Merhaba hanimlar. Biliyorum konum yanlis yerde, burda daha cok takipci var diye burya yaziyorum.
Yetkililerimiz tasir birazdan zahmet olmazsa, tesekkurler.
Konuya giriyorum hemen. Konu yuz temizleme cihazi.
Turkiyede pekte bilindik degil simdilik ama yakin zamanda taninir diye dusunuyorum.
Foreo luna isimli bi yuz temizleme cihazi trendi basladi bu aralar.
Bu cihaz clarisonic yuz temizleme fircasinin bi degisik turu.
En buyuk avantaji clarisonic fircasini her 3 aya temizlememiz gerekirken( eger temizlemezsek bakteri doluyor ve sivilcelere yol acabiliyor) bu cihazda gerekmiyor bu.
Fiyatini sorarsaniz 169 euro, turk lirasiyla 500-600 tl, bi aylik ev kirasi.
Ben sivilcelerimden bikmis biri olarak bu cihazi kullanmak istiyorum, ama 169 euroda vericek degilim.
100% faydasi olucagini bilsem alirim az para vermedim bi ise yaramayan cilt urunlerine.
Ama emin olamiyorum.
Neyse uzattim.
Sorum su hanimlar. Ben bu cihazin yalancisini aliexpress.com da buldum.
169 euro vermek yerine 13 euro euroya denemeye deger diyorum.
Gorunus ayni, islevi ayni( link attim isteyenlere)
Ama yengem cinden gelen seyler hastaliga yol acabilir silikon en basit materyal olmasina ragmen tehlikeli diye bisey soktu aklima. Bu kadar ucuz olmasi supeli dedi.
Ornegin hastalik dagitan ve toplanan haberlerde duydugmuz ayakkabilar dedi.
Dogru olabilirmi sizce bu kizlar? Silikon dedigimiz gercekten ne gibi riski olabilirki?
Hastaliga yola acabilirmi ya?
Ayrica okuduguma gore yalanci cihazlar gercek lunadan biraz daha sert karsilastirdigimizda.
Ama sert derken bi silikon ne kadar sert olabilirki? Yuzumu zimparalayacak degil sonucta?
Siz olsaydiniz alirmiydiniz?
Edit: Internet sitelerindeki herkese guvenilmez diye saticiyi test ettim.
Irtibat kurmak istesem cevap veriyorlarmi diye bi basit soru sordum.
Ve 1 gunde cevap geldi saticidan. Hem zaten aliexpressten cok alis veris yaptim siteye guveniyorum.
O yonden sorun gormuyorum.
Okudugunuz icin tesekkurler, her birinize yorumlariniz icin ayri tesekkurler
linkler:
Gercek foreo luna : https://www.foreo.com/sites/default/files/luna-sensitive-normal-skin_0.png
Sahtesi: http://www.aliexpress.com/item/USB-...Massager-For-Face-Beauty-Spa/32431847737.html
Cildin sivilceliyse fırça kullanarak tüm yüzüne yayarsın.hele çin malı olanı asla kullanma
iyide şimdi her şey çinde üretiliyor zaten
Clarisonic olsa fircali oldugundan dolayi haklisiniz.
Ama bu cihazda firca mecvut degil.
Resim koyuyorum bak bu benim almak istedgim.
ben çin malı olan hiç bir şeyi almıycamı düşünüp bebişim doğunca bebedorun tüm ürünlerini stokladım. eve geldikten sonra bi baktım hepsi madeın PRC canımEvet sonucta hersey cinden geliyor. Bende oyle dusunuyorum.
Ama yengem aklima soktu, kendime guvenip alamiyorum su an.
Sivilceli cilde asla böyle şeyler uygulanmaz.bir dermatoloğa giderseniz o size söyler zaten..sivilceli cilt için sadece cildini hafifçe fazla bastırmadan temizleyip,su bazlı nemlendiricini süreceksin..heryere yayarsın ,gittikçe çoğalırlar
Silikon oluşundan ziyade içinde elektrik düzeneği olması beni endişelendiriyor.
Ben geçen sene indirim zamanı almıştım foreo luna mini. Duşta ıslak kullanıyorum normalde. Bu çakması kısa devre filan yapmasın ıslanınca. Patlar mı diye korkarım ben.
Silikon oluşundan ziyade içinde elektrik düzeneği olması beni endişelendiriyor.
Ben geçen sene indirim zamanı almıştım foreo luna mini. Duşta ıslak kullanıyorum normalde. Bu çakması kısa devre filan yapmasın ıslanınca. Patlar mı diye korkarım ben.
Ben mini olanı aldım fuşya renklisiniPeki memnunmusun urunden canim?
Ben mini olanı aldım fuşya renklisini
Rengi bile mutlu ediyor beni
Siyah noktalarım azaldı sayesinde.
Fırçalar cildi tahriş ediyor, bu silikon olduğu için hiç zarar vermedi yüzüme.
Temizliği kolay, taşıması kolay. Her seyahatime götürüyorum. Islak da kullanılması benim için büyük avantaj. Temizleme köpükleriyle ya da köpüren jellerle kullanıyorum. Gözeneklerim de küçüldü ama bundan mı yoksa yüz serumundan mı bilemiyorum.
Bende sivilce yok, yaşım itibarıyla
Braun un yüzdeki tuyler icin epilatorunu almıştım, yüz temizleme başlığı da var.Siyah noktalar ve sivilceler icin gayet faydasını görüyorum. 150 ya da 170 liraya aldım tam hatırlamıyorum,tavsiye ederim.
Geçen Aralık'ta almışım.
%25 indirim varmış. Kargo da ücretsizmiş.
139$'dan 104,25$'a inmiş.
Aldıktan sonra ekstra masrafı olmaması da benim hoşuma gidiyor. Tekrar başlık al, fırça al vs vs
Oylemi diyosunuz.
Halbuki internette cok sey okudum bazi kadinlar sivilcelerimden bu sayede kurtuldum diyorlar.
Herkes cok memnun.
´bu´'derken gercek foreo lunadan bahsediyorlar tabi, o ayri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?