- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Bilmiyorum ama çok üzüldüm...Eşiniz doğru söylüyor, beğenmese sizinle evlenmezdi. “Çok” da güzel olmadığınızı belirtmiş sadece. E zaten boylu boslu da değilmişsiniz, kendiniz söylüyorsunuz. Bir insanın “iyi” olması fiziksel özelliklerinden daha önemli bir durum. Tanışma aşamasındaymışsınız o dönem, sizi tasvir ederken dış görünüşünüzden bahsetmesi çok anormal bir durum değil. Hemen sevip aşık olmamış olabilir. Tanıdıkça değişmiştir bazı şeyler. Canınızı sıkmayın bunlarla.
Evet beni de üzen bu zaten...Sonuçta hepimiz kadınız ve esimizin gözunde hep en güzel olmak isterizBence sizinle alakali hic yorum yapmaya bilirdi yani „Yenge benim görüstügüm biri var“ diyebilirdi sadece o amayi eklemeyebilirdi .. uzatmayin bence
Aynen bende bunu diyorum neden böyle bir açıklama yapma.gereği duymusCok guzel veya cok guzel degil gibi bir aciklama yapmak zorunda miydi ki? Gorustugum biri var ve evlenmeyi dusunuyorum dese yeterli degil miymiş bilemedim.
Öylede cok önceden yazdigi bi mesajo bence uzatmayin artik moralinizi bozmaya degmezEvet beni de üzen bu zaten...Sonuçta hepimiz kadınız ve esimizin gözunde hep en güzel olmak isteriz
Şirin ya ne Leyla sıVallahi hiç hiç katılmıyorum yorumlara. Neden "güzel değil" denir ki? Bu ayrıntıyı amcaya vermeye ne gerek var. Ha öyle düşünüyorsa da çok saçma... Seviyorsan güzel görüyorsundur zaten.Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça, diye bir söz yok mu... Ferhat'ın uğruna dağları deldiği Leyla aslında çirkindi ama Ferhat için öyle miydi... Offf ben bile bozuldum burdan. Neyse ama gönlünü alsın bi şekilde.
Ayyy Mecnun için Leyla güzeldi ama aslında değildi. Birbirine girdi. Benim kafa gitti.Şirin ya ne Leyla sı
Dış güzellik gelip geçici canım sen içinin güzelliğine bak dış güzelliğin için evlenseydi de yaşlanıp çirkinleşince bırakıp gitse daha mı hoşuna gidecekti iç güzellik bakidirMerhaba kızlar sırf beni dun geceden beri ağlatan sorunum için üye oldum..Belki kiminiz için küçük sorunum ama o kadar kırıldım ki esime.
Ben daha 1.5 aylık evliyim.Ben 30 eşim 40 yaşında.Aramızda 10 yas var ve ben bunu hiç problem etmedim.Dün gece eşimin telefonundan geçmiş mesajların içinden fotoğraflari alırken amcası ile biz daha nişanlıyken yapilan bir yazışmasini okudum.Amcasının karısı yani yengesi esime bir kiz bulmuş ve esimden birkaç fotoğraf atmasını istiyorlar.Eşim ise aynen şunu yazmış..Benim.görüştüğüm ve tamamına erdirmeyi düşündüğum biri var.Çok güzel boylu poslu değil ama iyi bir kız.
Esime gösterdim.İlk önce mesajlarini okuduğum için tepki gosteedi.Sonra amcama ne deseydim çok güzel bir kız mı buldum deseydim gibi saçma bir açıklama yaptı.Dedim sırf iyi biri oldugum için mi evlendin ?Ne alakasi var ben seni begenmesem evlenir miyim?Bir dediğini iki etmiyorum.Sevgimi.gosteriyorum.Olumsuz huylarimi senin için değiştirmeye çalışıyorum vb bişeyler dedi.Gerçekten de öyle arkadaslar ama o mesaj gercektem beni çok kırdı.Ayrica çevrem tarafından ve eşimin ailesi çevresi tarafından da cok beğenilen güzel bulunan biriyim.Eşimin fiziksel beğendiği ozelliklere de sahibim.Sadece boyum uzun değil...
Belki sacmaliyorum ama.bilmiyorum gururum çok incindi.Başka bir erkek dese umrumda olmaz ama kocamın beni güzel bulmama dusuncesi beni o kadat çok üzüyor ki.Evde de çok ilgilidir sarılır öper ama o mesaj neden neden aklım almıyor.Bir insan neden birisi var ama çok güzel değil Uzun boylu değil givi saçma bişey yazar.Lütfen yardimci olun.Ben suan gercekten sağlıklı dusunemiyorum.Evliligimin en güzel günlerini bu sekilde geçirmek istemiyorum.Düne kadar herşey çok güzeldi.Keşke o mesajı okumasaydim...
Öyle demese bile iyi bir kız buldum diyebilirdi. Boylu poslu değil lafını niye karıştırıyor?Amcasına afet birini buldum şahane mi deseydi?
Bir daha eşinizin telefonunu kurcalamayın bu arada...
Inanılmaz saygisizca...
Ben olsam hiç yüzleşmezdim ne güzel sizi seçmiş sizinle evlenmiş eskiden yazılan bir mesaj anlamsız gelmeli sizeMerhaba kızlar sırf beni dun geceden beri ağlatan sorunum için üye oldum..Belki kiminiz için küçük sorunum ama o kadar kırıldım ki esime.
Ben daha 1.5 aylık evliyim.Ben 30 eşim 40 yaşında.Aramızda 10 yas var ve ben bunu hiç problem etmedim.Dün gece eşimin telefonundan geçmiş mesajların içinden fotoğraflari alırken amcası ile biz daha nişanlıyken yapilan bir yazışmasini okudum.Amcasının karısı yani yengesi esime bir kiz bulmuş ve esimden birkaç fotoğraf atmasını istiyorlar.Eşim ise aynen şunu yazmış..Benim.görüştüğüm ve tamamına erdirmeyi düşündüğum biri var.Çok güzel boylu poslu değil ama iyi bir kız.
Esime gösterdim.İlk önce mesajlarini okuduğum için tepki gosteedi.Sonra amcama ne deseydim çok güzel bir kız mı buldum deseydim gibi saçma bir açıklama yaptı.Dedim sırf iyi biri oldugum için mi evlendin ?Ne alakasi var ben seni begenmesem evlenir miyim?Bir dediğini iki etmiyorum.Sevgimi.gosteriyorum.Olumsuz huylarimi senin için değiştirmeye çalışıyorum vb bişeyler dedi.Gerçekten de öyle arkadaslar ama o mesaj gercektem beni çok kırdı.Ayrica çevrem tarafından ve eşimin ailesi çevresi tarafından da cok beğenilen güzel bulunan biriyim.Eşimin fiziksel beğendiği ozelliklere de sahibim.Sadece boyum uzun değil...
Belki sacmaliyorum ama.bilmiyorum gururum çok incindi.Başka bir erkek dese umrumda olmaz ama kocamın beni güzel bulmama dusuncesi beni o kadat çok üzüyor ki.Evde de çok ilgilidir sarılır öper ama o mesaj neden neden aklım almıyor.Bir insan neden birisi var ama çok güzel değil Uzun boylu değil givi saçma bişey yazar.Lütfen yardimci olun.Ben suan gercekten sağlıklı dusunemiyorum.Evliligimin en güzel günlerini bu sekilde geçirmek istemiyorum.Düne kadar herşey çok güzeldi.Keşke o mesajı okumasaydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?