Daha yeni evliyim?...

Belki buldukları kız uuzn boyludur eşiniz dr uzun olmasa da birisi vat hayatımda demiiş. Bence çok da bir şey yok bu mesajda ama..

ben olsam asiri incinirdim.
yuzlestigimde " ne yapsaydim cok guzel kiz mi deseydim" gibi sacma sapan savunma cumlesi ile karsilassaydim da, " neyse seninle ilgili vicdan azabi cekmeme gerek kalmadi, cunku seni de bana yakistiramazlar huyu suyu guzel diye savunurdum hep cunku gercek bu. derdim.
eskiden alttan almaya, gormezden gelmeye programlanmis agzimizin tadi kacmasin ali riza bey diyen hayriye hanimdim bildigin.

sonra baktim kimse bunu haketmiyor.benim agzimin tadi bozulduysa, bozaninda bozulsun diyip anladigi dilden konusmaya basladim karsimdakilere.

Kalben sizi beğeniyor olması, yüzünüzü beğeniyor olmasından daha iyi değil mi ? Adam merak bile etmemiş karşı tarafı. Demek ki sığ bir insan değil. Aslında sevinmeniz lazım. Çok güzelsiniz diye birlikte olsaydı o güzellik bitince her şey bitecekti.

Sizin eşinizin telefonunu karıştırıp,
özel yazışmalarını okumanız daha önemli bir sorun bana göre.
Kendi davranışınızı hiç sorgulamayıp,
eşinize trip atmanız gerçekten ilginç.
Eşinizin yerinde olsam size açıklama yapmazdım doğrusu.

Nişanlı adama kızmı bakmış eşinizin yengesi
Bu nasıl bi karakterdir
Eşin de neden güzel bi kız oldugunu söyleyememiş çekincek ne var bunda
Eşinde ayrı bi saçmalamış yani

Kiyamambenzer bi olay benim de basima gelmisti. Esimle tv izliyoduk, biseyden konu acildi o an esime ben de cok guzelim de mi dedim,cok guzel degilsin ama guzelsin dedi tabi benim kalbim citirt diye orta yerinden kirildi Beni guzel bulmuyo musun niye oyle dedin dedim, bi suru sey geveledi.yani oyle asiri gosterisli degilsin zaten oyle olmani istemezdim dedi. Sen benim icin dunyanin en guzel kadinisin vs diye de toparlamaya calisti. Biz de o zaman 4 5 aylik falan evliydik baya kirilmistim. Eminim esin seni cok guzel buluyor buna suphem yok. Ama erkekler bazen ifade etmekte zorlaniyolar ya da onlarin bakisacisi bizim gibi incelikli degil. Gunlerini zehir etme sakin bu yuzden.

Abartiyorsun.guzellij için zaten evlenilmez.huy güzelliği önemli.bunu sadece olgun insanlar bilir.keske.soylemeseydin kocana.ozur dilemesin

Acaba karşı taraf diğer kız için boylu poslu mu dedi de eşinizde ona binaen o cevabı vermiş olabilir mi?
Demek ki eşinizin boy pos merakı yokmuş.
Sizi beğenmiş sevmiş ki evlenmiş. Gereksiz yere üzülüyorsunuz

Evet uzucu bi durum ama gercektende kimse vegenmedigi insanla iyi biri diye evlenmez. Ayrica bi insanin karakterini seviyorsaniz o insan size guzel de gozukur o an oyle demistir cok takilma

"Tamam tanışayım" deyip fotoğraf atsaydı o kızla da görüşüp sonra aranızda tercih yapıp sizinle evlenmeye karar verse daha mı iyiydi?

Önemsiz birsey. Desin ne olmus. Sonucta hepimiz Adriana lima degiliz. Karşı taraf ta brad Pitt degil. Ne guzel sizin tipinizden dolayı degil kalbiniz icin seviyor

Göz görmüş, gönül sevmiş. Gerisi boş yere kendinizi ve eşinizi üzmekten başka bir işe yaramaz. Karşılıklı mutlu, huzurluysanız hiç takılmayın böyle bir konuya diyorum. Mutluluğunuzun ömür boyu sürmesini diliyorum.

Ama benden önceki kız arkadaşı fiziksel olarak benden çok daha aşağıda ve bunu kendisi ve çevresi de dile getiriyor

Önceden boy uzunluğu ile ilgili konuşma olduysa yani eşiniz belki uzun boylu birini istiyordu, ona istinaden boyu belirtmiştir, hani uzun boylu istiyordun demesinler diye. Ama sizi görüp sevince boyun önemli olmadığını anlamıştır. Bence bu kadar üstünde durmayın bu konunun.

Çok güzel değil dememiş. Ben o cümleden öyle anlamadım. Çok güzel ama uzun değil demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…