• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dahada buyuyo sorun

Ahaha yok ben yorumda bulunmak için yazmamıştım aslında evli olmadığım için böyle elitili kayınvalideli meselelere pek karışmamayı tercih ediyorum. :) Sadece doğru anlayıp anlamadığımı anlamak istemiştim. :)

anladım canım..bir kahvaltı sofrası sıvak pideyle her şey gider..uzun boylu misafir değil diye dedim hani sadece kocasının kızkardeşi..onada gelirken karpuz al denmez..:44:isterse getirir değilmi:44:

Anladığım kadarıyla;
1)Dün akşam konu sahibesinin kardeşi yemeğe gelmiş. Konu sahibesi yemek yapmış birazcık kalmış.
2)Bugün konu sahibesinin eşinin kardeşi yemeğe geleceğim demiş, ancak işin işten geçtiği bir saatte, ezan okunurken.
3)Konu sahibesi bugün için ekstra yemek yapmamış nasılsa dünden kalanları kullanırım diye, 3 kişilik yemeği olmadığı için eşine "yemek yok" demiş.
4)Konu sahibesinin amacı, "yemek yok kız kardeşin gelmesin" demek değil "yemek yeterince yok gelirken bir şeyler alsın demek."
5)Ancak eşi dinlemeden yargılıyor ve eşi henüz kendi kız kardeşiyle telefondayken konu sahibesine "sen benim kardeşimi istemiyorsun" diye bağırıyor.
6)Bunu duyan erkek tarafının kız kardeşi gelmemeye karar veriyor. Yada geliyor ama konu sahibesi sofra kurmasına rağmen yemeden kalkıyor gidiyor. (bunu ben de tam anlamadım.)
Sonuç: Tartışma, kavga.

evet bende aynen boyle anladim

arkadasimiz aciklamis bayanlar konu bu yanii

ben konu sahibesinin bi sucu olmadigini dusunuyorum
esi yanlis anlamis konu sahibesi evde bisey yok karpuz falan al yemek az demis o da vay efendim sen benim kardesimi istemiyorsun diye basmis yaygarayi kiz kardeste duymus

Not... konu sahibesinin daldi okuz demesi de beni anlamadan lafa girdi ben istemiyorun gelmesin falan demedim sadece evde bisey yok dedim okuz lafa girdi hemen anlamadan diyoo

Öküzler karpuz tarlasına dalmış. Geriye bişey kalmayınca iftar yapamamışlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla arkadaşım, hanım sayıkladığından bende kulak kesildim birşey anlarmıyım diye.
Öküz. Karpuz, kardeş ve dalmak arasındaki bağlantıyı kurmaya çalışıyorum..

kızlar çok hoşsunuz..:9::9::9:

kizlar ilk kez derdimi acicim buraya ama cok sikildm bu ve bunun gibi cok sorunlar yasadim ama suan yatisi bile benim sinirlerimi bozuyo dun benim kardesim geldi beraber yedik bende kaldi dunden az yemegim vardi bugun kiz kardeside ezan okunuyodu bu arada ben gelcem dedi dedimki yemegim yok( karpuz falan getir dicem kiii dinleyen kim ) okuz gibi kiz kardesinin duyacagi sekilde bu arada kapi komsum kardesi bekar sen benim kardrslerimi istemiyosun avaz avaz soleniyo kiz duydu tabi gelemicem dedi dedim dinlemeden cellalleniyosun sofrasini gene kurdm yemicem dedi gitti kardesinde yedi bundan oncede evet kiz kardesleriyle ailesie baya sorun yasadim sizce ben ne yapmaliyim

anlamadım ya:37::37:

evet bende aynen boyle anladim

arkadasimiz aciklamis bayanlar konu bu yanii

ben konu sahibesinin bi sucu olmadigini dusunuyorum
esi yanlis anlamis konu sahibesi evde bisey yok karpuz falan al yemek az demis o da vay efendim sen benim kardesimi istemiyorsun diye basmis yaygarayi kiz kardeste duymus

Not... konu sahibesinin daldi okuz demesi de beni anlamadan lafa girdi ben istemiyorun gelmesin falan demedim sadece evde bisey yok dedim okuz lafa girdi hemen anlamadan diyoo

yav kızlar yemek yok sorgulaması telefon kapanınca yapılmazmı..benim görümce arayacak telefon açıkken kocaya evde bir şey yok desem gelmez bir kaç sene bize:27::27:

kizlar ilk kez derdimi acicim buraya ama cok sikildm bu ve bunun gibi cok sorunlar yasadim ama suan yatisi bile benim sinirlerimi bozuyo dun benim kardesim geldi beraber yedik bende kaldi dunden az yemegim vardi bugun kiz kardeside ezan okunuyodu bu arada ben gelcem dedi dedimki yemegim yok( karpuz falan getir dicem kiii dinleyen kim ) okuz gibi kiz kardesinin duyacagi sekilde bu arada kapi komsum kardesi bekar sen benim kardrslerimi istemiyosun avaz avaz soleniyo kiz duydu tabi gelemicem dedi dedim dinlemeden cellalleniyosun sofrasini gene kurdm yemicem dedi gitti kardesinde yedi bundan oncede evet kiz kardesleriyle ailesie baya sorun yasadim sizce ben ne yapmaliyim

arkadaşım telefon açıkken evde bir şey yok hazırda denmez ok..

:20:

ne yapmalısın biliyormusun görümceni ara yarın akşam iftara çağır..eşine mesaj at kardeşini yemeğe davet ettim birlikte yiycez de...

Merhaba canım
Muhtemelen sinir stresten kendini ifade edememişsin . Normalde Daha güzel cümleler kurduğunu tahmin ederek yorumuma başlıyorum

İlk iş eşinin gönlünü almak . Zira ben onun kardeşini bir önceki gün ağırlamışken , o ertesi gün benim kardeşimi istemiyor gibi bir durumu olursa bende sıkıntı çıkarırdım . Ona yemeğin olmadığı için yaşadığın mahçubiyeti belirtirsen bu yüzden strese girdiğini söylersen muhtemelen ikna olacaktır .

Yarın sabah ilk iş görümceni arayıp kesnlikle iftara bendesin deyip evine davet et . İstemezse emri vaki yap , gönül koy .
Sevdiği yemekleri yap . Güleryüzle ağırla . Dünkü durumu da açıkla canım sonra onun da gönlünü almış olursun .

Mübarek gün küslük yapılmaz . siz büyüksünüz alttan alıverin napalım :)

Hangi öküz nereye daldı arkadaşım?

hay allah sayende ilk kez güldüm bu akşam:52::52::52:

Vallahi bendr sağlam güldüm :)
Karpuz mevzusuna da dalmis ya arkadas o ara karpuz kabuğu öküz baglantisi kurmus ya da herkes anormal konu sahibesi pek normal anlayamadım :)
Sorun varsa da ciddiyetle yaklasamadimmm ya hayirlisi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önceki gün senin kendi kardeşin gelmiş evine,bügünde eşinin kardeşi gelmek istemiş ne var bunda,sizce yemeğim yok sözü güzel bir söz mü,azıcık yemeğin yanına kahvaltılık ürünler çıkarılabilirdi,senin kardeşin yemeğe gelirken. Eşin yemeğimiz yok dese güzel olur muydu sizce.

Back
X