Nasıl eski hayata devam edilebilirki imkansız bu.bebekle dışarı çıksan rahat olamazsın ee bize bırakamaz aynı şehirde değiliz.kayınvalidesi gile bırakmak istemez sürekli sürekli.evde kocasıyla başbaşa vakit geçiremez.galiba çocuk olunca evlilik sönüyor...
bizde ilk etapta korunduk gezeceğiz tozacağız diye. sonra bebek istedik olmadı. doktora gittik sorun yok dedi ikimizede ama yine olmadı. 1 yıl sonra zor hamile kaldım. ancak rabbim kısmet etmedi kısmet değilmiş bebeğimi kaybettik. o an çok pişman oldum öncesinde bebek konusundaki ön yargılarımı. şükür şuan oğluma hamileyim. ablan karnındaki bebeğin değerini bilsin. bebekler anne karnında istenmediğini hissedermiş. bu nedenle anne karnında istenmediğini hisseden bir çok bebek anneyi emmeyi reddedermiş. bu konuda yapılan bilimsel incelemelerde çıkmış. sıkı sıkı sarılsın bebişine. bebiş evliliği öldürmüyor aksine yeniden renk katıyor. eşiniz size daha çok bağlanıyor. eş ve çocuk dengesini kurabilmek önemli olan. gezmek tozmak bir yere kadar. yarın öbür gün Allah göstermesinde stresten bebişine bişey olursa içine batar, yüreği sızlar. sonuçta bebek istemiyorsa koruncaktı. korunmamışsa ve ya yeteri kadar korunmamışsa hamile kalması bir sürpriz değil. lütfen bebeklere anne karnında da olsa seni istemiyorum mesajı vermeyelim. sonuçta onları biz yaptık. bebişleri üzmeye hakkımız yok. onlar melek kadar masum saf temiz günahsız..
Nasıl eski hayata devam edilebilirki imkansız bu.bebekle dışarı çıksan rahat olamazsın ee bize bırakamaz aynı şehirde değiliz.kayınvalidesi gile bırakmak istemez sürekli sürekli.evde kocasıyla başbaşa vakit geçiremez.galiba çocuk olunca evlilik sönüyor..
o şuan o bebeği hissedemediği için öyle düşünüyor . amaçocuk olunca evlilik sönmesi şöyle dursun daha bi alev alev :) bizzat yaşadığım için biliyorum. bebek hayatına girince duygular beklentiler hayaller çok değişiyor .hele bi bebeği tam olarak hissetmeye başlasın kıpırtı tekme falan bu düşünceleri gidecek zaten. gezip tozmak evin evliliğin tadını çıkarmaya gelince bu bir doyum meselesi gezip tozmanın sonu yok 5 yıl da geçse bu doyuma ulaşamayacak zaten ama bebek aşkı evliliği gerçekten çok güçlendiriyor herşeyle herşeyiyle :))
evet haklısınız. msjınız hoşuma gitti:)nasıl mesela alev alev herşeyiyle güzel derken?
dalga mı geçiyorsun sen. bence hamile falan değilsin gelmiş burada dalga geçiyorsun. belki de bayan bile değilsin.[/
bay mı bayan mı bilemem ama son derece cahilce konuştuğu açık
dalga mı geçiyorsun sen. bence hamile falan değilsin gelmiş burada dalga geçiyorsun. belki de bayan bile değilsin.
Konu sahibi bencede bayan değilevet haklısınız. msjınız hoşuma gitti:)nasıl mesela alev alev herşeyiyle güzel derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?