Şampuan ve Saç Kremleri Dalan d'Olive Şampuan ve Saç Kremi

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Az önce aldım bu şampuan ve saç kremini.İlk defa kullanıcam.Saçlarıma iyi gelicek gibi geliyordu %100 zeytinyağlı olduğu içinde bakalımm..Merak ettim acaba aranızda bu şampuanla saç kremini kullanan ve memnun kalan faydasını gören varsa yazabilir mi acaba :61:

Dün akşam üzeri kullandım bunları canım ama öyle yağlanma falan olmadı.İnşallahta olmaz.Hoşuma gitti ama yumuşak oldu saçlarım. :61:

bende alalı 2 hafta oldu benim saç derim problemli şampuan deiştirince kabuklanıyo kepek gibi yine öyle oldu ama yavaş yavaş düzeli kafam alıştı.... saçları yumuşacık yapıyo çam terebentin de koydum içine mis gibi bide benim saçlarım yağlanmadı ama şöyle bişide var 1 ay yıkamasam yine yağlanmayan cinsten benimkiler

bnm saçlarım 1 2 güne yağlanır. bu şampuanı kullanırsam 3 5 saat anca dayanır heralde. zaten komılının zeytınyağlısını kullanmıstım 2 kere kullanıp bıraktım . yağlı saça zeytinyağı ıyı gelmıyo. en azından benım saçlarımaaa :)

Canım saçlarım yumuşacıkk.3 hafta oluyor kullanalı ilk başlarda hiç bir işe yaramıyor bu şampuan diyordum ama yanılmışım.Kullandıkça gördüm etkisini.Artık hep bunları kullanacağım. :61:

peki nerden aldın canım
ben bulamıyorum hiçbir yerde kremi de zaten tesadüfen elime geçmişti

peki nerden aldın canım
ben bulamıyorum hiçbir yerde kremi de zaten tesadüfen elime geçmişti

Temizlikçiden aldım canım.Bir sürü şampuan arasından yeşil yeşil dikkatimi çekti hadi bi deneyim nasıl yapıcak bakalım diyerek aldım ama iyiki almışım.Saç kremini çok kullanıyorum sanırım şampuan daha yarısında ama saç kremi bitti bile =))

marketlerdeki yerini almaya baslayan bi şampuan. gecen gün alısverişte gördüm hatta el ve vücut kremini de aldım. 3 tane aldım biri anneme ikisi bana :) şampuanı ve saç kremini asla kullanamam saçlarım yağlanır blıyorum.

marketlerdeki yerini almaya baslayan bi şampuan. gecen gün alısverişte gördüm hatta el ve vücut kremini de aldım. 3 tane aldım biri anneme ikisi bana :) şampuanı ve saç kremini asla kullanamam saçlarım yağlanır blıyorum.
El ve vücut kremlerini daha görmedim ben ama görünce alırım bende :))
Zeytinyağlı diyemi yağlanır diye düşünüyorsun cnm?

ürün çıktığından beri kullanıyorum,saçları yumuşacık yapıyor hem de parlak gösteriyor.
evet, saç kremini kullanmasan bile şampuan yetiyor yumuşak yapmaya.

Önerileriniz için teşekkürler. Ben de çok merak ettim markette görürsem direk alıcam.
Kullandıktan sonra fikirlerini bizimle paylaşırsın canım. :))

bende alalı 2 hafta oldu benim saç derim problemli şampuan deiştirince kabuklanıyo kepek gibi yine öyle oldu ama yavaş yavaş düzeli kafam alıştı.... saçları yumuşacık yapıyo çam terebentin de koydum içine mis gibi bide benim saçlarım yağlanmadı ama şöyle bişide var 1 ay yıkamasam yine yağlanmayan cinsten benimkiler
terebentin saça iyi geliyor uzamasına da yardımcı oluyor ama saçtaki boyayı akıtıyor.Bir ara kullanıyordum şimdi kaç ay oldu kullanmıyorum.Saçımdaki boyada aksın istemiyorum o yuzden belki daha sonra başlarım kullanmaya. :) senin saçları bana yollasana sen o nasıl bir saçtır 1 ay yıkama yağlanmasın maşallah diyelim :nazar::1: ben 2. gün yıkamasam yağlanıp parıldıyor emen :)

bnm saçlarım 1 2 güne yağlanır. bu şampuanı kullanırsam 3 5 saat anca dayanır heralde. zaten komılının zeytınyağlısını kullanmıstım 2 kere kullanıp bıraktım . yağlı saça zeytinyağı ıyı gelmıyo. en azından benım saçlarımaaa :)
Benimde saçlarım 2. gün emen yağlanıyor ama bu şampuan daha da hızlandırmadı yağlanmasını yine her zamanki gibi yani. :)

canım kremi saç uçlarına nemliyken çok az sür sonra yıka,o zaman yağlanma yapmıyor,bu arada el kremini kışın kullanmıştım,bence güzel...:34:

canım kremini saç uçlarına nemliyken çok az sür sonra yıka,o zaman yağlanma yapmıyor,bu arada el kremini kışın kullanmıştım,bence güzel...:34:

ben de şampuanı ve saç kremini bugün aldım. zeytinyağlı, doğal diyince dikkatimi çekti.saç kremi çok güzel kokuyor :) Çağrı marketlerinde stand kurmuşlar bu markanın ürünleri vardı hep.
almak isteyenler oraya bakabilir.

ben de şampuanı ve saç kremini bugün aldım. zeytinyağlı, doğal diyince dikkatimi çekti.saç kremi çok güzel kokuyor :) Çağrı marketlerinde stand kurmuşlar bu markanın ürünleri vardı hep.
almak isteyenler oraya bakabilir.

Artık bu şampuanı kullanmıyorum.
Kokusu çok değişik gelmeye başladı.
Onun yerine gliss in yeni siyah renkte olan keratinli şampuanını aldım.
Daha kullanmadım ama içinde sıvılaştırılmış keratin olduğu için saçlarıma diğer şampuanlardan daha iyi geleceğine eminim.

ayy canım benim kardeşimde de aynı etkiyi yaptı :16:

Back
X