daha yeni evlenmişken hamile kalan ablamın üzüntüsü

canım ablanın hakkında hayırlı olan ne varsa once o olsun dıyerek baslayayım..cok uzatmadan sadece yakınımın yasadıgı bır olayı anlatayım ablan dıkkatle okusun...

karıkoca cocugu duyunca pekde memnun kalmadılar....daha yenı evlıyız oturtamadık bırseylerı..bırbırımıze yenı alısıyoruz..hazır degılızz vsvs..ve de benzer sebepler...bız dıyoruz ıste olsun Allah nasıp etmıs sukredın..ınsanlar evlat sahıbı olmak ıcın varlarını yoklarını ortaya koyuyorlar soyle boyle..
..neyse tarama testlerı zamanı geldıgınde bebekte down rıskı olabılecegını soyledı dr..yuksek cıktı yasıtlara gore..o andan ıtıbaren bebegın saglıklı olarak dogmasından baska hıcbırsey akıllarından gcmedı...
ablan umarım bunu okur ve kendınce dersalır demek agır olur belkı ögut alır dıyeyım..
bu arada bahsettıgım kısılrın bebegı daha dogmadı..ınsaallah saglıklı dogar..rabbım ınsaallah saglıklı evlat verır herrkese ve de hayırlı..

sen de ablana çok destek oluyorsun anlaşılan.

katılıyorum. ayrıca aldırmayı düşünmüyorsa da sonuç olarak doğuracak demektir. ve doğuracağı bebek için de ah ah vah vah evliliğimi yaşayamadım demenin alemi yok. ya aldırır ya da aldırmıyorsa ah vah demez. çok ütopik olacak ama 20 yıl sonra çocuğun burayı okuması bile bir trajedi. siz bunu çok dillendirirseniz bu konu 10 yıl sonra da 20 yıl sonra da söylenir. doğacak çocuk için yanlış bir şey ahlanıp vahlanmak. doğuracaksa tadını çıkarmaya baksın artık. vahvahla bir yere varamaz. olmuş bitmiş. iyi yanlarını görsün. dünyanın sonu değil.

ne güzel işte Rabbim nasip etmiş değerini bilsin ablan gezilir de tozulur da...

Ben. 3 aylık evliyken hamile kalmaktan ödüm kopuyordu.
Korkuyordum.
Ablanı anlıyorum ama zamanla o sevgi içine yerleşecektir .
Ben şuanda çooook istiyorum mesela :))

Uzuluyorum boyle seylere ya icimden cok sey yazmak geldi yazmicam guzel kardesim belli ki yasin kucuk cocugun evliligini sondurdugunu dusundugune gore..keske rabbim ablana degil de yillarca evlat icin varini yogunu satip tedavi olan yine de bebegi olmayan birine verseydi ...
korunma yontemlerini ortaokuldakiler bile biliyor artik yapmayin nolur ya .Allahin bi hediyesi sukredin sevin koruyun nolur

in. bunu okursunuz ben de şu an 3,5 aylık evliyim ve 10 haftalık hamileyim. ben de ilk anlar böyle düşündüm ki biz bir kere bile tatile gidemedik, eğlenmedik, gezmedik ama onu öğrendiğimizden beri çok mutluyuz, iyi ki hamile kalmışım diyorum, planlı olmadı , herkes şaşırdı ama sonuçta bizim bir parçamız büyüyor içimde ve her gün daha çok seviyor bağlanyoruz , eşimle cinsiyetini öğrensek güzel eşyalar alsak kıyafetlerini hazırlasak bir an önce doğsa sevsek diyoruz. 12 haftalık olduğunda dra gideceğiz ve cinsiyetini söylesin diye çaba harcayacağız . bence her şey gezmek , tatil yapmak değil bebek biraz büyüyünce de gezilebilir bir aile olarak

Nasıl eski hayata devam edilebilirki imkansız bu.bebekle dışarı çıksan rahat olamazsın ee bize bırakamaz aynı şehirde değiliz.kayınvalidesi gile bırakmak istemez sürekli sürekli.evde kocasıyla başbaşa vakit geçiremez.galiba çocuk olunca evlilik sönüyor..

o şuan o bebeği hissedemediği için öyle düşünüyor . amaçocuk olunca evlilik sönmesi şöyle dursun daha bi alev alev :) bizzat yaşadığım için biliyorum. bebek hayatına girince duygular beklentiler hayaller çok değişiyor .hele bi bebeği tam olarak hissetmeye başlasın kıpırtı tekme falan bu düşünceleri gidecek zaten. gezip tozmak evin evliliğin tadını çıkarmaya gelince bu bir doyum meselesi gezip tozmanın sonu yok 5 yıl da geçse bu doyuma ulaşamayacak zaten ama bebek aşkı evliliği gerçekten çok güçlendiriyor herşeyle herşeyiyle :))

evet haklısınız. msjınız hoşuma gitti:)nasıl mesela alev alev herşeyiyle güzel derken?

dalga mı geçiyorsun sen. bence hamile falan değilsin gelmiş burada dalga geçiyorsun. belki de bayan bile değilsin.

sen ne saçma sapan bi msj yazmışsın yaaa niye yalan söylüyeyim.msj hoşuma gitti derken illa sapıkçamı anladınızz ordaki cvp ta bi sapıklık beklemedim ben aklınız onamı çalışıyor.o msjı yazan hanımefendi belliki evliliğinde çocuktan sonra daha güzel şeyler yaşamış.onu soruyorummmm.çünkü tecrübeyle sabit diyor.bilip bilmeden yazmayın.hayret bişe

Ben 2 aylık evliyim ve hamileyim üstelik evlendiğimiz gün inş bugun benegimiz olur diye dua ederek uyuduk gezmek için hayatı yasamak için engel olmamalı öyle görülmemeli bir bebek üstelik anne olmak seni o kadar güclü yapıyorki onu anladım iyiki hmeen hamile kalabildim cünkü o kadar cok kardesim barki burda dısarda bir türlü bebegi olmayan rabnim isteyen herkese nasip etsin anneliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…