• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dahada buyuyo sorun

konu açıp hiç bir yorum yazmamakta neoluyo yav en sinir olduğum şey:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlayabilen var mı acaba?:)

bide sunu anladim kizlar insan sinir olunca neyi nasi yazdigini pek bilmio sinirince yaziyo ben ilk kez paylasim yaptim cokta yordu beni bu evlilik belkide onun icin bole alel acele yazip sizide yordum kusura bakmayin

noktalama işaretleri kullanalım. lütfen... kendinizi güzelce anlatın eşinize. ve görümcenize. büyütülcek bişey yok ama yanlış anlaşılmış.

yazim hatalarını gectim nolur arada bir iki virgul koyun. anlamak icin iki kere okudum basim dondu yeminle

bide sunu anladim kizlar insan sinir olunca neyi nasi yazdigini pek bilmio sinirince yaziyo ben ilk kez paylasim yaptim cokta yordu beni bu evlilik belkide onun icin bole alel acele yazip sizide yordum kusura bakmayin

Bi gun once görumceniz yemektenolsa ertesi gun de kardeşiniz gelmek istese ama esınız kabul etmese siz ne hissedersiniz. Siz hatalisiniz tabi ki. Evinizde iki kisiye yetecek yemek varsa esinizle misafirinize o yemegi verip kendiniz gerekirse yumurta kırıp yiyeceksiniz. Ramazan'ın ruhu cok yemek değildir. Misafirperverlik de bu değildir. Ama belli ki bu konu bardagi taşıran damla olmus bunun evveli de ve belli ki

Bu arada kapi komsum kardeşi bekar ( bu şekilde yazmışsınız aynen ) Ne demek istediğinizi anlayamadım:5::5::5:

kizlar ilk kez derdimi acicim buraya ama cok sikildm bu ve bunun gibi cok sorunlar yasadim ama suan yatisi bile benim sinirlerimi bozuyo dun benim kardesim geldi beraber yedik bende kaldi dunden az yemegim vardi bugun kiz kardeside ezan okunuyodu bu arada ben gelcem dedi dedimki yemegim yok( karpuz falan getir dicem kiii dinleyen kim ) okuz gibi kiz kardesinin duyacagi sekilde bu arada kapi komsum kardesi bekar sen benim kardrslerimi istemiyosun avaz avaz soleniyo kiz duydu tabi gelemicem dedi dedim dinlemeden cellalleniyosun sofrasini gene kurdm yemicem dedi gitti kardesinde yedi bundan oncede evet kiz kardesleriyle ailesie baya sorun yasadim sizce ben ne yapmaliyim

Önce tamam gelsin deyip ardından yemek yok demeniz gerekirdi.

Arada zaten sorunlar varmış. Eşinizin söylediğinizi bu şekilde algılaması normal maalesef.

önce şu sayıklamayla,öküz ve dalışla bağlantıdan bahseden arkadaşa teşekkür ediyorum. sabah sabah gülmekten gözlerimden yaş geldi..

neyse ki bazı arkadaşlar sorunu olayı yazmış okuyana kadar ben de anladım birşeyler..

konu sahibesinede şunu söylemek istiyorum. tamam evde az birşeyler varmış. gelirken de en azından karpuz gibi birşeyler getirmesini istemiş.. buraya kadar tamam.. aslında tamam değil. asıl sorun burda..

yani görümcesinin geleceğini öğrenince konu sahibi afra tafra yapmış sinirlenmiş ya da ne biliyim huzursuz olmuş belki mahçup olacağım diye yiyecek birşeyler yok diye belki bundan gergindi eşine yansıtmış..ses tonuyla, kelimeleriyle, yemek yok vs derken eşi de kardeşimi istemiyorsun demiş. önceki gün kendi kardeşin gelince herşey iyi ama görümcenin gelmesinde sorunlar çıkınca yanlış anlamış deyim.

bence çok takılacak bir konu değil. yani herkesin başında benzer olaylar var..

ama ben şunu anlamamışım ya:) sonuçta görümce geldi mi yedi mi birşeyler.. geldi sorun çıkınca gitti mi?

böyle bir tatsızlık olmuşsa;
arkadaşların söylediği gibi görümceni yemeğe çağır.. allah ne verdiyse yemek yap.. (tabi asla yemediğini birşey varsa onu yapma da:)) tabi eşine de söyle görümcemi arayacağım yemeğe çağıracağım akşam birlikte yeriz de.. olmadı başka gün mutlaka ayarla.. yemeğe çağır durumu anlat...
eşin de yanındayken... ben hazırda birşey yok birşeyler alalım yapalım diye demiştim yanlış anlaşıldı lütfen o günkü tatsızlık ortadan kalksın de.

yeyin yemeklerinizi..

Son düzenleme:
Bekar olan komşunun kardeşini anlayan var mı? Ne olmuş? Kapı falan mı açıkmış? Sesi mi duymuş? Anlamadım...:51:

[emoji2][emoji2] susun artık yazmayın karnıma ağrılar girdi gülmekten anlamadıgınız başlığa ne kadar yorum yapılmış [emoji1][emoji1]

Tekrar okuyup, kendimce noktalama işareti hayal ederek, şimdi anladım.. :27: Eşinin, kız kardeşi kapı komşusuymuş aynı zaman da... :34:

hımm o zaman demek ki ondan tartışmayı duymuş ve gelmemiş.. ben gelip gelmediğini anlamamıştım da..şimdi okudum duyunca gelmemiş.

konu sahibesi kusura bakma bu durumda haksızsın.. hani uzakta olsaydı daha önce de söyledim gergin olmanı panik yapmanı anlardım. çünkü görümcesini tanımıyoruz. aralarında ilişki nasıl..
etliye sütlüye karışır mı.. herşeyi beğenmez mi vs vs.

ama kapı komşusu bir görümcen var ve görümcenle aranızda sorun yoksa olsa bile yemek saati bir araya gelmek deyim onun amacı yemek yemek değil bir araya gelmek.. onun duyacağını az çok tahmin edersin veya belki de oralardaydı. böyle bir sorun çıkmışsa veya çıkarmışsan hata sen de ama tabi hatasız kul olmaz..

dediğim gibi çağır yaşanan tatsızlıktan dolayı durum şuydu yanlış anlaşılmışsam özür dilerim de görümcenin de eşinin de gönlünü al..

Son düzenleme:
aynen oyle kapi komsum ve bekar ben aslinda esime soyledim markettn bisiler getir diye fakat akilsiz adam bi bagirma sen kardesimlerimi istemiyosun yoo asil niyetim bu digildiki tabi biriken cok seyler var sabah oldu oruc vurmus yavv oruc vuruyosa niye tutulur bilmem

benim anlamadığım kısım adam size kardeşim de gelcek diyo ve siz sadece yemek olmamasından şikayetçisiniz ve panik olmuşsanz ''hemen git karpuz al '' derdiniz. ki yemek varmış bakın sadece karpuz al dicekmişsiniz onu da cümleye ''yemeğim yok'' diye girdiğiniz için diyememişsiniz.Sanki biraz suçlu olduğunuzun farkındasınız . bekar görümceye ayıp olmuş baya ve eşinizden çok hatayı sizde gördüm. görümcenizn gönlünü alın derim ben

Back
X