• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dahada buyuyo sorun

Hangi öküz nereye daldı arkadaşım?
:1:
aynı soru benim aklıma da geldi aslında:)
sanırım eşine dedi öküzü, içinden yani

bende konu sahibini haklı bulamadım.
sevdiğiniz biri olsa yemek yok karpuz getirsin demezdiniz sanırım.
evde dünden kalan yemeği 3 kişi değilde 4 kişiye bölüştürseniz ne olur.
istemediğinizi açıkça belli etmişsiniz zaten.

Son düzenleme:
Bence hata sizde.... Direk yemek yok yerine buyursun gelsin gelirkende karpuz felan alın evde kalmamış diye bilirdiniz.... Yemek yok demek biraz terslemek gibi olmuş.... Yemek yok demenizi de anlamadım evde makarnadamı yoktu sonuc da görümceniz biraz ayıp etmişsiniz...

Anladığım kadarıyla;
1)Dün akşam konu sahibesinin kardeşi yemeğe gelmiş. Konu sahibesi yemek yapmış birazcık kalmış.
2)Bugün konu sahibesinin eşinin kardeşi yemeğe geleceğim demiş, ancak işin işten geçtiği bir saatte, ezan okunurken.
3)Konu sahibesi bugün için ekstra yemek yapmamış nasılsa dünden kalanları kullanırım diye, 3 kişilik yemeği olmadığı için eşine "yemek yok" demiş.
4)Konu sahibesinin amacı, "yemek yok kız kardeşin gelmesin" demek değil "yemek yeterince yok gelirken bir şeyler alsın demek."
5)Ancak eşi dinlemeden yargılıyor ve eşi henüz kendi kız kardeşiyle telefondayken konu sahibesine "sen benim kardeşimi istemiyorsun" diye bağırıyor.
6)Bunu duyan erkek tarafının kız kardeşi gelmemeye karar veriyor. Yada geliyor ama konu sahibesi sofra kurmasına rağmen yemeden kalkıyor gidiyor. (bunu ben de tam anlamadım.)
Sonuç: Tartışma, kavga.

gerçekten doğru anlamışsan ayakta alkışlıyorum arkadaşım seni helal olsun:46::46::46::46:

aynen oyle kapi komsum ve bekar ben aslinda esime soyledim markettn bisiler getir diye fakat akilsiz adam bi bagirma sen kardesimlerimi istemiyosun yoo asil niyetim bu digildiki tabi biriken cok seyler var sabah oldu oruc vurmus yavv oruc vuruyosa niye tutulur bilmem

kapı komşunla olayın alakası ne yahu? neden ikide bir kapı komşun bekar haliyle konuya dahil oluyor? :27:

kizlar ilk kez derdimi acicim buraya ama cok sikildm bu ve bunun gibi cok sorunlar yasadim ama suan yatisi bile benim sinirlerimi bozuyo dun benim kardesim geldi beraber yedik bende kaldi dunden az yemegim vardi bugun kiz kardeside ezan okunuyodu bu arada ben gelcem dedi dedimki yemegim yok( karpuz falan getir dicem kiii dinleyen kim ) okuz gibi kiz kardesinin duyacagi sekilde bu arada kapi komsum kardesi bekar sen benim kardrslerimi istemiyosun avaz avaz soleniyo kiz duydu tabi gelemicem dedi dedim dinlemeden cellalleniyosun sofrasini gene kurdm yemicem dedi gitti kardesinde yedi bundan oncede evet kiz kardesleriyle ailesie baya sorun yasadim sizce ben ne yapmaliyim

Ben hiç birşey anlamadım :44: Anlayan var mı? :44::44::44::44:

bekar kapı komşusu görümcesi zaten . eşiyle konuşurken eşi sesini yükseltince duyuyor kız ve gelmiyor .Benim anladığım bu

Back
X