Şampuan ve Saç Kremleri Dalan d'Olive Şampuan ve Saç Kremi

Bende yeni aldim sampuanini kullanicm ilk kez ama sac dökülmesi icin almistim. Nasil dökülmeye etki ediyor mu ya :(

Valla simdi dustan ciktim. Iki kere yikadim ve sacimda sampuani fazla bekletmedim. Kurulayayim söyleyeyim sonucu :)

Valla kimyasal var ama az var sanirim dogal degil tabi ama benim saclarim cok dokuluyor ondan bunu ins yararini görürüm

Kullandim saclarim iyi simdi ilk denedim ama sabun etkisine yakin onu diyeyim. Memnun kaldim yani. Saclarim ince telli degil hafif dalgali

Ben kremini aldım. Bugün 2. Kullanışım oldu henüz, kokusunu çok sevdim. Normalde sevmem krem kullanmayı ama bu tamamen doğal diye şans vermek istedim :süslü:
Saçlarım hem kıvırcık hemde uzun, normalde tararken hayattan beziyorum, ama bu krem sayesinde daha rahat oluyor saç tarama seansları :confused:
Onun dışında saçlarımı daha canlı gösterdi.
Sevdim yani kremini. Şampuanını kullanmıyorum, şu ara şampuanımı değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü.
Ama kremi benden geçer notu kaptı :cool:

Dünyanın parasını verip aldığım nashinin maskesinden daha iyi yani bence. Hem uygun fiyatlı hem doğal..
Ay ne övdüm, patenti bende sanki :KK6:

Dün akşam üzeri kullandım bunları canım ama öyle yağlanma falan olmadı.İnşallahta olmaz.Hoşuma gitti ama yumuşak oldu saçlarım. :KK61:
Ben kullanıyorum ara ara
İki üç ayda bir değiştirirm şampuanlarımı
Buda beğendiklerim arasında

Ben kremini aldım. Bugün 2. Kullanışım oldu henüz, kokusunu çok sevdim. Normalde sevmem krem kullanmayı ama bu tamamen doğal diye şans vermek istedim :süslü:
Saçlarım hem kıvırcık hemde uzun, normalde tararken hayattan beziyorum, ama bu krem sayesinde daha rahat oluyor saç tarama seansları :confused:
Onun dışında saçlarımı daha canlı gösterdi.
Sevdim yani kremini. Şampuanını kullanmıyorum, şu ara şampuanımı değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü.
Ama kremi benden geçer notu kaptı :cool:

Dünyanın parasını verip aldığım nashinin maskesinden daha iyi yani bence. Hem uygun fiyatlı hem doğal..
Ay ne övdüm, patenti bende sanki :KK6:
Saçlarımız aynı tip gratisde satılan hask markasının şampuan ve kremini dene çok memnun kalacaksın

Back
X