- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Bence hersey güzel sekilde kaldığı yerden devam etsin hakli adam 40 yaşında görmemiş ergenler gibi cok güzel şöyle boyle mi deseymiş. Bosver böyle şeylere hic canını sıkma bak adam her türlü sana deger verdiğini sevdiğini belli ediyormus gerisini boşver sevmese güzel bulmasa yanina yakistirmasa neden evlensin senleMerhaba kızlar sırf beni dun geceden beri ağlatan sorunum için üye oldum..Belki kiminiz için küçük sorunum ama o kadar kırıldım ki esime.
Ben daha 1.5 aylık evliyim.Ben 30 eşim 40 yaşında.Aramızda 10 yas var ve ben bunu hiç problem etmedim.Dün gece eşimin telefonundan geçmiş mesajların içinden fotoğraflari alırken amcası ile biz daha nişanlıyken yapilan bir yazışmasini okudum.Amcasının karısı yani yengesi esime bir kiz bulmuş ve esimden birkaç fotoğraf atmasını istiyorlar.Eşim ise aynen şunu yazmış..Benim.görüştüğüm ve tamamına erdirmeyi düşündüğum biri var.Çok güzel boylu poslu değil ama iyi bir kız.
Esime gösterdim.İlk önce mesajlarini okuduğum için tepki gosteedi.Sonra amcama ne deseydim çok güzel bir kız mı buldum deseydim gibi saçma bir açıklama yaptı.Dedim sırf iyi biri oldugum için mi evlendin ?Ne alakasi var ben seni begenmesem evlenir miyim?Bir dediğini iki etmiyorum.Sevgimi.gosteriyorum.Olumsuz huylarimi senin için değiştirmeye çalışıyorum vb bişeyler dedi.Gerçekten de öyle arkadaslar ama o mesaj gercektem beni çok kırdı.Ayrica çevrem tarafından ve eşimin ailesi çevresi tarafından da cok beğenilen güzel bulunan biriyim.Eşimin fiziksel beğendiği ozelliklere de sahibim.Sadece boyum uzun değil...
Belki sacmaliyorum ama.bilmiyorum gururum çok incindi.Başka bir erkek dese umrumda olmaz ama kocamın beni güzel bulmama dusuncesi beni o kadat çok üzüyor ki.Evde de çok ilgilidir sarılır öper ama o mesaj neden neden aklım almıyor.Bir insan neden birisi var ama çok güzel değil Uzun boylu değil givi saçma bişey yazar.Lütfen yardimci olun.Ben suan gercekten sağlıklı dusunemiyorum.Evliligimin en güzel günlerini bu sekilde geçirmek istemiyorum.Düne kadar herşey çok güzeldi.Keşke o mesajı okumasaydim...
Ama neden çok güzel boylu poslu değil ama iyi biri desin ki...Bence hersey güzel sekilde kaldığı yerden devam etsin hakli adam 40 yaşında görmemiş ergenler gibi cok güzel şöyle boyle mi deseymiş. Bosver böyle şeylere hic canını sıkma bak adam her türlü sana deger verdiğini sevdiğini belli ediyormus gerisini boşver sevmese güzel bulmasa yanina yakistirmasa neden evlensin senle
Ama neden çok güzel boylu poslu değil ama iyi biri desin ki...
Ben de olsam incinirdim. Hepimiz dünya güzeli değiliz elbette ama eşimizin gözünde dünya güzeli olmak isteriz.
Ben de olsam incinirdim. Hepimiz dünya güzeli değiliz elbette ama eşimizin gözünde dünya güzeli olmak isteriz.
Kesinlikle...Ben de olsam incinirdim. Hepimiz dünya güzeli değiliz elbette ama eşimizin gözünde dünya güzeli olmak isteriz.
Genel kabullere göre degerçekten güzel bir kızım.Boyum uzun değil ama.fiziğm duzgundur yüzüm çok güzeldirGerçek böyle mi
Yani 175 boylu ve genel kabullere göre güzel değilseniz öyle demiştir
Daha önce birilerine yorum yapmışlardır bizim bulduğumuz güzel vs demesinler diye öyle yazmıştır
Sana demesi sacini oksamasi sarılıp opmesi sana iltifat etmesi önemli bence. Özelini belkide açık seçik anlatamıyordur yada karşıdaki insanların huylarına gore demis olabilir diye düşünüyorumAma neden çok güzel boylu poslu değil ama iyi biri desin ki...
1.60Boyunuz kaç ki uzun boylu değil mevzusuna bu kadar takıldınız?
Yengesine ve çocuklarına fotoğrafımı atmış daha sonra onkar benim için ay gibi kiz kar gibi kız çok güzelmiş gibi seyler yazmislar o mesajları da okuttu daha sonraGüzellik görecelidir belki onlar takıntılıdır boya posa ve eşiniz çok güzel dediğinde bu mu güzel diyeceklerdi. Belki de buldukları kız sizden çoj daha gğzeldi ama eşiniz evet benim konuştuğum kişi bunun yanında çok daha güzel değil ama iyi biri demiş ve seçimini sizden yana kullanmış. Bence takolmayın herkesin özgğr iradesi vardır. Belki siz de arkadaşlarınız veya aileniz arasında konuşurken eşinizden için yaşı 40 olabilir yaşlı gmrünebilir ama çok iyi biri ben çok seviyorum gibi bir cümle kurmuşsunuzdur. Eşinizin o ana tanıklık etmesini ister miydiniz? Empati yapın ve uzatmayın derim.
Ama sonuçta o benim eşim..Beni güzel bulmasını da cok isterimNe güzel işte fiziğin icin değil kalbin içın sevmiş ve istemiş seni ...beğenmiştir de zaten bence bozulcak bi durum yok
Evet o da bu şekilde açıklama yapıyor.Çok. Güzel birini buldum mu deseydim diyor.ama oyle demesine de gerek yoktu.Amcasına afet birini buldum şahane mi deseydi?
Bir daha eşinizin telefonunu kurcalamayın bu arada...
Inanılmaz saygisizca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?