Şampuan ve Saç Kremleri Dalan d'Olive Şampuan ve Saç Kremi

Bende az önce aldım şampuan ve saç kreminden kendi alışveriş yaptığım marketten.Forumdaki yorumlara bi bakıyım dedim.Genelde memnun kalınmış.Bakalım umarım bende memnun kalırım.Fiyatıda uygun diğer şampuanlara göre.

saçlarım inanılmaz derecede çok dökülüyordu hele banyo yaparken kel kalmaktan korkuyordum artık.markette gördüm denemek istedim vee sonuç mükemmel.iki yıkamada hemen etkisini gösterdi.el kremini zaten uzun zamandan beri kullanıyordum. herkese tavsiye ederim ama saç kremini kullanmadım çünkü saçlarımı hiç sertleştirmedi

paraben içermiyor ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyor diye aldım . saçlarım çok berbattı ama iki yıkamada açıkça fark var, çok iyi geldi saçıma. kokusu içimi baymıyor, el kremi ve saç kremi de harika. duş jelini denemedim çünkü ben dalan yeşil sabunla yıkanmaya alışmışım, duş jelleri temizlik hissi vermiyor kaygan kaygan kalıyor sanki vücut.

bnm saclarim boyali. surekli boyamaktan olsa gerek sacin esnekligi kalmadi. kurudular. bu sampuani bende markette gordum. alip almama arasinda kararsiz kalmistim. yorumlara bakilirsa yorumlar olumlu. normalde gliss boyali saclar icin olan serisinden kullaniyordum. ama bu sampuani bi deneyelim.

sampuani bugun aldm. sonucuna ben bile inanamadim. hic abartmiyorum kedi tuyu gibi yumusacik yapti bu kadarini beklemiyordum. gonul rahatligi ile kullanilqbilinir bence. en azindan simdilik iyi

kızlar bu şampuanı 1-2 ay önce gratis'te set halinde görüp almıştım (şampuan+saç kremi+kalıp sabun+kese, hepsi tahta kutu içinde ve 12 TL'ydi). çok memnun kaldım ama başka hiçbir yerde bulamıyorum :( gratis'lerden de kalktı, keşke yine gelse. normalde tek bir şampuana 12 TL verirken böylesine kaliteli ve güvenli bir şampuanın setine bu fiyatı ödemek inanılmaz iyiydi. sizler nereden buluyorsunuz istanbul/avrupa yakası'nda?

Ben şuradaki yazımda ayrıntılı bi şekilde yazmıştım nasıl etki ettiğini. :40:

Kablo gibi saçlarım vardır, çok kalın telli, sert ve kuru. Ayrıca saçlarımın önünde kahkül var ve bunları düzleştirince sadece kahkül bölümü yağlı duruyor. Yani berbat bi saç stili.

Bir gün Dalan d'Olive saç kremi+şampuanını gördüm kokusu inanılmaz hoşuma gitti hemen aldım. Ayrıca yanında kökten uca sürüldüğü için pantene onarıcı bakım terapisi'nin kremini de aldım.

Saçlarım baya iyi durumda şuan :) Pantene saçları yatıştırıyor baya. Daha sonra ucuna kremi sürünce uçlar canlanıyor güzel oluyo.

Bunları kullanındıktan sonra artık kahkülleri düzleştirmiyorum çünkü yumuşak olduğundan şeklini kendi alıyor. Saç elektiriklendirmeyi önleyen yuvarlak fırçalar ile bi kere tarayınca bi daha ellemiyorum.

Bu arada nette okumuştum küçük bi öneri, saçlarınızı havlularla sıkara veya sürterek kurulamamalıymışız, çok çabuk kırılıyormuş. Ben çok yapıyordum :( Ayrıca kuruyken de fırçayla değil tek dişli (yıpratmıcak) taraklarla taramalıymışız. Yine bu da koparıyo veya kırıyormuş.

Gayet memnunum, umarım kepek ya da dökülme yapmaz.

ben aldım sadece şampuanı kullandım 2 günde yağlandırdı ama zeytinyağının mucizesine inanıyorum kremini aldım birde onunla kullanacağım bakalım nasıl olacak:42:

Ben de artık Dalan ürünlerini kullanmak istiyorumm. Çünkiiit hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ve doğal :ssz:

şampuanı normal temizliyor ve yumuşatıyor :) kremi biraz katı gibi pek yumuşatmıyor çok sıkdım öyle yumuşattım saçımı diğer şampuan ve kremlerden pek bir fark yok kısaca :)

şampuanı normal temizliyor ve yumuşatıyor :) kremi biraz katı gibi pek yumuşatmıyor çok sıkdım öyle yumuşattım saçımı diğer şampuan ve kremlerden pek bir fark yok kısaca :)

Ben daha yeni aldım şampuanını denemedim fakat umutluyum :KK23: Umarım bana iyi gelir o_O

benim saçlarımı hem yağlandırdı hemde çok döktü o yüzden kullanmayı hemen bıraktım

Back
X