği gelmiycek bidaha o eve dedim. Kadın olayları çarpıtıp yok bana terbiyesiz dedi bana bağırdı çağırdı demiş malum kişilere, yani ilerdeki kayınvalideme ve kayınpederime..Onlarda açtı ağzını yumdu gözünü benden ayrılsın diye neler demişler ahmete. Ahmet bugun arayıp bana bağırdı çağırdı aramız çok kötü ayrılma eşiğindeyiz. (1 senedir beraberiz buarada) Ayrıca o amcasıyla barışıp o eve döndü ve kötü olan ben oldum!!! Napmalıyım onlar beni sevmemeye devam ederlerse ahmet benden ayrılıcak ve ben onu seviyorum kaybetmek istemiyorum :2:

üzerinize hiç vazife olmayan işlere karışmaya devam ederseniz
ne ahmet
ne ahmetin ailesi sizi sever..

yani benim evladım, sevgilisinin yengesini arayıp ona bağırsa çağırsa evladımı dahi sevmem
değil ki böyle bir kızı gelin edeceğim
daha neler

su durumda yapabileceginiz tek sey sevgilinizle yengenin yanina gidip ahmetin yaninda özür dilemek sanirim.
Zaten hareketinizin yanlis oldugunu diger bayanlar da size söylemis.
Bu da size ders olsun, bi daha aile islerine karismayin derim ben, degil sevgili, esi olsaniz bile bunlar cok önemli noktalar.

inanamıyorum sana... nasıl yengesini arayabildin? ben el olarak diyorum ki senin vazifen değil, sevgilinin ailesi neler düşünüyordur... ben kocamın ailesi ile kendi sorunlarına karışmam. bugün küser yarın barışır et-tırnak.... sen nasıl kendini o pozisyonda görebildin? barışınca tabiki kötü sen olursun. onlar aile küfür dahi etseler yeri gelir yutarlar, sen el kızısın göz süzsen ömür boyu unutmazlar.

benim kaynım ben nişanlıyken kayınvalideme saygısızlık etmiş sanırım. detayını bilmem kim haklı kim değil beni ilgilendirmez. neyse şunu bilirim ki, kaynanama kavga sonrası oğlunu aradığında, kaynım karısına aötırmış telefonu ve "beni bir daha aramasınlar, sildim onları diyor kocam" demiş eltim de... bizim nişan sonrası barıştılar ettiler. anne oğul yani... kaç sene küsecek? şimdi kaynımla annesi çok iyi. ama kaynanam hala eltim için der "o kim ki bana telde öyle diyebiliyor". hakikaten de eltim yanlış etmiş. bugün eşim bana dese aç böyle de "ben karışmam" derim.

karışma. onlar aile. sana düşmez.

Arkadaşın yaşı biraz küçük galiba haddi olmayan bir davranışta bulunmuş. sana tavsiyem bir şeyi yaparken 2 kere düşün. yada aynısı sana yapılsa nasıl hissedersin mesela amcanın oğlunun sevgilisi anneni arayıp bir güzel çemkirse ne düşünürsün. vay be kıza bak sevgilisini koruyo mu dersin yoksa terbiyesize bak anneme ne hakla bağırır mı????

merhaba,

senin de daha önce belirttiğin gibi zaten bu aile senden hoşlanmıyor. sende bunu bile bile resmen gözlerine parmak sokmuşssun. kaldı ki sana bu konuda kesinlikle söz düşmez. şuan da sevgili sıfatındasın ki karısı sıfatında bile olsa kol kırılı yen içinde kalır. sen bu olaylara kesinlikle ve kesinlikle karışmamalısın. sen şimdiden bu aileye böyle tavır sergileyebiliyorsan diyecek sözüm yok.

birde hem sizin, hem sevgilinizin hem de yengenizin yaşını merak ettim. hani açıp hesap sorulacak yaşlardamı yengeniz.

yukarıda da sormuştum ama yaşı hakkında bilgi vermiyor.

Hepinize cevaplar için teşekkür ederim :16: haklısınız karışmam gerçekten büyük bi saygısızlık ama bi anlık cahilce bi davranış oldu :31:

su durumda yapabileceginiz tek sey sevgilinizle yengenin yanina gidip ahmetin yaninda özür dilemek sanirim.
Zaten hareketinizin yanlis oldugunu diger bayanlar da size söylemis.
Bu da size ders olsun, bi daha aile islerine karismayin derim ben, degil sevgili, esi olsaniz bile bunlar cok önemli noktalar.

Sağol canım, yapmam gereken bu sanırım. :17:

Sevgilimin ailesi beni sevmiyor, ama ciddi anlamda nefret ediyorlar benden. :31: Bende 2. konumu açıyorum şuan buraya. Bir keresinde daha dökmüştüm bunlar yüzünden içimi ve iyi ki varsınız sizin sayenizde rahatlamıştım. Öncelikle Ailelerimiz tanıştı, yaza nişanımız var. ( YANİ BEN ÖYLE SANIYORUM!) Erkek arkadaşımın ailesi Sakarya'da yaşıyor, Erkek arkadaşımda İstanbul'da burda amcasıyla ve yengesiyle. Geçenlerde amcasıylakavga edip evi terketmişti yengeside o sırada sakarya'daydı. Bende aradım yengesini arayıp durmayın artık yeter sizden çektiği gelmiycek bidaha o eve dedim. Kadın olayları çarpıtıp yok bana terbiyesiz dedi bana bağırdı çağırdı demiş malum kişilere, yani ilerdeki kayınvalideme ve kayınpederime..Onlarda açtı ağzını yumdu gözünü benden ayrılsın diye neler demişler ahmete. Ahmet bugun arayıp bana bağırdı çağırdı aramız çok kötü ayrılma eşiğindeyiz. (1 senedir beraberiz buarada) Ayrıca o amcasıyla barışıp o eve döndü ve kötü olan ben oldum!!! Napmalıyım onlar beni sevmemeye devam ederlerse ahmet benden ayrılıcak ve ben onu seviyorum kaybetmek istemiyorum :2:

daha o eve gelin bile girmeden (ki girsen bile çok hakkın yok) ona buna telefon açarsan tabi bunlar olur, haketmişssin

Back
X