Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu açım hiç bir yorum yazmamakta neoluyo yav en sinir olduğum şey![]()
Yazmasi ya da yazmamasi bisey degisyirmiyor ya kimse anlamıyor nasil olsa toparlamaya calisiyodur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bide sunu anladim kizlar insan sinir olunca neyi nasi yazdigini pek bilmio sinirince yaziyo ben ilk kez paylasim yaptim cokta yordu beni bu evlilik belkide onun icin bole alel acele yazip sizide yordum kusura bakmayin
kizlar ilk kez derdimi acicim buraya ama cok sikildm bu ve bunun gibi cok sorunlar yasadim ama suan yatisi bile benim sinirlerimi bozuyo dun benim kardesim geldi beraber yedik bende kaldi dunden az yemegim vardi bugun kiz kardeside ezan okunuyodu bu arada ben gelcem dedi dedimki yemegim yok( karpuz falan getir dicem kiii dinleyen kim ) okuz gibi kiz kardesinin duyacagi sekilde bu arada kapi komsum kardesi bekar sen benim kardrslerimi istemiyosun avaz avaz soleniyo kiz duydu tabi gelemicem dedi dedim dinlemeden cellalleniyosun sofrasini gene kurdm yemicem dedi gitti kardesinde yedi bundan oncede evet kiz kardesleriyle ailesie baya sorun yasadim sizce ben ne yapmaliyim
Bekar olan komşunun kardeşini anlayan var mı? Ne olmuş? Kapı falan mı açıkmış? Sesi mi duymuş? Anlamadım...![]()
Tekrar okuyup, kendimce noktalama işareti hayal ederek, şimdi anladım..Eşinin, kız kardeşi kapı komşusuymuş aynı zaman da...
![]()