dahada buyuyo sorun

ezeldogan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
10
1
38
Denizli
kizlar ilk kez derdimi acicim buraya ama cok sikildm bu ve bunun gibi cok sorunlar yasadim ama suan yatisi bile benim sinirlerimi bozuyo dun benim kardesim geldi beraber yedik bende kaldi dunden az yemegim vardi bugun kiz kardeside ezan okunuyodu bu arada ben gelcem dedi dedimki yemegim yok( karpuz falan getir dicem kiii dinleyen kim ) okuz gibi kiz kardesinin duyacagi sekilde bu arada kapi komsum kardesi bekar sen benim kardrslerimi istemiyosun avaz avaz soleniyo kiz duydu tabi gelemicem dedi dedim dinlemeden cellalleniyosun sofrasini gene kurdm yemicem dedi gitti kardesinde yedi bundan oncede evet kiz kardesleriyle ailesie baya sorun yasadim sizce ben ne yapmaliyim

Ben bisey anlamadim. Sorun tam olarak ne??

Bende bisey anliyamadim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladığım kadarıyla;
1)Dün akşam konu sahibesinin kardeşi yemeğe gelmiş. Konu sahibesi yemek yapmış birazcık kalmış.
2)Bugün konu sahibesinin eşinin kardeşi yemeğe geleceğim demiş, ancak işin işten geçtiği bir saatte, ezan okunurken.
3)Konu sahibesi bugün için ekstra yemek yapmamış nasılsa dünden kalanları kullanırım diye, 3 kişilik yemeği olmadığı için eşine "yemek yok" demiş.
4)Konu sahibesinin amacı, "yemek yok kız kardeşin gelmesin" demek değil "yemek yeterince yok gelirken bir şeyler alsın demek."
5)Ancak eşi dinlemeden yargılıyor ve eşi henüz kendi kız kardeşiyle telefondayken konu sahibesine "sen benim kardeşimi istemiyorsun" diye bağırıyor.
6)Bunu duyan erkek tarafının kız kardeşi gelmemeye karar veriyor. Yada geliyor ama konu sahibesi sofra kurmasına rağmen yemeden kalkıyor gidiyor. (bunu ben de tam anlamadım.)
Sonuç: Tartışma, kavga.

eşinin kardeşlerini mi sevmiyosun
kızın yüzüne karşı yemegim yok mu dedin?
çok karışık anlatmışsın ama anladığım şekildeyse hatalısın
yemegim yok ne demek gelme demişsin resmen:44:

Gecen gun ben bir konu actim acmaz olaydim.kuşumlar kustumlar cocukluklari cocuklari havalarda ucustu kimse birsey anlamadi noktalama isaretleri kullanmadigim icin .sanirim bu konuyuda buyuzden anlayamadim bende.

Ya hu yemeğin yoksa yok.
Kır iki yumuta yiyin,
Baklava börek istese önceden haber verirdi zaten. Kardeşini nasıl ağırladıysan onuda ağırlasaydınız.
Bu arada dalan kim? Nasıl nereye daldı ?

canım konu sahibesinin eşi çıksın bir şey kahvaltı pide peynir domates vs..

canım konu sahibesinin eşi çıksın bir şey kahvaltı pide peynir domates vs..

Ahaha yok ben yorumda bulunmak için yazmamıştım aslında evli olmadığım için böyle elitili kayınvalideli meselelere pek karışmamayı tercih ediyorum. :) Sadece doğru anlayıp anlamadığımı anlamak istemiştim. :)

hay allah sayende ilk kez güldüm bu akşam

Valla arkadaşım, hanım sayıkladığından bende kulak kesildim birşey anlarmıyım diye.
Öküz. Karpuz, kardeş ve dalmak arasındaki bağlantıyı kurmaya çalışıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…