Daha yolun başındayım ama şimdiden yorulmuş gibi hissediyorum...

herhangibirisi

bu hayatta hep güle_jackson :)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
101
11
68
:14: daha 3.ayım tedavide. ama bu ay yeni öğrendiğim problemimle umutlarım suya düştü. çok ağır yorucu gelmeye başladı ilaçlar... biliyorum yıllardır uğraşan arkadaşlara ayıp oluyor ama bilmiyorum arkadaşlar cidden bebiş yapması ne zormuş...

evt cnm cok zormus insan hemen olacak saniyo ama bebisler nazli cikti insan zmn zmn yoruluyo dayanamicm artik diyosn ama herseyden once sukretmen lazim o seni ayakta tutacaktir oncelikle sagligin icin sukret Allahin bize nimetlere sukredelim ins.Rabbim bize de nasip edeck bu yolda sabir dua ve sukur yardimcimiz olacak inaniyorm ins. seninde benimde butun isteyenlerin hayirli saglikli bebisleri olur :emir_bebek:

inş... ben bide 26 yaşıma gireceğim. bu yaşıma kadar dr a gitmem falan bir elin parmakları kadar yoktur. o yüzden hiç alışkın olmadığım bir durum. ama şimdi üst üste3 gün kan verdiğim, sık sık vajinal ultrasona girdiğim oluyor. saçma belki ama bunlar bile ağır geliyo kimi zaman. kan verip de çıkınca hazmedemiyor gibi hissediyorum kendimi. dr crinone jel verdi 15lik. 14 tanesini kullandım. 1 tane kaldı ama onu kullanmıyorum gördükçe de moralim bozuluyor. kullanmak istemiyorum sanırım nedeni bu ay çok umutsuz olmam...

öncelikle geçmiş olsun
canım sorunun ne daha 3. ayda seni yıldırmış
benim tüplerimde tıkanıklık ve yumurtalıklarımda rezerv azlığım var 5 senedir istiyoruz ama maalesef bebeğimiz yok tüp bebekle uğraşıyoruz son 1 senedir ama ondada çok umut yok gibi
ama rabbim çookk büyük bi ol dese olmayacak şey yok inşallah :) sende umudunu kayebtme bol obl dua et daha yaşında gençmiş benim yaşım 31

çocuk yapmaya karar vereli 1 sene oldu yaklaşık. 3 aydır da dr a gidip geliyorum. önce dr yumurta tembelliği oldugunu söylemişti. o ay erken çatlama oldu yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmadan. sonraki ay da dr yumurtaların iyi oldugunu hatta 2 tane döllenmeye hazır yumurtam oldugunu sölemişti. ama onlarda 10mm civarında iken çatladılar. bu ay rahim filmi çekeriz dedi. daha snra da ilaçlarla hormonlarını baskı altına alacağız dedi. heralde yumurtayı geliştirip çatlamasını engelleyecek hayırlısı tabi... bizim istememizle olacak iş değil. bebiş gelmek istediği zaman gelecek. umarım cok bekletmez.

forumda yazılanları okudukça azimli olmanın şart oldugunu görüyorum. ama insan en başta hemen ilk tedavide kalacak gibi geliyor yaa. bide insan eşini düşünüyo. o da çok istiyo ama sağolsun hep arkamda

:14: daha 3.ayım tedavide. ama bu ay yeni öğrendiğim problemimle umutlarım suya düştü. çok ağır yorucu gelmeye başladı ilaçlar... biliyorum yıllardır uğraşan arkadaşlara ayıp oluyor ama bilmiyorum arkadaşlar cidden bebiş yapması ne zormuş...

Canım Allahım yar ve yardımcın olsun, tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah. Bebeğimize kavuşmamız için geçirdiğimiz yol çok zor ve yorucu ama sakın umudunu yitirme, canı gönülden iste ve bebeğine kavuşacağın anın hayaliyle yaşa. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Kimselerin kucağını boş bırakmasın. :nazar:

yumurtanın erken çatlamasına engel olan ilaçlar var mı??? internette de pek bilgi sahibi olamadım. sanırım yaygın bir rahatsızlık değil. en büyük korkum acaba olur da tüp bebek yöntemini denemek zorunda kalırsak bu erken çatlama engel olacak mı???

yumurtanın erken çatlamasına engel olan ilaçlar var mı??? internette de pek bilgi sahibi olamadım. sanırım yaygın bir rahatsızlık değil. en büyük korkum acaba olur da tüp bebek yöntemini denemek zorunda kalırsak bu erken çatlama engel olacak mı???

Lucrin diye bir iğne var, yumurtaları geliştirmek için iğne kullanırken yumurtaların erken çatlamaması için doktor bu iğneyi kullanmamı tavsiye etmişti. Tüp bebek yönteminde erken çatlamayı önlemek için bunu veriyorlar. Genellikle engel oluyo, ancak benim 2. tedavimde 2 yumurtam toplanamadan çatlamıştı. İnşallah kimse böyle bir durumla karşılaşmazsınız. :nazar:

Back
X