- Konu Sahibi Estrella39
Saç kremi çok güzel ama şampuanından memnun kalmadım saçımı yağlandırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım içeriği nasıl kimyasallar varmı,yoksa,tamamen doğalmıBende yeni aldim sampuanini kullanicm ilk kez ama sac dökülmesi icin almistim. Nasil dökülmeye etki ediyor mu ya![]()
Tamam canım saç yapın nasıl pekiValla simdi dustan ciktim. Iki kere yikadim ve sacimda sampuani fazla bekletmedim. Kurulayayim söyleyeyim sonucu :)
Malesef canım kimyasal var ben dükkanımda satıyorum bir ara kullandım gerçekten çok güzel özellikle saç kremi yumuşacık yapıyor saçları mis gibiCanım içeriği nasıl kimyasallar varmı,yoksa,tamamen doğalmı![]()
kremle birliktemi kullanıyorsun canım yoksa sadece şampuanmı?Kullandim saclarim iyi simdi ilk denedim ama sabun etkisine yakin onu diyeyim. Memnun kaldim yani. Saclarim ince telli degil hafif dalgali
kremini bende kullanmıştım güzeldi gerçekten şampuanından pek emin değilimMalesef canım kimyasal var ben dükkanımda satıyorum bir ara kullandım gerçekten çok güzel özellikle saç kremi yumuşacık yapıyor saçları mis gibi![]()
Yok sadece sampuanla denedimkremle birliktemi kullanıyorsun canım yoksa sadece şampuanmı?
İkisini birlikte kullandım şuan otacının limonlu zeytinyağlı şampuanını kullanıyorumkremle birliktemi kullanıyorsun canım yoksa sadece şampuanmı?
arkadaşlar nerden alıyorsunuz ben hiçbir yerde bulamıyorum bu şampuan ve kremi..
Gratis watsonslarda olması gerek
gratiste göremedim canım
gözümden kaçtı herhalde ..![]()
Ben kullanıyorum ara araDün akşam üzeri kullandım bunları canım ama öyle yağlanma falan olmadı.İnşallahta olmaz.Hoşuma gitti ama yumuşak oldu saçlarım.![]()
Saçlarımız aynı tip gratisde satılan hask markasının şampuan ve kremini dene çok memnun kalacaksınBen kremini aldım. Bugün 2. Kullanışım oldu henüz, kokusunu çok sevdim. Normalde sevmem krem kullanmayı ama bu tamamen doğal diye şans vermek istedim
Saçlarım hem kıvırcık hemde uzun, normalde tararken hayattan beziyorum, ama bu krem sayesinde daha rahat oluyor saç tarama seansları
Onun dışında saçlarımı daha canlı gösterdi.
Sevdim yani kremini. Şampuanını kullanmıyorum, şu ara şampuanımı değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü.
Ama kremi benden geçer notu kaptı
Dünyanın parasını verip aldığım nashinin maskesinden daha iyi yani bence. Hem uygun fiyatlı hem doğal..
Ay ne övdüm, patenti bende sanki![]()