Daha yeni evliyim?...

Bilmiyorum ama çok üzüldüm...

Incinecek bir durum yok. Bir atasozu var yüzü güzele bir günde doyulur, huyu güzele bir ömür doyulmaz. Dış görünüşten daha onemli seyler var bu hayatta. Insanlik gibi. Demek ki sizin huy guzelliginiz dış guzelliginizin önüne geçmiş. Bununla gurur duymalısınız.

Söylediği gereksiz olmuş evet ama bence uzatıp moralinizi bozmayın.

Vallahi hiç hiç katılmıyorum yorumlara. Neden "güzel değil" denir ki? Bu ayrıntıyı amcaya vermeye ne gerek var. Ha öyle düşünüyorsa da çok saçma... Seviyorsan güzel görüyorsundur zaten.Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça, diye bir söz yok mu... Ferhat'ın uğruna dağları deldiği Leyla aslında çirkindi ama Ferhat için öyle miydi... Offf ben bile bozuldum burdan. Neyse ama gönlünü alsın bi şekilde.

Şirin ya ne Leyla sı

Tipin için evlenmemiş, bu demek oluyor ki yaşlanıp güzellik kalmayınca da sevecek, benim de kocam brad pitt değil bunun farkındayım ama sevebiliyorum, bir daha mesajlarını okumazsanız da iyi olur, çok saçma geldi bu trip

birini buldum diyip geçebilirdi. boya posa güzelliğe vurgu yapması çok saçma olmuş. bence eşiniz evlenmeden önce bu konuyu biraz sorgulamışa benziyor. yani güzellik olarak beklentisi biraz daha fazlaymış.ama boşverin artık evlenmişsiniz. kim aradığını yüzde yüz buluyor ki.

Dış güzellik gelip geçici canım sen içinin güzelliğine bak dış güzelliğin için evlenseydi de yaşlanıp çirkinleşince bırakıp gitse daha mı hoşuna gidecekti iç güzellik bakidir

Sadece görüştüğüm biri var deseymiş daha iyi olurmuş ama çokta canınızı sıkacak bir durum değil bence.

Eşinizin amcasıyla olan mesajlaşmasını da okumanıza hiç gerek yok. Boş yere canınız sıkılmış nitekim.

Ben olsam hiç yüzleşmezdim ne güzel sizi seçmiş sizinle evlenmiş eskiden yazılan bir mesaj anlamsız gelmeli size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…